Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doktor Drejfus

damn!

Polecane posty

Jkies 3 lata temu zrobiłem fikołka na rowerze i przez 10 dni miałem łapę w gipsie z podjerzeniem złamania. Na szczeście była cała. ALe nie nauczyło mnie to jeździć w kasku. Po prostu przestałem robic fikołki. ;)

pociesze was, ze ja caly rok trajninguje, chociaz nie rowerem;)mi juz jest mega cieplo majac porownanie ze styczniem;)

vievior ja wzielam i z konia spadlam;) troche wyzej i mniej przewidywalne niz rower;)

Postanowilem zjechać z górki na betonowe nabrzeże Wisły w miejscu gdzie nie należało tego robić. A juz na pewno w fazie krytycznej nie należało blokować przedniego koła hamulcem ;)

ja kask miałem na głowie jakieś 10 minut, jak przymierzałem przy kupowaniu :classic_cool: rok temu :classic_cool: doszedłem do wniosku, że jak mnie trafi auto na Marszałkowskiej, to i tak mi nic nie pomoże :D

moje wnioski byly bardziej sensowne. stwierdzilam ze lepiej wygladam bez :D

Ja pamiętam z dzieciństwa, jak na podwórku tylko ktoś pojawiał się z rowerem, to ustawiała się do niego kolejka dzieciaków i wszyscy robili obowiązkowo po rundce wkoło bloku.:D

Jasne, kaski są dla dzieci i bab, a nie dla faceta który potrafi zrobić przewrót w przód na rowerze:classic_cool:

To ja chyba mieszkałem w bogatej dzielnicy. U mnie wrazenie robił jedynie gość z "kolarką". Wtedy po raz pierwszy zobaczyłem przerzutki nie mogłem spać po nocach :)

A sprzęt miałem oryginalny. Jako jedyny na osiedlu jeździłem "Czajką" :classic_cool:

U mnie chyba też wszyscy mieli rowery, ale to była taka "tradycja", że każdy musiał, na każdego rowerze rundkę odbyć.

chyba bylam ograniczonym dzieckiem... bardziej jaraly mnie drzewa i budowy niz rowery... mozna bylo spasc, wpasc, przebic noge, dostac opierdol...mmm;)

Pelikan rządził. Można by powiedzieć- arystokrata wśród rowerów!

ja dostałem na komunię węgierski rower gelamos, to był szpan! cała okolica albo wigry, albo podróby bmx, jakieś pojedyncze jubilaty i tylko ja na mojej błękitnej strzale (LAKIER METALIC podkreślam!) :classic_cool: zayebali mi go z piwnicy :(

no cóś Ty Doktorku :-p moje cycusie są nie byle jakich kształtów:D ( no chyba że Ci chodzi o co innego) mój pierwszy rower to Atom ,nawet przerzutki miał :classic_cool: