Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doktor Drejfus

damn!

Polecane posty

Ja nie dawno oddałem córkom całą kolekcję żelaźniaków. Wciaż trudno mi się z tym pogodzić. :-o

ja fajka zapaliłem dopiero w 4 klasie liceum, za to od małego łoiliśmy z kumplami browce kradzione z zaplecza spożywczaka na Białobrzeskiej :D

Chodziłaś na piechotę czy jeździłaś na gapę ? Wtedy kontola biletów zdarzała się moze raz na rok. :)

Boooże ::D:D:D::D a pierwszą prezerwatywę kupiłam w wieku 11 lat:-p :D I taaaaakie duże balony z nich robiłam:D:D

a wlamy na budowy i pustostany;) w tych czasach pozamykaliby nas jak bandytow;D

w prezerwatywy to sie wode lalo i czekalo na dachu na przechodniow;D

Do dzis zastanawiam sie czy odciski palców zebranę w tamtych czasach wciąz figurują w kartotekach :classic_cool:

Moja specjalnosc to gliceryna plus nadmanganian potasu. Doskonaly zpalnik do bomb przygotowywanych z korków kupionych na Bazarze Różyckiego ;)

a ja pamietam jak wino z moja kuzynka piłysmy w życie:D:D obalilysmy cała butelke:classic_cool: potem miałysmy zakaz kontaktowania sie ze sobą 😭 a ja mialam ze 12 lat a ona 2 lata mlodsza:D potem juz nie probowalam tego świństwa:Daż do pełnoletności oczywiscie:classic_cool:

my z ostatniego piętra w szkole z zżucalim:D ::D oczywiście z wodą :D tylko problem był ,kto ma kupić następne:( Diabli młłłla👄

i wulkany z saletry ... pół podwórka było dziurawe :D z korków "wytaczało" się to wybuchające coś (nie mam pojęcia do dziś co to było) i rzucało się w dziewczyny :classic_cool:

Rowerka👄 fajki tez wczesnie próbowałam::D i też z kuzynką:D przemycałam w majtkach i jarałyśmy w lesie:D ale potem nas nakryli i juz nie bylo tak fajnie

Diabli Tyyyy menelko:D:D Ja pamiętam moje piewrwsze wino "pisane patykiem":-p:D Oj oj ,bolała głowa:D

chemia zainteresowalam sie dopiero w liceum, z naczynia w sali chemicznej niezle sprawdzaly sie jako faje wodne;D

albo jak podpalalam wlosy lasce w lawce przede mna;) az sie lezka w oku kreci;D

Doktorku to czas to nadrobić :classic_cool: tylko te kary były takie okrutne😭 paaa Laska

vievior a moze nie;) dostapila zaszczytu bycia ufryzurzona alternatywna metoda;D ale w klasie smierdzialo opalana swinia;D