Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiskaaa

odchudzanie z głową, zapraszam! ;)

Polecane posty

Witam wszystkie 'stare' Odchudzaczki jak i Początkujące ;) Zapraszam do wspólnej motywacji, dzielenia się przepisami, jadłospisami, dzielenia się wskazówkami :) Wir kafe wciągnął mnie na tyle, że zaglądam tu praktycznie codziennie :P także zawsze możecie liczyć na mój odzew ;)

Gość a.nulka.
Skupiasz się tylko na diecie? czy jeszcze ćwiczysz? :)

pauuulaaa, stosuję po prostu MŻ ;) nie liczę szalenie kalorii, ale myślę, że codziennie zjem ich jakieś 1200 ;) od czasu do czasu pozwalam sobie na jakieś grzeszki, bo inaczej chyba bym sfiksowała :D a.nulka. - nie stosuję żadnych konkretnych ćwiczeń, jednak nie siedzę z dooopą w domu. Często chodzę na dłuuugie spacery, uczę się, chodzę zawsze schodami, a nie jeżdżę windą jak to zawsze było :D ot całe ćwiczenia :D:P

zmienilam stopke po dzisiejszym wazeniu mialam wczoraj zaczac ale nie wyszlo- ja 1000-1200 kcal , wiadomo czasem mniej czasem wiecej chyba to nie ma az takiego wplywu na diete? wiadomo ze nie wyliczy się co do 1 kalorii :)

Wszystko zależy też od tego co jesz, jakie ma wartości odżywcze, a nie od samych kalorii ;) Nie musisz odmawiać sobie żadnych owoców ani warzyw, mity o kalorycznych bananach i winogronach można schować głęboko w... kieszeń ;) Ilość kalorii jaką powinnaś spożywać zależy też od trybu życia jaki prowadzisz. Jeśli jesteś aktywna to zrozumiałe, że potrzebujesz ich więcej ;)

Póki co zmykam w siną dal :D Zajrzę na pewno wieczorem. Mój jadłospis na dziś dzień ;) śniadanie - pół bułki [ nie skusiłam się na całą, bo była niestety biała, znaczy się z mąki pszennej :P ] z wędzoną piersią, woda II śniadanie - 2-3 garście flipsów kukurydzianych obiad - pomidorówka a co dalej zobaczymy.. ;)

Gość z głową
bo jak tu bez niej?

Szkoda, że tu praktycznie zero odzewu :( No ale nic, tak czy siak będę się tu produkować :D Wróciłam właśnie z kilku kilometrowego spaceru. Przed nim skusiłam się na 1,5 kubka zupy pomidorowej :P a co tam :P no nic, lecę się ogarnąć i do wyrka :P do usłyszenia mam nadzieje ;)

Witajcie! Jestem waszym doradcą online. Pojawiłam się na tym forum ponieważ razem ze Slimitin Aqua realizuję kampanię informacyjną dla wszystkich osób zainteresowanych zdrowym odżywianiem oraz pragnących schudnąć. Jeśli macie jakiekolwiek pytania, zapraszam do dyskusji w tym wątku. Jestem do Waszej dyspozycji. Kinga, Doradca on-line marki Slimitin Aqua www.slimitin.pl

uhhh jak słyszę o jakieś wspomagaczach to aż mnie trzęsie :o nie dość, że cena kosmiczna, to metabolizm rozregulują jak się patrzy :o Wiadomo, że ludzi odchudzających się, którzy mają problemy z silną wolą jest multum, a firmy niczym sępy żerują na takich grupach ludzi i produkują coraz to nowsze, "bardziej oczyszczające i wspomagające odchudzanie" produkty :o

Gość ZZ - zapata Zuzanna
Smacznie i zdrowo, czyli środki wsparcia przy odchudzaniu: http://tnijurl.com/9fe94a9f0a41/ pozdrawiam, powodzenia i smaczności................

no nic, widzę, że rozsądne odchudzanie nie cieszy się zbyt wielką popularnością, trudno! :D tak czy siak będę prowadziła ten topik, być może w formie własnego dziennika ;) moja waga w tym tyg niestety nie spadła nawet o 0,1 kg. Nadszedł etap "przestoju" ;) no nic, przeczekam :D póki co dążę do wagi 66 kg. Później czas na ostatni cel :) Wczoraj trochę niestety przegięłam :D dałam się skusić wieczorem na dwie michy grochówki, którą dosłownie uwielbiam :D no ale to nic. Za godzinkę ruszam do babci, stwierdziłam, że się przejdę :D jakieś.. 5km.

Gość każdemu
zdarzają się wpadki ,wazne aby się nie zrazac:)

ojj, jak ja tu długo nie zaglądałam :( mam natłok obowiązków. Mimo tego dieta ciągle obowiązuje ;) Kilka dni temu weszłam na wagę i.. ukazało się 66 kg! :) Jeszcze tylko 1 kg do celu. Mam nadzieję, że w niedzielne ważenie ujrzę moją wymarzoną 65-tkę :D Dziś jadłospis dość ubogi z racji wczorajszego bardziej sytego i zakrapianego wieczoru :D śniadanie : jogurt, actimel "obiad" : grzany paluszek, kawałek ciemnego chleba, ogórek, pomidor kolacja: serek homogenizowany o dużo za mało.. no ale nic, musiałam się trochę "oczyścić" z wczorajszego jedzonka ;) jutro zamierzam rano wstać [czyt. 6:00 ] i myć okna, a co! :D jeszcze tylko kubek zielonej herbaty na lepsze nocne trawienie i do łóżka ;)

Gość toskaja
hiskaaa zgadzam się z tobą, a ten slimitin aqua co to pani reklamuje testowałam - 0 efektów, szkoda kasy. Taniej zainwestować w ćwiczenia i warzywa.