Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość man12345

Dziewczyna po przejsciach

Polecane posty

Gość man12345

Witam forume Poznalem w klubie tydzien temu dziewczyne, byla mna zachwycona, kleila sie, dala mi swoj numer tel. ja mimo tego trzymalem dystans, przez co ona stwierdzila, ze jestem inny, bo zazwyczaj faceci chca tylko jednego. Bardzo sie otworzyla, powiedziala ze 2 tygodnie temu pobil ja chlopak, ale tez powiedziala ze chce sie ze mna spotkac, isc do kina, itd. byla zainteresowana. Jeszcze po imprezie napisala smsa, czy juz jestem w domu, pisalismy tez na gg, smsy, a 2 dni temu napisala mi podczas rozmowy na gg, ze nie jest gotowa na zwiazek. Dodam, ze widzielismy sie tylko raz, wtedy gdy sie poznalismy, wiec watpie zeby mnie od razu zaszufladkowala w roli przyjaciela. Moje pytanie tylko, czy znajomosc z taka kobieta ma sens, czy ona bedac po przejsciach, gdzie byla wyzywana, pobita, bedzie gotowa na nowy zwiazek, czy dac jej czas?

Gość davee
wydaję mi się, że ta dziewczyna mówiła tak tylko dlatego żebyś jej współczuł lub była pijana. wątpię żeby pobita dziewczyna szalała na imprezie dla mnie to dziwne ;/

Gość gadała tak
bo była pijana potem się jej trochę nudziło a teraz zmieniła zdanie, nie bierz wszystkiego od razu na poważnie, teraz takie czasy ze słowa nie mają dużej wartości, ja spotykam się z ludźmi m-cami i z każdym spotkaniem liczę się, ze mogłoby ostatnie, chociaż niby nic się nie stało, nie mam zamiaru nikogo pytać o szczegóły czy powody gdyby zrezygnował ze znajomości bez wytłumaczenia, to dla mnie zrozumiałe, takie jest życie

Gość man12345
fakt, byla pijana, ale tez przepraszala pozniej ze mi to wszystko opowiedziala, ze to przez alkohol i ze nie powinna sie tak zachowywac

Gość davee
to zrozumiała.. pomyśl. czy dziewczyna pobit aprzez chłopaka po dwóch tyg. szaleje na imprezie jak by się nic nie stało?? na pewno nie. daj sobie spokój ...

Gość man12345
czyli sugerujesz Dave, ze sobie to wymyslila, historie z pobiciem, czy po prostu nie ma sensu znajomosc z taka laska co biega na impreze 2 tygodnie po czyms takim?

Gość davee
to i to.. a miała chociaż jakieś ślady pobicia ?? zapewniam Cię, że na następnej imprezie robiła to samo.. tylko z kimś innym

Pytanie podstawowe - co zrobiła jak ją pobił? Pytanie drugie - dlaczego wybrała sobie na chłopaka chama?

Gość man12345
sladow nie widzialem w sumie, jedynie to co mowila, o glowie, ustach. Pewnie masz racje, ze na nastepnej imprezie robila to samo z innym, cale szczescie ze nic jej nie stawialem na imprezie, ale w sumie sie nawet chwalila, ze tu jej ktos kupil papierosy, ktos inny piwo. A dlaczego z chamem byla, ponoc na poczatku byl inny, ale to tez standardowy text

Gość man12345
a po pobiciu ponoc nie zrobila nic, bo jej facet trenowal jakies walki i nie chciala mu niszczyc kariery, bo taka napasc inaczej bylaby uznana, gdy wlasnie on cos trenowal, tak mowila

Gość davee
heeh.. to już sam fakt, że chwaliła się, iż ktoś jej kupił papierosy a ktoś piwo jest DZIWNY. nie wiem ale wydaję mi się , że to nie jest dobra dziewczyna.. może po prostu szukała sponsora na tą imprezę ??

No widzisz. Czyli dostała wpierdol i potem się nad nim zlitowała. Ona jest ofiarą i lubi być dręczona. Ciężki przypadek. Ma niskie poczucie własnej wartości, nie szanuje siebie, nie uważa się za wartościową. Dlatego pozwala sobą pomiatać. Odważna silna dziewczyna wsadziła by go do paki.

Gość man12345
ja jej nic nie kupowalem, nie wchodzilem na nia, to ona dala mi swoj numer i ciagle sie kleila, sama pozniej napisala, wiec nie wydaje mi sie ze szukala sponsora, zreszta to nie byl klub gdzie szuka sie sponsorow, a ja na takiego nie wygladam tez.

Gość davee
niee no chyba w to nie uwierzyłeś ?? kto normalny po pobiciu nie głosi tego, tylko dltego żeby nie znaszczyć mu kariery ?? może ładna jest (tego nie wiem) , ale po co Ci to skoro znajomość zaczeła od kłamstwa ?

Gość man12345
JacekJ - masz racje z ta niska wartoscia, caly czas mowila w sumie o tym jak ja zle traktowal, a ona potrzebuje milosci, ale to bylo takie uzalanie sie nad soba i raczej czuc bylo ze panna nie wierzy w siebie

@davee Nie zgłasza ofiara która w głębi duszy uważa, że zasłużyła na karę i czuje się winna tej agresji. Jednocześnie taka ofiara usprawiedliwia, tłumaczy i wywyższa oprawcę.

Gość davee
JacekJ nie wiem.. może masz rację.. dla mnie i tak jest to dziwne, że dziewczyna którą ktoś tak potraktował nic z tym nie zrobi... może właśnie szuka takiego związku gdzie będzie przez cały czas poniżana ?? nie mam pojęcia.. wydaje mi się jednak , że to wszystko nie prawda..

Gość man12345
Dave - ja bym zglosil na jej miejscu, dla mnie to tez dziwne w sumie, ale jak ma niska samoocene moze uznala ze poniekad zasligiwala na takie traktowanie

Gość davee
chciałabym Ci pomóc ale nie mam zielonego pojęcia jak. dla mnie to wszystko fikcja ,wymyślona przez nią .. teraz wybór należy do ciebie: - jeśli to fikcja to musisz się zastanowić czy będziesz potrafił żyć w kłamstwie - a jeśli prawda to czy będziesz umiał jej pomóc.

Gość man12345
Dave - dzieki, nie wiem czy to fikcja czy nie, mam zamiar odpuscic teraz, w sumie sama mowila ze nie jest gotowa na zwiazek, po prostu czekam na jej inicjatywe, jak bedzie chciala sie spotkac to mysle, ze sama sie odezwie, a wtedy postaram sie ogarnac czy jest szczera czy nie

Gość davee
tak będzie najlepij ;) powodzenia życzę i miłego dnia ;pp

Gość moc snu
Dziewczyna może mówić prawdę. Facet to może i by zgłosił pobicie ale dziewczyna która nie wierzy w siebie nie ma odwagi i się boi to jedynie co zrobi to wmówi sobie, że zasłużyła na to i się mysi bardziej starać. Taki system obronny. Z pierwszego twojego postu wynika, że zobaczyła w tobie porządnego faceta a nie ruchacza. To że z chamem była to nic nie znaczy, popatrz na forum tu wiele jest z chamami co biją i potem żałują. Ja bym jej nie skreślał. Może ma toksyczny związek i chce go zamienić na normalny.

Gość man12345
moc snu - no wlasnie tez odebralem ja tak, ze moze szukac kogos normalnego, a jej zachowanie wobec mnie jak sie poznalismy bylo raczej szczere, moze rzeczywiscie nie chce sie pakowac znow w cos toxycznego, a chce mnie poznac lepiej na poczatek, w sumie to nigdy nie mowila ze nie chce zwiazku, tylko ze nie chce go teraz bo jest wyniszczona

Gość man12345
dzieki wszystkim za pomoc