Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laluniakoksabaka

Jak zroić na złość mężowi po rozstaniu?

Polecane posty

Gość laluniakoksabaka

Jak w temacie.Chciałabym żeby po krzywdzie którą mi wyrządził też cierpiał.

Gość srednikkreskanawias
Co znaczy "zroić" ?

Gość laluniakoksabaka
ha ha :)Miało być "ZROBIĆ"

Gość laluniakoksabaka
No więc jak???????????????//

Gość srednikkreskanawias
zrób mu lodzika, ale nie do końca....

Gość laluniakoksabaka
Po rozstaniu jesteśmy. Więc nie da rady lodzika.Co mężczyzn najbardziej boli i upokarza??

Gość srednikkreskanawias
niedokończony lodzik!!!

Gość będziesz od tego szczęsliwsza?
:O

Gość laluniakoksabaka
Niewiem ale chciałabym by zrozumiał że nie tylko na nim się świat kończy i że potrafie żyć bez niego i że jestem wartościową kobietą a nie nic nie wartą tak jak on to stwierdził.

Gość i sie wyda
Wystarczy jak będziesz szczęśliwa,niech zobaczy ,że nie rozpaczasz po rozstaniu ,masz swoje ,życie ,jestes uśmiechnieta ..zobaczysz ,że szlag go trafi:P

Gość jnb
"Niewiem ale chciałabym by zrozumiał że nie tylko na nim się świat kończy i że potrafie żyć bez niego i że jestem wartościową kobietą a nie nic nie wartą tak jak on to stwierdził." Zrozumie jeśli się od niego odetniesz. Zemsta tylko utwierdzi go w przekonaniu, że miał rację.

więc nic nie rób! tylko żyj swoim życiem. SWOIM! bez niego. robiąc mu coś na złość, tylko się poniżysz i pokażesz, że faktycznie dobrze, a nawet bardzo dobrze się stało, ze nie jest z tobą. bo na co komu kobieta, która tak postępuje?

i jeszcze jedno - nie musi od razu trafiać go szlag. ważne, żeby za jakiś czas dobrze wspominał ciebie i wasze malzenstwo. i zwyczajnie ciepło o tobie myślał. karmienie się złymi uczuciami naprawdę nie ma sensu.

Gość Jalapeno
Żałosne babsko - nie potrafi zyc swoim życiem, eks-mąż nadal na pierwszym miejscu... Zacznij żyć swoimi sprawami, nic dziwnego ze facet z tobą nie wytrzymał...

Gość laluniakoksabaka
Dzięki dziewczynki za rady.Jakoś mi tak lepiej na serduchu.Macie racje.Ale to rozstanie tak bardzo boli.

Gość laluniakoksabaka
Jalapeno To nie jest mój jeszcze eks mąż. Zamierzam złożyć wniosek o separację dopiero.

jasne, ze boli! Ale myśl pozytywnie - pomyśl o tym, co jeszcze dobrego czeka cię i spotka w życiu. :)

Gość laluniakoksabaka
Boje sie że znów popadne na jakiegos wrednego czlowieka:(

Gość Womensday
Tak na prawdę udowadnianie jemu czegoś nie ma sensu. Zobacz rozstaliście się, to koniec. Skoro to że jesteś wartościową kobietą jest faktem i to że możesz bez niego żyć.. misja skończona. Zamiast marnować energię na to żeby mu coś udowadniać lepiej pomyśleć czy udowadnianie jemu .. to nie udowadnianie sobie??? po tym jak zostałas sama Twoje poczucie wartości może być zachwiane i to jest zrozumiałe..ale Ty jesteś odrębna od niego. Moim zdaniem powinnaś skupić energię na sobie, szybko się uwinąć z rozstaniem, przemyśleć i robić dużo fajnych rzeczy właśnie dla siebie, zadbać o wygląd rozwój..ale nie dla niego... Tylko właśnie dlatego że jesteś wartościową osobą sama w sobie ... bez niego.. może on wtedy faktycznie poczuje że wiele stracił ale dla Ciebie to już nie będzie miało ani znaczenia ani nawet nie zwrócisz na to uwagi bo będziesz żyła swoim wspaniałym i aktywnym świecie! Wtedy to będzie sukces który teraz chcesz osiągnąć! Zyczę powodzenia! A.

Gość Womensday
I ps. czasami związki to spalony most a niekiedy spalony most to najlepszy w życiu start :)) czas zwrócić uwage w swoją stronę i dokonać przeglądu tego co się zdarzyło... może tego co się ciągle powtarza mimo naszej woli. Polecam książkę Kobiety które kochają za bardzo.. tak profilaktycznie :))

Gość laluniakoksabaka
Dzięki za radę postaram się do tego ustosunkować.A ta książka to zapewne o mnie bo za bardzo go kocham:(

Gość laluniakoksabaka
Chociaż chciałabym żeby odrobinę poczuł się jak ja.Poczuł ten ból i poniżenie.Tak jak on krzywdził mnie na każdym kroku.Wręcz cieszyło go moje cierpienie:(

Gość ale autorka ma racje
przynajmniej w czesci. przeciez zemsta powoduje ze krzywdy nam wyrzadzone staja sie latwe do zniesienia.poza tym- w zyciu nie ma sprawiedliwosci,musimy ja wymierzac sami. i kropka zadne sentymenty,zadne zaslanianie sie tezami,ze kobieta z klasa nie powinna... bzdury. wlasnie ze powinna miec jaja i pokazac mu ze jest zalosnym dupkiem. jak mogl ci powiedziec ze jestes niewartosicowa?? zabilabym gnojka. nawet jesli sie rozstawla z toba,nie musil ci tego mowic, kazdemu nalezy sie szacunek.jesli on go nie mial wobec ciebie,to nie jestes zobowiazana by okazywac tez jemu.

Gość laluniakoksabaka
I tu masz racje!Ale boję się też że nie dam rady mu dopiec bo jeszcze się rozpłacze.Ale tu ktoś mądrze napisał po co robić mu na złość skoro on wtedy zobaczy że nie byłam warta zachodu.Choć to on nie był wart niczego:(

Gość syfiarazajebistakórwa
zdziro!! odpier.....się od faceta. Spadaj blacharo

Gość Womensday
Ale zemsta to tyko czasowe przedłużenie własnego cierpienia... i strata energii. To go nie zmieni.. oni nie wróci. Bo nawet jeśli coś zrozumie.. on nie zmieni się o 180 stopni.. nawet przy ewentualnym powrocie. Więc zemstą skrzywdzisz moim zdaniem siebie angażując się w to i brnąc w to dalej. To nie da ulgi.. ulgę odzyskasz jak dojdziesz ze SOBĄ do ładu. Owszem nikt nie mówił że kobieta ma siedzieć cicho i czekać na upokorzenia ale może warto dać temu odwet z korzyścią dla siebie na przyszłość a nie chwilowemu wyładowaniu emocji. Takie jest na ten temat moje zdanie poparte własnym doświadczeniem. Pozdrawiam ciepło! A.

Gość laluniakoksabaka
syfiarazajebistakórwa Nawet nie zamierzam rozmawiać z takim człowiekiem jak Ty o ile zasługujesz na miano człowieka!Spadaj stąd.

Gość syfiarazajebistakórwa
Co z ciebie za człowiek, jak tylko myslisz o niszczeniu...faszystka pierolona

Gość syfiara, jesteś żałosna
żaden facet nie jeździłby tak po drugim facecie. a Ty jedziesz po autorce jak po łysej kobyle. dlaczego kobiety nie widzą, że brak solidarności jajników uderza tylko i wyłącznie w nie same?

Gość laluniakoksabaka
Ja Was proszę abyście nie komentowali tego co piszę skoro nie wiecie przez co przeszłam!Potrzebuję porady zrozumienia a nie nienawiści!!!!!!!!!!!!!