Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laluniakoksabaka

Jak zroić na złość mężowi po rozstaniu?

Polecane posty

Gość przecinekwzyciu
Fakt...kobiety są czasem żalosne...musze to przysnać choć sama jestem.... i dlatego mi przykro.

Gość laluniakoksabaka
Ale niektóre kobiety są naprawdę dobre i lojalne względem swoich mężów,partnerów itp.. A niektórzy mężczyźni szanują przeważnie te które ich zdradzają, nie szanują i miały wielu partnerów seksualnych.A te wierne są niszczone przez facetów psychicznie i fizycznie!

Gość a gdyby tak.................
Chciał by cie przeprosić? i błagał żebyś do niego wróciła to...................?

Gość laluniakoksabaka
Nie wróciłabym napewno.A dlaczego pytasz?

Gość najlepiejj NIC
Jeśli naprawdę chcesz aby rozstanie było dla winowajcy niekomfortowe, to w jego temacie nie rób zupełnie NIC, a szczególnie nie załatwiaj za niego rozwodu czy separacji, teraz te papiery nie są ci do niczego potrzebne, niech on sam się potrudzi i zajmie takimi formalnościami. A ty nie rób NIC w jego temacie, nie kontaktuj sie z nim i nawet nie myśl o nim, a samo się wyklaruje , jeśi czas i energię poświęcisz dla siebie, sobą się zajmij i swoimi sprawami, buduj swój komfort i swoje życie....a to mu najbardziej dokopie...a tobie najbardziej pomoże. I nawet nie rozmawiaj z nim, bo na takim etapie żadna rozmowa do niego nie dotrze, więc nie ma sensu, szkoda bezcennej energii. Jak mówią chńczycy.....usiądź na brzegu rzeki i czekaj spokojnie a nurt sam przyniesie zdechłe zwłoki twego wroga

Gość takie tam duperele nic więcej
Najlepszą zemstą jest OBOJĘTNOŚĆ, brak kontaktów i zajęcie się układaniem swojego nowego życia( i nie chodzi tutaj o kolejnego faceta) :) I tak zwłoki podłej świni kiedyś przypłyną....:D

Gość laluniakoksabaka
Ale ja mam małe dziecko które potrzebuje na życie a ja nie mam z czego żyć:(

Gość ja tez musze
sie kontaktowac z bylym mezem i przypominac mu o alimentach, bo niestety zjednej pensji z dwojka malych dzieci nie jest latwo. I to jest dodatkowo upokarzajace bo tak wcale bym sie z nim pierwsza nie kpntaktowala

Gość laluniakoksabaka
To takie upokarzające prosić o alimenty na dziecko z tego względu że sam sie nie domyśli żeby jakoś pomóc mi finansowo w zaspokajaniu potrzeb dziecka.A to niestety trzeba sądownie na siłę.Trzeba wymusić na nim to.Boże jakie to przykre:(

Gość laluniakoksabaka
Kobiety zawsze miały,mają i będą miały gorzej w swoim życiu.Bo facet to nawet po ślubie czuje sie jak kawaler a potem najlepiej kopnąć w dupe żone i mieć z głowy. Ale w sumie my kobiety mamy coś czego oni nigdy nie będą mieli.

Gość do autorki ____________
a ile masz lat? a ile mąż? jeżeli można spytać. nie wnikam w wasze sprawy i dlaczego chcesz separacji ale jezeli on jest w stosunku do ciebie nie fear to nie warto sie starac chociazby na zlos jemu

Gość laluniakoksabaka
ja mam 27 a mąż 30. Nie zdradził mnie chyba.Ale traktował mnie bardzo żle prawie doszło do tragedii.