Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Avantiii

Dieta Dukana MARZEC 2012 -START

Polecane posty

Witam :D Jestem Ada mam 20 lat od 12 marca 2012 rozpoczęłam diete. ;) Wczoraj minęły dwa tygodnie. Na początku nie ważyłam się bo nie miałam wagi ale ważyłam około 120kg:( wczoraj ważyłam się pierwszy raz waga pokazała 115kg. Niestety to mój rekord:( Nigdy nie byłam szczupła ważyłam zawsze około 80kg tylko nie wyglądałam aż tak źle że teraz ponieważ mam ok.180cm wzrostu. Wtedy uważałam że jestem gruba teraz marzę żeby ważyć tyle co kiedyś:( w 2009 roku zaszłam w ciążę w ciąży przytyłam około 30kg :shock: Po urodzeniu córki nie dbałam o dietę miałam tendencje to tycia. Próbowałam odchudzać się dwa razy ale szybko rezygnowałam. Teraz postanowiłam że koniec z tym! Chce czuć się atrakcyjnie dla siebie i mojego chłopaka. Wiem że nigdy nie będę miała pięknego ciała:( niestety po ciąży mam okropne rozstepy :( ale jestem młoda i chce wygladac sexy :D mój cel to 70kg:) jest ciężko ale daje radę:) myślę o tym jak to będzie pięknie jak będę szczupła. Przede mną 45kg. Trzymajcie kciuki ;)

Witam ;) trzymam kciuki za Ciebie , żeby Ci się udało . Ja wiem jak mi na początku było ciężko ale teraz już się przyzwyczaiłam do diety i do celu nie zostało mi już daleko . A jesteś na Dunkanie ? Trzymam kciuki i będę zaglądać jak Ci idzie ;)

Teraz waga stoi mi troszkę w miejscu dziś pokazała 109. Ale wierze w siebie i swoje możliwości. Przecież to ja panuje nad swoim ciałem:) a wszystkie pokusy zwalczam. Cały czas mam tylko wrażenie że może gdzieś popełniam błąd. Ale stosuje się do reguł tej diety.