Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciu ciu

faceci! kobiety wam z nieba nie spadną musicie się starać a nie usiąść i płakać!

Polecane posty

Gość ciu ciu
Banda nieudaczników bardzo fajny podział, podoba mi się :)

Gość Siemanero
Banda, co za poziom agresji. I to wyzywanie od pedałków. Ty to dopiero musisz być dopiero zła, że faceci olewają teraz głupie puste lale, pewnie ciebie też nie podrywają. A co do kolorów, to 90 procent facetów rozróżnia pewnie ze sześć góra, więc coś zmyślasz. I wy puste lale to dopiero jesteście "cioty", zawsze wiecznie bojące się, żeby też zrobić jakiś ruch wobec faceta który się im podoba.

Gość wacus
ja byłem gejem ale pies ogryzł mi wacka co mam teraz zrobić ?

Gość Looooser pomarańczowy
Ta ciu ciu to pewnie jakaś pusta lafirynda.

Gość wacus
jak sądzicie odrośnie?

Gość patricia ej
to faceci są od pierwszych kroków! niech nas zdobywają! co to z co poniektórych muszą być za cioty żeby oburzać się tylko dlatego że dziewczyna ich nie podrywa !! szok !! ja bym nawet na takiego melepetę nie splunęła, niech dalej czeka aż jakaś sama go poderwie, ale pewnie się nigdy nie doczeka

Gość wacus
ej to poważne pytanie nie wiem co teraz robić, słyszałem że jedzenie byczych jaj pomaga

Gość do patricii
z prawików to tylko ble ble czeka. reszta probowala ale nie wychodzilo.

Gość Banda nieudaczników
Masz rację faceci mnie nie podrywają :D bo nie należę do tych pedałków co ty... :D:D Od zawsze było i uświadom to sobie chłopaczu że facet podrywa kobietę nie odwrotnie. Tak już jest i świata nie zmienisz więc pogódź się z tym zdejmij te pedalskie ciuszki, na bież pewności siebie i idź na łowy. Nie zachowuj się jak goryl i nie wyzywaj kobiet bo to nieładne i nietaktowne. Rada: Kobiety nigdy nie urazisz słowami: ciota, dziwka, kurwa itp. Jak do jakiejś tak powiesz to wierz mi że zawsze będzie o Tobie myślała jak o skończonym idiocie. W jaki sposób obrazić kobietę już Ci nie napiszę bo jeszcze za mało masz oleju w głowie więc polecam Ci wycieczkę do biblioteki na początek; jak byś nie wiedział ksiazki służą do czytania i analizowania, to nie są podstawki pod szklanki !! Zasób słownictwa pozwoli nawiązać Ci kontakt z inną osobą, a wiedza nauczy Cię trochę ogłady... Więc "żołnierzu" do roboty, bo czas leci...

Gość Twardy1984
jak się ostatni raz starałem o kobietę to przyszła do mnie policja że niby się narzucam kobiety są popierdolone, mówią, że trzeba się o nie starać, a mają na myśli tylko młodych, zamożnych gówniarzy mających bogatych rodziców. Zwykłego ciężko pracującego faceta z góry traktują jak intruza

Gość Banda nieudaczników
w złym gronie kobiet szukasz

Gość w złym gronie kobiet szukasz
powiedz to darkerowi i innym ktorzy wiele dziewczyn w roznych srodowiskach poznali i żadna ich nie chciała.

Gość ciu ciu
Twardy1984 już ja widzę te twoje "starania", uwierz mi że musiałeś przegiąć i to poważnie, jeśli dziewczyna musiała wezwać policję w twojej sprawie

Gość gasi pies
mało to wariatek? Pewnie koles trafil na taka i stad taka akcja z psami.

Gość Banda nieudaczników
A zadali sobie pytanie dlaczego ich nie chciała. Jest kilka powodów: 1. Wyglądają jak trole 2. Nie mają o czym rozmawiać 3. Nie potrafią się wysłowić 4. Wyglądają jak pedałki i też tak się zachowują 5. Zbyt nachalni- po 1 randce chcą iść z kobietą do łóżka 6. Za bardzo naciskają 7. Zachowują się jak cwaniacy 8. Brak pomysłu i perspektyw na swoje życie. Nie rozumiem stwierdzenia typu "poznali wiele kobiet z różnych środowisk i żadna ich nie chciał". Czy to były środowiska typu cafe.pl sympatia.pl i coś tam jeszcze .....pl. Czy może jedyne kobiety jakie znają to koleżanki z obecnej lub dawnej szkoły oraz koleżanki z pracy. Ludzie ogarnijcie się, trochę pewności w siebie i nie ma kobiety której nie da się poderwać i z którą nie da się być. Tak naprawdę wygląd się nie liczy lecz to co masz w głowie i sposób władania językiem i emocjami 2 osoby. Wygląd pomaga ale on nie jest ważny. Jak będziecie potrafili zagrać kobiecie na emocjach to ona jest już wasza :D

Gość gasi pies
banda nieudacznikow - widac ze jestes baba i guzik wiesz.

Gość gcgfcgb
5. Zbyt nachalni- po 1 randce chcą iść z kobietą do łóżka 6. Za bardzo naciskają te dwa punkty to darker 🖐️ on właśnie był takim natrętem 🖐️ do tego nudziarz 🖐️

Gość Prawdziwy facett
Posłuchajcie, nigdy nie biegajcie za żadną pustą idiotką. Trzeba mieć swoją dumę i honor. Jak taki "banda" chce, to niech sobie biega piesek pokojowy. Aha, a te księżniczki, które piszą, że to facet zawsze musi się starać - musi to na Rusi. Od siebie najpierw wymagajcie, a potem od innych. Baby to dopiero wygodnickie są tchórzliwe, nie potrafią nawet sie uśmiechnąć do faceta, bo im korona z głowy zleci. Nie żyjemy w średniowieczu.

Gość ciu ciu
Prawdziwy facett ale on (Banda nieudaczników) wcale nie napisał, że biega za dziewczynami, ale moim zdaniem zachowuje się jak facet, a nie stwierdza, że kobiety są be, puste i nie warto nic robić bo jest równouprawnienie i niech one teraz popodrywają. To trochę żałosne, nie? i jeszcze jedno to, że facet adoruje kobietę to w żadnym wypadku mu nie ujmuje honoru, nie wiem skąd to wziąłeś

ciu ciu "no komedia, jak się do czegoś dąży to się ma!" Tego samego argumentu był łaskaw użyć pewien stały bywalec najbliższego otoczenia sklepu osiedlowego z piwem, który na moje pytanie: - A na co to Panu akurat 2ł? odpowiedział: - Konsekwentnie DĄŻĘ do flaszki! Trudno się oprzeć takiej argumentacji... Proponujesz mało starajćaym się kolegom więcej inwencji i werwy w działaniu? A równouprawnienie? Oni na to czekają! :P

Gość Banda nieudaczników
Panowie nie potrzebnie wdałem się z wami w dyskusję bo wam nawet ciężkim narzędziem nie da się nic wbić do tego pustego czerepu. Jeżeli uważacie że kobieta powinna się strać o faceta to gratulacje podejścia i życzę miłego walenia żołnierza po kasku :D

Gość odfdfgdg
ciu ciu > "każda, naprawdę każda znudzi się jakąś kukłą i poszuka sobie innego" A w jaki sposób ona POSZUKA sobie innego? :D. Na czym polega to szukanie? :D Od kiedy ryba szuka wędkarza? W ogóle to dziwne, że wy kobiety krytykujecie facetów za to, że nie robią czegoś czego same nie robicie. CZYŻBY JAKIŚ FACET KTÓRY CI SIĘ PODOBA AUTORKO OLEWAŁ CIĘ I NIE ZAGADYWAŁ ? :D I teraz wylewasz swoje żale i frustracje na forum?. Rusz dupę i sama podrywaj a nie jęczysz tutaj roszczenia zachowując bierną postawę. A co do tego, że faceci nie podrywają może masz sporo wad i one odstraszają facetów. Pomyślałaś nad tym?

Gość Prawdziwy facett
Tak, właśnie dokładnie tak, kobieta powinna się starać o faceta tak samo, jak on o nią. I wtedy jest ok, gdy starają się obie strony. A te puste lale, które czekają na zdobywanie i hołdy, to właśnie są najbardziej złe, że w dzisiejszych czasach już tak lekko nie mają, że często też trzeba coś i od siebie dać, wykonać jakiś gest. I o to chodzi z tą facetowską dumą i honorem, że jeżeli widzisz, że dziewczyna próbuje stosować jakieś gierki i oczekuje zdobywania, to należy ją olać. Bo albo daje znać, że też jest zainteresowana i obie strony się po równo starają albo do widzenia.

Gość ciu ciu
odfdfgdg a czy ja gdziekolwiek napisałam że mnie nikt nie podrywa? nie adoruje? po prostu widzę jak faceci niewieścieją i to mnie martwi. zwłaszcza na tym forum widać mnóstwo nieudaczników, myślących, że jak się obrażą na kobiety i je powyzywają anonimowo na kafeterii to im w pięty pójdzie. otóż nie bardzo

Gość ciu ciu
"I wtedy jest ok" dla cioty tak

"Jeżeli uważacie że kobieta powinna się strać o faceta to"... witamy w swięcie, który kobiety stworzyły same w imię walki o równe prawa. Nikt im nie kazał. Ale skoro się nie podobał wcześniejszy porządek rzeczy, to teraz trzeba łykać konsekwencje. Ja jestem zdeklarowanym feministą. Przyszła era kobiet i ich ekspansji we wszelkich dziedzinach życia. Jak współczesne amazonki będą starały się opanowywać dokładnie te same obszary aktywności, które są domeną mężczyzn od pokoleń. I bardzo dobrze! Tylko niech nie dziwią się, że za tym idzie konsternacja mężczyzn, która od złości przechodzi w stan... błogiego przyzwolenia. Bo skoro same chcą robic to samo, co mężczyźni, to... nie będziemy im przeszkadzać. :)

Gość Prawdziwy facett
No to sorry ciu ciu, ale ty jestes żeńska "ciota"

Gość odfdfgdg
ciu ciu Skoro więc ciebie zdobywają i podrywają więc w czym widzisz problem? To, że ktoś nie podrywa to jego sprawa i jego życie. W jaki sposób cię to dotyka? Coś mi się zdaje, że jednak jest taki który ci się podoba i nic nie robi i o to, żale wylewasz na forum :D " i je powyzywają anonimowo na kafeterii to im w pięty pójdzie. otóż nie bardzo" Ty właśnie zrobiłaś to samo. A więc prezentujesz ten sam poziom co ci faceci o których piszesz

Gość Banda nieudaczników
"prawdziwy facet" po części zgodzę się z Tobą ze obie strony powinny się starać. Ale jeżeli miałeś kiedyś kobietę, to łatwo zauważyć że często jest tak że na samym początku jak kobieta Ci nie zna to nie jest Tobą zainteresowana. Więc często musisz duzo pracy na poczatku włożyć, jak już zdobędziesz mozesz trochę zwolnić żeby wtedy juz razem budowac zwiazek. Jak wierzysz w to że znajdziesz osobę która podobnie jak ty się odrazu w tobie zakocha to musze Ci powiedzieć że oglądasz za dużo Love- Story :D Więc podsumowując życzę miłego walenia żołnierza po kasku, może któryś z was wyciagnie wnioski i postawi sobie jakieś cele. CYA