Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciu ciu

faceci! kobiety wam z nieba nie spadną musicie się starać a nie usiąść i płakać!

Polecane posty

Gość ciu ciu

tak jak w tytule. ja nie wiem, co o dzisiaj takie ciotki z was? wstydzicie się zagadać, boicie się reakcji kobiet, a w środku aż was nosi ze złości że nikogo nie macie. no komedia, jak się do czegoś dąży to się ma!

Gość ciu ciu
staszek pewnie ten nick to nie przypadek, myślisz, że jak usiądziesz pod monopolem do nagle w ręce wpadnie ci króliczek playboya? co robiłeś żeby sobą zainteresować płeć piękną?

Gość ciu ciu
staszek może jesteś gejem, tylko jeszcze o tym nie wiesz, co?

Kobieto, a daj sobie spokój z tymi radami. "Starać" to oni się nie potrafią, ale w głębi duszy marzą, że zjawi się jakaś białogłowa na rączym rumaku i porwie go mimo wszystko, wszak oni są przecież mężczyznami, a jak wiadomo w dzisiejszych czasach zmieniły się nieco role: kobiety są bardziej męskie, a faceci bardzo kobiecy i bezradni. :D

Gość ciu ciu
mimo ze podniecają cie kobiety to ich nie chcesz w swoim życiu? zastanawiające. ja nie pisze już nawet o związku, ale nawet niezobowiązujący seks, nie ciągnie cie do zwykłej fizyczności?

Gość ciu ciu
oreore taa najwyraźniej faceci wolą czekać w wysokiej wieży na swoje księżniczki - az uratują ich z opresji i pokonają smoka strzegącego wejścia u bram . . .

Niestety tak to wygląda. No a jak już ich z tej wieży wyprowadzą, to nie mogą mieć swojego zdania bo się będą fochować, albo milczeć przez 2 lata, żeby sobie to wszystko "przemyśleć" ;)

Gość ciu ciu
faceci niedługo hurtowo będą chodzić do stylistek i kolorystek aby znaleźć swój styl i dowiedzieć się jaki odcień najlepiej podkreśli kolor ich oczu. żenada. dzisiejsi faceci to takie laleczki, a gdzie męskość?

Będą chodzić też do wróżek bo ich bezradność jest kryzysowa, ani kobiety poderwać [bo może go przegoni ;)], ani dbać o znajome [bo jak milczą, to pewnie mnie nie chcą ;)], najlepiej zaszyć się w swoich pieleszach bez możliwości kontaktu ze światem zewnętrznym i myśleć, wszak oni myśleć czasem potrafią. No i nie zgodzę się, że wszyscy to "laleczki" - moim zdaniem trochę zaniedbane i zepsute strachem substytuty mężczyzny :D

Gość Żabul
Pewnie kolejne księżniczki, które są złe, że ktoś, kto je interesuje, nie podrywa ich. A same nic nie zrobią, bo są próżnymi księżniczkami oczekującymi hołdów. I wylewają tu żale

Gość ciu ciu
oreore nie no pewnie, że nie wszyscy są laleczkami, jest jeszcze drugi koniec - ten bardziej zapuszczony :P tych pomiędzy jest bardzo bardzo malutko. większość dzisiejszych facetów jest przede wszystkim niezaradnych, leniwych, tchórzliwych, mało męskich, no takie cipy. wg. nich to najlepiej mieszkać z rodzicami do czterdziestki i w razie katarku czekać aż mamusia z chusteczką przybiegnie

Gość Muczo
Ja nic nie muszę. Laski same mnie zagadują. Staranie się i bieganie za babami jest dobre dla frajerów

Do żabula - pragnę Cię uświadomić, że ja mam faceta, i to od kilku lat. Nie grozi mi więc bycie księżniczką, a temat mi się podoba, dlatego tu jestem. Sądzę też, że czytając zdania innych można wziąć sobie do serca niektóre wypowiedzi i postarać się wyeliminować te elementy ze swojego życia, żeby można było niektórych mężczyzn nazwać mężczyznami. :P ciu-ciu - niestety, masz rację. Czytając to forum mam wrażenie, że jest ich zbyt dużo.

Gość ciu ciu
"żeby można było niektórych mężczyzn nazwać mężczyznami" bo to już ostatni dzwonek niedługo się przeistoczą, sama nie wiem w co. może w coś bezpłciowego?

Gość Taaaaaaaa
Większość dzisiejszych kobiet jest przede wszystkim niezaradnych, leniwych, tchórzliwych, mało kobiecych, no takie cipy

Gość facet przegrany na amen
Większość facetów widząc że nie są przystojni, nie pasują do wizerunku ideału mediów, nie pasują do opinii kobiet nie starają się o nikogo, bo widząc jak kobiety same pchają się do łóżek przystojniaków, wiedzą że choćby latali i starali się latami, to wystarczy że taki podejdzie, powie słowo i od razu zostają rzucani na rzecz lepszego modelu :) Dlatego jest tak: - przystojni nie zagadują bo sami mają branie - reszta wie że nie ma szans - brzydcy wiedzą że przegrali życie i zastanawiają się jak tu szybko umrzeć niż jak łudzić się że swoim staraniem mogliby poderwać interesującą ich kobietę :) Macie wyjaśnienie

Gość ciu ciu
facet przegrany na amen pomimo że sam jawnie przyznajesz się do swojego przegraństwa to jako jedyny facet na tym topiku potrafiłes napisać coś co ma ręce i nogi, pozostali faceci to są te ww. cipy, które nie potrafiąc użyć argumentu piszą tylko że pierdolę głupoty. ale wracając do twojej wypowiedzi uważam że faceci myśląc tak jak ty to opisałeś, marnują swoje szanse. skąd w nich brak wiary? bo jakiś goguś wygląda lepiej? no bez jaj

Ech, facecie przegrany - może więcej wiary w siebie :) Media są dla idiotów, niestety. Wizerunek swój sam sobie kreujesz. Może więc warto trochę się wysilić , zrobić coś dla siebie i zmienić myślenie.

Kolejny temat z cyklu: nudzę się więc zostanę na wieczór trollem. "wstydzicie się zagadać" A co powiedzieć? I co po tym? I co dalej? I co następnie? Jak? "boicie się reakcji kobiet" Spojrzała na ciebie jak na gówno któraś? Na mnie i owszem. Nie było to miłe. "a w środku aż was nosi ze złości że nikogo nie macie. no komedia, jak się do czegoś dąży to się ma!" Ja to widzę, że ci co wcale nie dążą to mają na zawołanie a ci co się starają to kończą albo jako natręt albo jako tampon emocjonalny - w zależności od cyklu hormonalnego, babsztyla.

"Może więc warto trochę się wysilić , zrobić coś dla siebie i zmienić myślenie." Bądź jak David Beckham :D Zobacz jak na niego lachony lecą.

Gość Badaczz
Zauważyłem pewną prawidłowość, także tutaj na kafeterii, że sporo jeszcze jest kobiet z roszczeniową postawą wobec facetów. Bardzo chętnie narzucają facetom, jacy mają być, co mają robić, co myśleć. Jeśli nie pasuje do wzorca, to próbują wjeżdżać na ambicje, że jacy to nie męscy dzisiejsi faceci. Ale tą kobiecą prawidłowość łatwo wytłumaczyć. Dzisiejsze kobiety BARDZO denerwuje fakt, że jest coraz więcej niezależnych facetów, którzy nie mają najmniejszego zamiaru się za nimi uganiać i mają to gdzieś. Owszem, można pogadać i jak się obie strony ku sobie mają, to OBIE strony mają się starać, mamy 21 wiek i równouprawnienie. Jeżeli tylko faceci mają się starać, jak w 19 wieku, to proszę bardzo, ale kobiety w takim razie powinny umieć szyć, prasować, gotować, piec, sprzątać itd. Jak 19 wiek to 19 wiek :) bez pozdrowień dla pustych, próżnych księżniczek

Na swoim przykładzie powiem tylko, że jak ktoś jest nudnawym introwertykiem z mocnymi zaległościami w kontaktach interpersonalnych to powinien sobie odpuść. No, chyba, że jest to jakiś masochista i sprawia mu przyjemność bycie traktowanym z buta. Co kto lubi.

Gość ciu ciu
"że jest coraz więcej niezależnych facetów" chyba kpisz i to poważnie. gdzie ta niezależność, chłopie obudź się, to kobiety są bardziej zaradne od facetów, to kobiety teraz muszą portki zakładać, bo facetów życie przygniata

"Bardzo chętnie narzucają facetom, jacy mają być, co mają robić, co myśleć" Bo nie mają własnych. A jak mają to im się nie podoba i szukają innego ale... nie mogą znaleźć. Wszak kobiety są jak małpy: nie puszczą jednej gałęzi póki nie chwycą drugiej

Gość i co baby
darker dobrze gada

"to kobiety są bardziej zaradne od facetów, to kobiety teraz muszą portki zakładać, bo facetów życie przygniata " I co jeszcze napisali w Cosmo? :D