Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciu ciu

faceci! kobiety wam z nieba nie spadną musicie się starać a nie usiąść i płakać!

Polecane posty

Gość ciu ciu
"Spojrzała na ciebie jak na gówno któraś? Na mnie i owszem. " od razu jak na gówno, nie histeryzuj, może po prostu nie widziała z tobą wspólnej przyszłości jako para, ale chyba jej aż tak nie zniesmaczyłeś

Badaczu, to Twój problem. Ja roszczeń nie mam do nikogo. Fajnie mi się tu pisało, a robiłam to dla tych facetów, którzy myślą o sobie źle, oceniają nisko i w konsekwencji doprowadzają do tego, że opinia o nich jest taka jak wyżej. Nie pisałam tu o wyborach. Każdy ma prawo wybierać wolność lub uwiązanie ;) z kobietą. Z mojej strony było tu nieco ironii nad takimi mężczyznami, którzy tak naprawdę nie wiedzą sami czy nimi są. Fajnie było, ale się skończyło ;) Mój men mnie wzywa, pomocy oczekuje :D 🖐️

Gość 000/10
nuda. wymysl cos lepszego:D

"od razu jak na gówno, nie histeryzuj" No niech ci będzie - na pewno chciała mi obciągnąć na korytarzu uniwerku tylko się biedactwo na autobus śpieszyło i taka mina mnie pożegnała jakbym był daniem w knajpie jakiego nie zamawiała. "może po prostu nie widziała z tobą wspólnej przyszłości jako para" Szklana kula jej to powiedziała - nie paliła się do poznawania mnie a ja narzucać się nie zamierzam.. "ale chyba jej aż tak nie zniesmaczyłeś" Widocznie tak.

nie podrywam bo nie mam pieniedzy i nie mam czym ruchac pozatym sie wstydze

a po co sie starac? najwazniejszy jest pociąg fizyczny czyli podobasz sie z wyglądu to mozesz zrobic byle co i laska bedzie zadowolona , a jak sie nie podobasz to nawet jak bedziesz miec super charakter to jedynie bedziesz przyjacielem z penem :O

Gość Kitan
Ja tam zagadywałem przez portale, wstydliwy nie jestem, ale w realu skąd mogę wiedzieć że dana panna jest wolna. Chodziarz trafiłem na jedną na sympatii co deklaruje że jest wolna a ma narzeczonego. Mam konta na badoo, sympatii, mydwoje i edarling, aktualnie już tam nie zaglądam bo nawiązałem kontakt z fajna dziewczyną poznaną na portalu, ale zanim to się stało straciłem troszkę paliwa i czasu na kosmitki :). Także moim zdaniem każdy sposób jest dobry tylko, nie wolno rzucać się na pierwszą lepszą która będzie chciała nawiązać kontakt. Opiszę jak to szło pokolei pierwsza była pani z my dwoje miała synka, nawet-całkiem fajna osoba dalej mamy kontakt druga pani z sympatii co grała macho-żal trzecia zdesperowana świeża mamusia, cóz rozumiem ale nie chcę być deską ratunku czwarta z badoo opowiadała mi jak to ją łechtaczka swędzi piąta z badoo niby pisało się fajnie a okazała się 16 latką w ciele 24 latki szósta z sympatii wpisuje bo byliśmy umówieni i miałem jej nr tel, znalazłem jej konto na nk we wspólnych znajomych kumpla, okazało się że świeżo po zaręczynach siódma pani z badoo z nią aktualnie randkuje wg mnie w końcu ktoś spoko. Musiało minąć ok 5 miesięcy żeby znaleźć kogoś naprawdę wartego uwagi więc nie łamcie się, tylko szukajcie, bo dobre sztuki szybko znikają bałamucone przez jakiś dziadów.

Wróciłam jeszcze i oświadczam : to nie ja jestem autorką tego tematu. A teraz już naprawdę muszę..... 🖐️ ;)

Ogólnie temat z dupy. Setki takich tu były i cały czas ten sam denny schemat pseudo-samarytanki. To już się robi nudne. Tak wam przeszkadza, że są faceci co za wami nie będą biegać? Zazdroszczę zmartwień.

Gość darker sie tylko zjawi i juz
stadko jego kumpli przylatuje :D

" więc nie łamcie się, tylko szukajcie, bo dobre sztuki szybko znikają bałamucone przez jakiś dziadów" I to my się mamy starać gdy tymczasem zjeby dostają wszystko na srebrnej tacy pod sam nos? Przekonałeś mnie :D

"darker sie tylko zjawi i juz stadko jego kumpli przylatuje " Darker już idzie spać bo w odróżnieniu od bezrobotnych pasożytów będących w ZWIĄZKACH pracuje, uczy się i studiuje i mimo to wraca samotnie do pustego mieszkania. Widocznie nie zasłużył.

Gość ciu ciu
Darker możesz nic nie robic, spoko, może jakaś dziewczyna, najlepiej o wyglądzie bogini będzie ci grała serenady pod oknem, a na koniec zaprosi na romantyczną kolację przy świecach. nawet jak to ująłeś zjeby się muszą starać, nawet jak facet jest przystojny ale bierny to za duzo nie ugra. każda, naprawdę każda znudzi się jakąś kukłą i poszuka sobie innego

Gość facet przegrany na amen
"a po co sie starac? najwazniejszy jest pociąg fizyczny czyli podobasz sie z wyglądu to mozesz zrobic byle co i laska bedzie zadowolona , a jak sie nie podobasz to nawet jak bedziesz miec super charakter to jedynie bedziesz przyjacielem z penem " I to dokładnie odzwierciedla rzeczywistość. Żeby ktoś brzydki mógł się o kogoś starać to musi poczekać tak gdzieś do 40go roku życia bo jego ówcześni rówieśnicy zmienią z lekka priorytety. Brzydki czy nawet średni facet starając się o kogoś kto go interesuje ma szansę bliskie 0 bez względu na charakter czy pewność siebie. Wystarczy, że podejdzie jeden z przystojniaków, powie 2 słówka i już kobieta jego. Ona będzie szczęśliwa choćby on ją traktował jak ostatnią szmatę, bo ma fajnego faceta. W drugą stronę jest podobnie. Atrakcyjna kobieta choćby była kompletną idiotką bo w oczach Panów ma zawsze przewagę. Podsumowując: Urodziłeś się ładny/ładna - całe życie uczuciowe w pełnej klasie przed Tobą. Mnóstwo przyjemności i radości. Urodziłeś się przeciętny/przeciętna - Twoje szanse znacznie spadają choć masz szansę u kogoś o podobnej atrakcyjności. To nic że on/ona cię nie pociąga, marzysz o tej pięknej/pięknym, ale przecież samotne życie jest potwornie męczące a tak to zawsze jest się do kogoś odezwać. Życie uczuciowe jakościowo ogranicza się do 25% życia uczuciowego ładnych. Urodziłeś się brzydki/brzydka - Twoje szansę na znalezienie partnera są bliskie 0. Równie dobrze można grać na loteriach i wierzyć w wygraną. Twoje potrzeby związane z uczuciami będą cię dobijać całe życie, będziesz cierpieć i będziesz nieszczęśliwy. W wielu przypadkach nawet pieniądze ci nie pomogą. Przykro mi. Im szybciej uświadomisz sobie że nie masz żadnych szans tym lepiej, bo tym szybciej możesz zdecydować się na uwolnienie od tego tragicznego stanu rzeczy popełniając samobójstwo. Oto rzeczywistość. Nigdy w życiu nie spotkałem brzydkiej/brzydkiego w związku z ładnym/ładną. Nigdy. Jeszcze mieszaniny przeciętnych wzwyż, bardzo ale to bardzo rzadko do dołu widziałem. Oto rzeczywistość. Oto prawda. Żeby się starać o coś, trzeba mieć argumenty po swojej stronie. Jak się ich nie ma, to nic się nie zrobi. Proste :)

Gość sdsdsdsdsddsds
"Tak wam przeszkadza, że są faceci co za wami nie będą biegać? Zazdroszczę zmartwień." bo ją boli ze nikt za nia nie lata i musi sobie ulzyc zakladaniem takich tematow:D

Gość Kitan
też miałem takie podejście, ale nie dałem za wygraną. Na chwile obecną sądzę, że się opłaciło, poza tym można znaleźć perełki. Mądra dziewczyna wybierze mądrego faceta, a przynajmniej takiego co ma jakieś wartości. Reszta nie ma co się przejmować bo jest nie warta wartościowego człowieka. Jak widzę profil że dziewczyna za bardzo się eksponuje, chodźmy była piękna jak ta lala, opisuje się jako mądra księżniczka, mam ja gdzieś. A te które miały mnie gdzieś, a wydawały mi się fajne to ich strata, jak znajdą niby swojego mena z bajki, a okaże się frajerem to same sobie będą winne.

facet przegrany na amen ładnie napisane chciałbym umiec tak pisac nawet nie umiem wyrazac co czuje i mysle darker gdzie pracujesz?

Gość Uroczy Roman
No ale jak jest gdzie wsadzać, to po co się starać ?

bo ją boli ze nikt za nia nie lata i musi sobie ulzyc zakladaniem takich tematow " one nie chca zebny tak ogolnie faceci za nimi latali tylko zeby ci fajni za nimi latali gdybym zaczal adorowac jakas dziewczyne to watpie ze bylaby zadowolona ze taki brzydal mysli ze ma u niej szanse jakbym mial cos do zaoferowania a kobietom sprawialoby przyjemnosc ze za nimi latam to bym to robil

jest duzo wartosciowych dobrych kobiet ktore zasluguja na to by poczuc sie piekne atrakcyjne i pozadane

Gość Kitan
próbowałeś chociaż? Zrób eksperyment wbij się na badoo i zagraj w chybił trafił, ja mam się za przeciętniaka, a dużo dziewczyn pisało mi że jestem przystojny i dawało mi tak, niestety mało która mi pasowała.

Gość Kitan
ja spadam bo wstaje rano do pracy miłego gawędzenia niech żyją Frajerzy hehe ;)

portale randkowe są do dupy , tam aby kogos poznac trza miec dobrze zrobioną fotke a opis bez znaczenia

Gość frajerzy? jak w tym filmie
prawiki gora. bractwo prawicze hehe. prezes glowny jest i wojewodzccy prezesi tez.

Gość frajerzy? jak w tym filmie
pozdrowienia dla wielkopolski i mazowsza :D

Gość dsfsdff
faceci niech się wezmą do roboty! co za cioty :(

Gość Zuzanna Amelia & 27
Ale jak zadna ich nie chce bo sie nie podobaja? To co maja dalej robic. Kazdy z tych facetow duzo robił. Dobrze ze zrezygnowali. Tym lepiej dla ich zdrowia psychicznego.

Gość Banda nieudaczników
Prawidłowość; Większość z facetów użalających się na tym damskim forum to kretyni i nieudacznicy. Panowie to jest forum kobiece więc traktujcie je jako źródło wiedzy. pt. "jak poderwać kobietę" bo jest tutaj wiele ciekawych wątków z których można wyciągnąć wnioski lub jako źródło dobrego humoru czyli tematy typu "jestem głupia i gruba i czy mam szanse na faceta"- hahaha- i tutaj wypowiadają się psełdo koleżanki które pocieszają idiotkę:D Kolejna rzecz, fakt jest taki że większość facetów w obecnych czasach to takie chodzące pedałki, zresztą na codzień z takimi pracuje i aż momentami się gotuje we mnie. Rozmowy typu: -Fajną miała łososiową koszulkę lub też podobał mi się sweter w kolorze nieba- przyprawiają mnie o mdłości. Panowie jest kolor niebieski a nie w kolor nieba, dzielenie jednego koloru na 15 pod kolorów to domena kobiet do chuja pana- za przeproszeniem napiszę. Obcisłe spodnie, sweterki, kurw... zaraz się pożgam. Albo kolejna patologia, banda grubasów która siedzi przed kompem i tylko je śmieci w mc donaldzie użala się nad sobą że nikt ich nie chce. HAHAHA nie pocieszę was tutaj, nikt was nie będzie chciał. Kolejna grupa to banda nieudaczników, która siedzi na mamusi utrzymaniu, w domku gdzie zawsze czeka na nich ciepły obiadek a mamusia upierze majteczki i skarpetki. Wiec jak jesteś facetem a należysz do którejś z tych grup to masz 3 wyjścia: a) Odpedal się- ubierz się porządnie jak facet, odnajdź w sobie jakieś zainteresowania tylko nie wróżenie lub szydełkowanie tylko coś konkretnego np. spotr, lotnictwo, motoryzacja itp. a i najważniejsze zachowuj się jak facet, nie jak goryl czy pedał tylko jak facet. b) Wyprowadź się od mamusi i bądź samodzielny c) nie potrafisz sie zmienić jesteś pedałem- szukaj faceta :D