Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malvvvinka

CODZIENNIE JEM CHAŁWE- WŁOSY PRZESTAŁY WYPADAĆ, A PAZNOKCIE SIĘ ŁAMAĆ

Polecane posty

Gość malvvvinka

cześć, dziewczyny:) zacznę od tego, że pierwszy raz chałwe jadłam... teraz na boże narodzenie:) nie wiem jak to się stało...bo mam już 23 lata. bardzo mi posmakowała i na urodziny w styczniu jako dodatek do prezentu dostałam wielką puche chałwy- codziennie jadłam sobie po kawałeczku, później na walentynki znów dostałam puche:D i znów codziennie po kawałeczku:) ostatnio mama powiedziała, że włos chyba już mi nie wypadają- zawsze wypadały garściami, nie pomagały żadne skrzypovity, itd- jak mama myła podłoge, to zbierał się wielki kołtun moich włosów...a ja sama pomyślałam, że faktycznie..dodatkowo- patrze na paznokcie- długie twarde szpony... w końcu doszłam do wniosku, że to wsyztko dzięki CHAŁWIE, POCZYTAŁAM W INTERNECIE, I FAKTYCZNIE!!! http://www.kuchnia.kobiety.net.pl/75,0,Chalwa-smaczna-i-zdrowa,806.html http://www.zdrowie.senior.pl/75,0,Przeciw-starzeniu-sie-i-nie-tylko-chalwa,2235,3.html

Gość lublinianka45
dupa tez pewnie urosla po tej chalwie...

Gość efhnbad
dupa tez pewnie urosla po tej chalwie... też o tym pomyślałam hahhahaha

Gość malvvvinka
haha, niestety nie :( a nawet bym chciała przytyć ale chałwa jest mniej kaloryczna niż czipsy czy czekolada;)

Gość efhnbad
ale chałwa jest mniej kaloryczna niż czipsy czy czekolada w błędzie jesteś nawet jeśli nie masz wielkiej dupy to taka ilość złego cukru nie wpłynie dobrze na twoje zdrowie

Gość upppppuppp
;))up

Gość gość
polecam wymianę waluty online na Nordiqa.com