Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentka 3 roku

Jak go przywitac w mieszkaniu

Polecane posty

Gość Studentka 3 roku

Mam taki problem. Wsobote mam randke z facetem z ktorym sie od jakiegos czasu spotykam. Byc moze bedzie to sex randka u mnie na stancji i nie wiem jak mam sie ubrac co zalozyc? Spodnie czy spodnice czy moze sukienke czy leginsy Pomozcie

Ja ... Ja ... JA :classic_cool:🖐️ może byc na kolanach ale kobieta w samym krawacie jej faceta:P

napewno cos w czym bedziesz sie czula dobrze, wygodnie i kobieco, mysle że sukienka i leginsy bylyby ok :)

no niekonicznie dofcipne :O wiesz to ze trolluje 98 % czasu na kaffe nie oznacza iż od wielkiefo dzwonu nie napisze czegoś serio... 🖐️ pies spi :classic_cool:

Hej studentko, chcesz mojej dobrej rady? Załóż coś na luzie, nie szalej z erotycznymi dodatkami. Skoro was ma łączyć tylko seks, to możesz być nago. A jeśli zależy CI na czymś poważnym, to ubierz coś śmiesznego, np fajny t-shirt i obcisłe legginsy albo spódniczka. I najlepiej boso, bo to jest cholernie kobiece... Leciutki makijaż, leciutkie perfumy i to wszystko. Życzę CI powodzenia:)

Gość gloriaaa
koszulkę z myszką miki

Gość gloriaaa
będzie śmiesznie.i spódniczkę.

Gość Uroczy Roman
Chcesz mu dać dupy w swoim mieszkaniu ?

Gość dziś na pomarańczowo
nie wymyślaj tylko ubierz się normalnie. skoro spotykacie się już jakiś czas i macie na siebie ochotę, to nie ma znaczenia, co założysz, bo i tak z tego wyskoczysz :P a jeśli chcesz go sprowokować włóż seksowną sukienkę i pończochy albo niezbyt długą, elegancką tunikę i legginsy (koniecznie czarne), do tego szpilki i sprawa załatwiona.

Schwittzzu lubisz przecie szpilki! Czego się czepiasz?! Fajne są, szczególnie do pończoch w stylu kabaretek. Efekt odpowiedni murowany!

Gdybym była tobą ubrałabym się w lekko połyskliwy błyszczyk do ust,zmysłowe perfumy i przede wszystkim w uśmiech.

tak po prostu beda sie seksic bo maja na siebie ochote szkoda ze ja tak nie moge zazdroszcze

Gość pannnna
do książek!

Gość tere-fere-kuku
a po co chcesz się ubierać? czekaj na niego z wypiętą dupcią i powiedz, że przygotowałaś na anal na powitanie.

carolina_free - taa droczyłaś się :O bo Ci uwierzę :( wiem doskonale że znęcasz się nad mną , zobaczysz że skoczę jak poczuje się osaczony 😭

Gość mąż swojej żony
SRAK-zgodnie z nowym tematem

Gość expertcik56
Tylko rozpiety szlafrok.

Gość Sranie [cool],,
Proponuję obsrać się i powiedzieć "Honey welcome home!", chłopak z zachwytu rzuci się na Ciebie i będzie rąbał równo :) sprawdzone und potwierdzone :classic_cool:🖐️