Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fifi. a

Używane zestawy ubranek dla dzieci na Allegro- kupujecie?

Polecane posty

Gość fifi. a

Jakie macie zdanie na ten temat? Moim zdaniem to fajny sposób oszczędności, np. takie zestawy ubrań- zwłaszcza dla niemowląt się opłaca bo są mało znoszone, zadbane itd :)) Chodzi mi o wystawiane takie firmowe ciuszki.

Zestawu nie kupiłam ale inne ubrania i owszem, ostatnio np. kurtkę wiosenną za 15 zł :)

Gość srtgbortngr8s
ja kupiłam dla syna...połowa sie nie nadawała do uzytku:(

Gość gartati
ja kupilam po licytacji, nie wszystkie ubranka byly sensowne, cena wyszla znacznie wyzsza, niz, jak sie potem okazalo, jakby kupowac w lumpeksie, wiec teraz kupuje w lumpeksie, za mniejsze pieniadze, to, co widze i jakie widze, ale jak ktos nie ma dostepu albo mozliwosci kupowac w fajnym lumpku, jak ja, to jest to tez sposob

Gość świeża mama
No mi się ostatnio trafił zestaw ubranek dla córci 0-6 składający się z kilkunastu firmowych ubranek, ubranka piękne, w stanie idealnym i widać że extra jakości, w ogóle nie żałuję :) I napewno nie raz będę zamawiać tak. Poza tym Pani która mi je wysyłała postarała się żeby były starannie wyprane, ułożone, spakowane, itd.

Gość faaadddddddddddddas
ja jestem na tak, ale generalnie poki co nie mam co kupowac - dostalam mase ubranek w dobrym stanie na niemowle od kolezanek/kuzyna/sasiadki

Gość Madzia2012
Jak szukacie używanych ubranek i tanich to zajrzyjcie do tego sklepu http://www.anastazja24.com.pl/ Kupuje tam właśnie w tym dziale komisowym i są super nic nie poniszczone a tanizna. Pozdrawiam

Gość gość
Kupiłam raz zestaw 60 szt. z Next za 1 zł. Nikt nie licytował bo przesyłka z Anglii, a jej koszt to około 40 zł. Opłaciło się.Ciuszki jak nowe, czyste, wyprasowane i bardzo ładne.