Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie rozumiem Matkowania

Nie rozumiem matek które decyduja się na kolejne dziecko!

Polecane posty

Gość Nie rozumiem Matkowania

Przeciez to jest kolejny rok wycięty z życia! Bez pracy, bez przespanych nocek, kolejne wiszenie na cycku i siedzenie w chałupie i wciąz to samo..... Nigdy wiecej!!!

Gość nimma
przecież nie ma przymusu?! A co robią inni to niech cię o to głowa nie boli bo to już nie twoje zmartwienie.

a ja nie miałam ani jednej nocy nieprzespanej z pierwszym dzieckiem, czekam na kolejne i nie wiem może będzie tak samo a może i nie. Wolę teraz odchować 2 niż później z powrotem do pieluch wracać. Jedynaczki nie chcę bo wiem jak takie dziecko jest samotne.

Gość mentaI cut
brawo! jeszcze zrobisz oszałamiającą karierę w excelu

Gość spragniona coli
Jaki rok wyjęty z życia? Ciąże mialam świetną, bezproblemową i pracowałam niemal do samego rozwiązania, po porodzie wróciłam z powrotem po niecałych 5mies moje dziecko przesypiało od początku aż do teraz całą noc :D Nie karmiłam cyckiem nie siedzialam w domu, w dzień luz bluz z maluchem spacerki, zakupy w galerii, a w weekendy dziecko do dziadków a my w tany na imprezy :P jak sobie pościelisz...tak się wyśpisz ORGANIZACJA teraz spodziewam się drugiego potomka i wiem, ze bedzie podobnie, dlatego juz marze o trzecim!!!

Macierzyństwo wcale nie oznacza siedzenia w domu z dzieckiem. Ja codziennie gdzieś wychodzę i spotykam się ze znajomymi. Wszystko kwestia zorganizowania się.

Cale zycie nasze jest wyciete z zycia.... A po co zyc, jesli tylko sie zaspokaja najprymitywniejsze swje zachcianki, i nie wklada sie trudu zadnego? Skrajny hedonizm? NIestety taki zycie nie prowadzi do szczescia, szczescie daje rodzina, praca, trud wlozony w zycie. Kiedy sie ma juz swoje lata zaczyna sie widzec zycie inaczej. Zaluje sie zmarnowanych lat na dogadzenie swoim instynktom zamiast tworzyc czegos wartosciowego czym np jest rodzina