Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mejsi2121

Moja 12-miesięczna mała wymiotuje od 3 dni

Polecane posty

Gość mejsi2121

Tak jak napisałam moja mała wymiotuje od trzech dni nie chce nic jeść ma biegunkę dodam, że była w szpitalu miała zapalenie oskrzeli i bierze jeszcze antybiotyk. Zwykle jest bardzo energiczna wszędzie jej pełno a teraz niema na nic siły i śpi teraz 4 razy dziennie a normalnie to 1-2 razy. Dajcie mi jakieś rady słyszałam o jakiejś metodzie z coca colą, ale nie wiem czy warto jej to podawać ma tylko 12miesięcy.

Gość ...MMORELKA
to pewnie w szpitalu złapała rota. Nie szukaj sposobu z coca cola tylko pedem do lekarza albo zamów wizyte. Bo moze mała jest odwodniona dlatego ma malo energii.

1 łyżeczkę odgazowanej możesz jej podać, ale wizyta u lekarza moze być potrzebna żeby sie nie odwodniła to orsalit, kubuś marchwiowy, lacido enter i dużo picia mleka nie podawaj, chyba, że tylko to je

Gość Alsinek
Zartujesz sobie prawda? od 3 dni dziecko ci wymiotuje i ma biegunke, jest oslabione a Ty szukasz rady na forum. Idx kboieto do lekarza a nie pytasz o cole. No ręcę opadają

mało ma energii, bo pewnie ma wirusa, a podczas wirusa dziecko jest ospałe i apatyczne sprawdź na brzuszku, ściągnij jej skórę 2 palcami i jeśli skóra pozostaje ściągnięta, to dziecko odwodnione, jesli nie to bez paniki i dużo picia

Gość Alsinek
ja nie rozumiem jednego dlaczego wy wszytkie bawicice sie w diagnozowanie nawzajem swoich dzieci? non stop padaja rady jak leczyc dziecko zamiast pójsc do lekarza i spytac fachowca. Jak mozna powierzyć zdrowie swojego dziecka jakiejs obcej babie z forum bez kompetencji albo o watpliwych kompetencjach.

Gość mejsi2121
W szpitalu ordynatorką jest moja dobra znajoma dzwoniłam do niej parę razy sprawdzałam czy jest odwodniona i jest w porządku pije dużo tylko po 2 godzinach to zwraca na widok mleka od razu ją mdli

Gość mejsi2121
Kiedy byłam u lekarza powiedział tylko żeby dużo piła ale martwią mnie te wymioty

no myślę, ze autorka aż tak nam nie ufa i jak napisała, dzwoniła do lekarza a wymioty? młody ostatnio też 3 dni wymiotował było to ponad 20 razy w sumie lekarz był, do wuja pediatry też dzwoniłam, opieka była dookoła

Moja też wymiotuje.. najpierw przy chorobie od kaszlu, a od 2 tygodni jest chora i co 2 dzień srednio wymiotuje po mleku.. :( dzisiaj ide po raz kolejny do lekarza, bo mi sie dziecko zameczy. ma 13msc.

Gość hghtyt
dziecko od 3 dni wymiotuje, a ty na forum o porade pytasz...bosszzzze...skąd takie durne matki się biorą...zapieprzaj do lekarza idiotko!

A wy mamuśku drogie po co tak ten swój jad wylewacie? Bez wyzwisk też by się obeszło. Ludzie szanujcie się!!