Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczuplak

Tak jestem CHUDA i dobrze mi z tym!

Polecane posty

Gość Olgaaaaaaaaaaaaaa
moze z wiekiem przytyjesz... tez jestem chuda ( 47 kg 163 wzrostu ) ale nie tak jak Ty

Gość Szczuplak
Olga tak po samych kg nie ocenisz jak bardzo chuda nie jest że mną źle szczupła i tyle

Gość Monika21321323
ja mam prawidłową wagę bo waże 50 kg ,a wzrostu mam 165 ,ale jak ważyłam jeszcze ze 2 kg mniej to slyszałam czasem jaka to chuda nie jestem teraz przytyłam te 2 kg i juz nie słysze negatywnych komentarzy wręcz takie ,ze mam ładna figure ;)

Gość Monika21321323
wiec postaraj sie przytyć troche chociaż bedziesz lepiej wygladala ;) lepeij byc szczupłym i mieć prawidłowe BMI niż chudym

Gość Szczuplak
też kiedyś przytyje i bd ok

Gość a miesiączkujesz przy
tej wadze normlanie ? czy masz problemy z okresem? i dobrze sie czujesz tak generalnie?

Gość Szczuplak
ale tez lepiej być chuda niż grubą :-)

Gość Monika21321323
to prawda ,ze lepiej ,ale idealnie jest być nie za chuda nie za gruba

Gość jenifer8787878787
Ty przytyłas bo żresz slodycze na noc,nie myjac zebow nawet:O

Gość Szczuplak
Już na początku pisałam że mam problemy z okresem przeczytał sobie i dobrze się czuje bo tak wgl to pozno dostalam 15 lat mialam ale to dziedziczne

Gość ja jestem szczupła bo ważę
55 przy 170. a Ty jestes po prostu chuda

Gość Despina
faktycznie bardzo szczuplutka jesteś.Ale dobrze , że siebie akceptujesz bo wiele nastolatek tego nie potrafi. Ja tez jestem szczupła.Mam 1,70 i waże 55 kg i urodzilam dziecko niedawno:) Pozdrawiam

Gość Szczuplak
monika nikt nie jest idealny!

Gość Monika21321323
no nikt ,ale moim zdaniem troszke jestes za chuda sorry za szczerosć

Gość Szczuplak
dobra nie jarajcie sie tak że takie idealne jesteście. Despina właśnie nie do końca akceptuje

Gość a miesiączkujesz przy
no widzisz teraz masz problemy juz z okresem i przy tej wadze to nie dziwi. wiec lepiej przytyj ze wzgledu na zdrowie bo potem nie będziesz może mogła zajśc w ciąże czy donosić ciąży.. jak chcesz urodzic przy takiej wadze?

Gość Monika21321323
a jakie masz wymiary?

Gość Szczuplak
moniko to że jestem od ciebie o 5 cm wyższa i o 2kg chudsza za dużo nas od siebie nie różni

Najważniejsze,że ty siebie akceptujesz.Ludzie zawsze będą gadać,że albo za chuda, albo za gruba, albo brzydkie krótkie wlosy , albo powinna ściąć i tak dalej by wymieniać i wymieniać. Każdemu nie dogodzisz.

Gość kiwi25
też jestem chuda , mam 168 i ważę 49 kilo , strasznie się tego wstydzę , chciałabym chodzić w sukienkach i spódnicach , krótkich spodenkach ale nie mogę przełamać wstydy :((( źle mi z tym , wszyscy się na mnie patrzą

Gość Monika21321323
ja tam sie za idealna nie uważam poprostu szczerze Ci powiedziałam

Gość Szczuplak
nie wiem jakie mam wymiary. a co do ciąży to znajoma waży 45 kilo i urodziła zdrowe blizniaki wiec mlcz nie jestes lekarzem

Gość Monika21321323
jak masz talie i biodra tzn róznicę miedzy nimi ok30 cm to jest dobrze mimo ,ze jestes chuda bo to jest najwazniejsze w proporcjach kobiety

Gość Szczuplak
Kiwi25 ja tam latem chodzę jak wszyscy krótkie spodenki i wgl głowa do góry ludzie mam tak z zazdrości gadaja

Gość Monika21321323
bo można byc przy kosci i miec chlopięcą sylwetkę jesli się ma mała róznice miedzy biorami ,a talia ,a można mieć kobieca jak jest sie chuda jeśli masz talie i biodra

Gość Szczuplak
ja jestem proporcjonalna i to najważniejsze bo jak bym przy takiej wadze wygladala np z cyckami wielkimi hehe bym sie zalamala

Gość kiwi25
chciałabym tak jak ty się przełamać , ale gdy widzę jak ktoś na mnie spogląda to czuje się strasznie głupio , nie potrafię nad tym zapanować , mam 25 lat i nogi jak patyczki , wszyscy zwracają mi na to uwagę i mnie obgadują , ale ja się przecież nie odchudzam porostu taką mam budowę ciała , bardzo chciałabym przytyć , byłam nawet u lekarza , ale stwierdził , że taka moja uroda .....

no to w czym masz problem, bo ja nie rozumiem niby dobrze ci ze swoja waga a mimo to masz watpliwosci co ludzie powiedza choc widze ze juz zdazylas szybko zmienic zdanie na ten temat chude nie jest fajne, szczuple juz tak, a najlepsze sa rozmiary miedzy S/M moim zdaniem wiesz, mozesz miec kiedys sporo problemow, juz masz zreszta z miesiaczka i ktos tu dobrze Ci prawi

Gość ;lvocdaops
chude co zazwyczaj jecie? np wczoraj