Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczuplak

Tak jestem CHUDA i dobrze mi z tym!

Polecane posty

Gość kiwi25
Lady Love - ale ty chyba nie rozumiesz ! tu nikt się nie odchudza! co mamy zrobić , skoro jemy normalnie ale nie tyjemy ??? mamy sobie tłuszcz wessać ????? taką mamy sylwetkę !! ludzie są okropni , to oni wpędzają w kompleksy , dlaczego ludzi to obchodzi że ktoś jest gruby a ktoś chudy ..? po co ludzie wogle zwracają na to uwagę ?? co za świat ......

Gość Szczuplak
Kiwi ja czasem sie czuje dobrze z soba a czasem nie ogólnie troche źle sie czuje co w szkole o mnie mysla ale w wakacje mam na to wyje.. :D Myśle ży przytyje i bd dobrze PROBLEMY Z OKRESEM TO NIE PRZEZ WAGE babo ! oj wczoraj dużo zjadłam :kebaba itp a to kaloryczne

Gość Szczuplak
Właśnie kiwi masz racje ! może to Lady love ma jakies kompleksy i dlateego tak gada

kiwi ja nie mowie o Tobie mowie o autorce, ktora zaklada temat ze dobrze sie czuje z tym ze jest chuda, a w postach widac wyraznie ze jej to przeszkadza, rozumiesz? i tak, problemy z miesiaczka moga byc spowodowane niska waga, wiec cala a boca!

Gość Monika21321323
bo taki jest właśnie swiat ,ze ludzie zawsze oceniaja wyglad kimkolwiek jestes

Gość Szczuplak
bo mam zmienne odczuucia co do swojego ciała ale chce je na 100 % polubic no! a wgl to wyjdz i nie denerwuj mnie nie jestes lekarzem bo on mi co innego powiedział

Gość kiwi25
co jemy ? prosze bardzo : WCZORAJ : ŚNIADANIE - dwie kromki z pomodorem, ogórkiem, cebulą i szynka II ŚNIADANIE : jogurt lub banan OBIAD : zupa pomodorowa z ryżem ziemniaki , pierś z kurczaka z warzywami PODWIECZOREK : kiwi KOLACJA : znowu dwie kromki , mleko ogólnie jem normalnie , uwielbiam warzywa i owoce , ryby , kurczaka , podjadam pomiędzy posiłkami jeszcze wiele innych rzeczy , nie żałuje sobie pizzy, jem poprostu wszystko !

Masz wielkie szczescie, ciesz sie tym. Ja bardzo schudlam, zeby tego lata wygladac dobrze, ale niestety znaj=kiem wielu wyrzeczen. Dzis moja waga jest zblizona do Twojej (174/49 kg), jednak u mnie nie jest to waga naturalna i na niewiele moge sobie pozwolic. Poza tym o wiele lepiej byc chudym niz grubym, wszystko mozna zalozyc i nie martic sie, ze cos tam wyplywa :D W kazdym razie zazdroszcze takiej figury i tego, ze nie musisz sie "napracowac" czy mozyc dieta. Mam takie dwie kolezanki chude z natury, sa bardzo pewne siebie i widac, ze bardzo siebie lubia. A wygladaja zdrowo, bo maja zdrowa cere mimo niedowagi itd.

Gość Szczuplak
może i moge być tym spowodowane ale nie w tym przypadku anorektyczka może nie miec miesiaczki przez to ale ja nia nie jestem ! trzymajcie sie chudzielce ;*

Gość Monika21321323
a wszelkie nawet nie wielkie odchylenia od normy są zawsze komentowane i juz

kiwi nie przyszlam tutaj nikogo obrazac, wiem ze jedni ludzie maja tendencje do tycia a drudzy jej nie maja, ot tak natura uwiez mi ze nie naleze do tych ktorzy wysmiewaja sie na ulicy z ludzi tylko dlatego ze wygladaja inaczej niz np ja, nie interesuje mnie czy ktos jest chudy czy gruby bo to nie moja sprawa, chyba ze ktos ma ewidentny problem to wtedy staram sie pomoc no ale, ok widze ze juz wyrobiliscie sobie o mnie zdanie nie przeszkadzam Wam w rozmowie

Gość Monika21321323
lady love - ale Tobie do ideału też brakuje bez urazy ale pisze szczerze..

Gość Monika21321323
wiec nie wiem skad Ci przyszło nagle do głowy żeby ktos pomysłał ,ze sie możesz wyśmiewać z ludzi na ulicy..

Gość Szczuplak
Nox Vampire Princess dzięki za poparcie ! wkońcu sie zbieraja tu fajni ludzie ! ; no fakt nic mi nie wypływa i moge wszystko zalozyc ale czasami jednak mi to przeszkadza albo jak np nie moge kupic fajnej bluzki bo jest rozmiar od L ;/ to ty wższa jestes wiec może i szczuplejsza z wyglądu widac ze ty kompleksów nie masz bo sama chciałaś tak schudnąć trzymaj sie ;p

monika nie w tym sensie to napisalam ;) a to ze do idealu mi daleko to nie jest dla mnie zadna nowosc staram sie byc idealna dla siebie nie dla innych

Gość kiwi25
Lady Love - nie chciałam na ciebie naskoczyć , może trochę się oburzyłam , bo smuci mnie to , że przez czyjąś gadaninę ja wstydzę się wyjść w sukience ... i przykro mi jest że odrazu ludzie mnie atakują ,,boże jaka ty jesteś chuda'' a nikt nie pomyśli , że ja może poprostu tak mam , a przecież równie dobrze mogłabym być na coś chora , ale nie ludzie o tym nie myślą tylko obrażają kogoś nie myśląc o konsekwencjach

bo zwykle sie lubi to, czego sie nie ma. ja niestety schudnac musialam, bo zle sie czulam ze zbyt duza waga. udalo sie, na szczescie jestem fanka warzyw i owocow. jednak czasem zazdroszcze tego, ze niektore moga sie objadac i wygladac dobrze, wszystko ma swoje plusy. dlatego warto akceptowac siebie i dostrzec dobre strony a w chudej sylwetce jest ich sporo, wygladac jak modelka to marzenie wielu. mam porownanie i teraz zdecydowanie wiecej ludzi patrzy na mnie przychylnie, pozdrawiam :)

Gość Szczuplak
Lady Love ja cb nie oceniam ale wkurza mnie ze myslisz ze jestes lekarzem i wiesz co ze mna nie tak... jak bd mówic normalnie i sie nie wymądrzac to nie ma problemu zostan i pisz

i przykro mi jest że odrazu ludzie mnie atakują ,,boże jaka ty jesteś chuda'' a nikt nie pomyśli , że ja może poprostu tak mam , a przecież równie dobrze mogłabym być na coś chora , ale nie ludzie o tym nie myślą tylko obrażają kogoś nie myśląc o konsekwencjach zazdrosc, nie warto sie przejmowac. znowu zadzialam moim przykladem, kiedy bwazylam wiecej wiele osob pisalo mi, ze jestem troszke za pelna. teraz wszyscy mowia, ale schudlas, wykonczysz sie. tak i tak niedobrze. nie sposob pytac sie kazdego, kiedy bedziemy idealni. lepiej byc soba i juz. a jesli nie mozna tego zmienic jak u Was, to tym bardziej 🖐️

Gość Szczuplak
wkurza mnie to że np grubej osobie ludzie nie powiedzą Schudnij ! jak ty wyglądasz czy coś a chudym to już moga wypominac przeciez to jest ta sama sytuacja nam tez z tego powodu jest przykro ;/ najbardziej przeszkadza mi to że mam te cholernie małe cycki i dlatego czuje sie niekomfortowo że chłopkai sie śmieją może albo cos gdybym miała wieksze to było by super ! ;/

Gość Szczuplak
ale widocznie nie można miec wszystkiego ;/ ale myśle że jeszcze urosna no bo okres dostałam rok teemu czyli jeszcze dojrzewam a raczej zaczynam nie ?

Gość Monika21321323
a tym sie akurat nie przejmuj ja mam biust C ( 15 cm różnicy między biustem ,a pod biustem) i też sie spotkałam z tym ,ze niby jestem płaska

Gość kiwi25
,,wkurza mnie to że np grubej osobie ludzie nie powiedzą Schudnij ! jak ty wyglądasz czy coś a chudym to już moga wypominac przeciez to jest ta sama sytuacja nam tez z tego powodu jest przykro '' Szczupak DOKŁADNIE !!!!! TEŻ CHCIAŁAM TO NAPISAĆ !! grubszej osobie nie powie się schudnij , bo przecież nie wypada , a na nas lecą pomyję z grubej rury tylko pytanie DLACZEGO ??????

Gość Szczuplak
Kiwi - bo może ludzie sie chca w ten sposób dowartościować czy coś ! teraaz jak ktos mi cos powie to tez mu wygarne a nie ładnie usmiechac ! Monika ale ja mam 70 A ;/

Gość Monika21321323
no bo taki jest świat. nawet w ładnym ktoś znajdzie cos co jest ,, nie tak" nawet o aktorkach pieknych sie tak pisze czy modelkach . poczytajcie nawet na pudelku czy gdzieś. o Marcie zmudzie - trzebiatowskiej np wiekszość komentarzy byla pozytywna ,ale zdarzył sie taki ,ze ona wygląda jak kon np tak juz jest

ja mysle, ze dlatego ze ludzie mysla, ze przytyc to pestka i nie do konca wierza w to, ze ktos nie moze utyc jak jest chudy. zreszta sama tak kiedys myslalam, dopoki nie poznalam tych dwoch dziewczyn. kiedy wydze jak wciagaja fury jedzenia, to wiem ze bynajmniej anorektyczkami nie sa :D

Gość kiwi25
SZCZUPAK jesteś jeszcze młodziutka , wszystko przed tobą , jeszcze możesz przytyć , ja mam 25 lat i chyba już mi tak zostanie :/ muszę nauczyć się z tym żyć

moze nie potrafia zrozumiec jak mozna jesc normalnie i nadal byc bardzo szczupla? ludzie juz tak maja, zawsze beda gadac, nikomu nie dogodzisz w 100%

Gość Monika21321323
no to może i masz nie duzy biust ,ale sama widzisz ,ze to nie jest czasem obiektywne tzn te komentarze bo ja mam w C i nie uwazam ,ze mam mały biust ,a tak słyszałam od koleżanki co prawda ,ale słyszałam a biust sobie możesz nawet powiekszyc kiedys ,ale mysle ,ze urosnie poza tym niektórzy faceci lubia małe biusty