Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :((((((((((((((((((((

wyleciał mi stały żąb!!!!!

Polecane posty

górna 6 połowa żęba mi wyleciała z korzeniem, a połowa została ktoś tak miał pomocy!!!! do dentysty mam na maja nikogo nie obchodzi, że pół zęba mi wwyleciało trzeba czekac w kolejce i już

Gość nimma
to idź prywatnie. mojego męża z bólem zęba na nfz zapisali z terminem za miesiąc

kochana to prywatnie jest wszystkich stomatologów w miescie obdzwoniłam i nie chca przyjąć, bo nie boli tylko szauwią mam płukać, a u mnie tylko 4 stomatologów w mieście jest

Gość Mska
wyobraź sobie jak kruche musisz mieć kości jak zęby ci się bez problemu łamią...? i wcale nie żartuje,za mało białka masz i masz słabe kości i zęby, a jedno z drugim się łączy,poza tym co ty gryzłaś tymi zębami ze ci wyleciał??wizyty do dentysty niestety nie możesz przyspieszyć,jest kolejka,czekaj cierpliwie..

on był juz dawno popsuty był leczony kanałowo, po ciąży sie ukruszyła jedna część od strony polika, a druga od strony podniebienia była cała ale pękło mi dziąsło i korzeń zeba mi wyszedł na wieszch jakies 2 tyg temu, a dziś ta część wyleciała poł zęba z korzeniem

moja kolezanka tez tak miala z 5. najpierw bylo kanalowe a po dłuzszym czasie pol zeba wylecialo. i tez czekala 2 miesiace na dentyste i nic jej sie w tym czasie nie stało. poprostu poczekala, wyrwal i tyle

nie mam wyjścia on już jest martwy i tak, bo nie boli ropy nie ma więc wytrzymam