Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drogee

Moje zycie jest do dupy.

Polecane posty

Gość Drogee

Mam prawie 20lat i nie osiagnelam nic. Moj maz w pracy, dziecko w przedszkolu a ja siedze caly czas w domu!! Mam dosc! Mialam marzenia. Chcialam byc lekarzem, podrozowac, zwiedzac swiat. A Co mam? Zadnej szkoly, pracy, tylko to male mieszkanie, sprzatanie i gotowanie... Mam dosc...

Gość Mska
trzeba było uważać na lekcjach edukacji seksualnej to byś takiego czegoś nie miała jak teraz masz :classic_cool:

Gość zawiedziony1410
jak juz tak sama siedzisz to na poczatek naucz sie jakiegos jezyka

Gość kljbh
przestan sie uzalac nad soba i wez sie w garsc zacznij w koncu doceniac to co masz maz mieszkanie zdrowe dziecko a ty jeczysz ze ci zle :O zrob cos ze soba idz do pracy na studia zaoczne a podrozowac to kto broni???? dziecko???? :D inni wiele by dali zeby miec to co ty masz a ty nie umiesz tego docenic jak ja czegos takiego nie znosze ........

Gość Drogee
przeprowadzam zabiegi kolonoskopii :classic_cool:

Gość spoko loko
Ej, co Ty mówisz? Kochasz meża i dziecko? Na pewno. To jest powód by zycie nie było do dupy. Dziecko podrośnie, a Ty wtedy bedziesz mogła zajc się soba.:)

Gość dfghfghjk
no widzisz to psotyka wile kobit a mimo to na tym forum mnostwo topikow o slubie czy jak sie kutas ustatkuje moze idz na jakis kurs czy zacznij sprzedawac na alkegro robie filmiki o moim zyciu w los angeles : http://www.youtube.com/watch?v=lslNLr6_Yo4

Gość Mska
kljbh bo większość myśli że jak pozakładają rodziny,pożenią się i urodzą dzieci to osiągnęli już wszystko i są panami świata :D a to płytkie,de bilne myślenie i kompletna bzdura...twoim osiągnięciem autorko może być jedynie zdobycie mieszkania bo założyć rodzine to nie jest problem,każdy to potrafi,a lokum jest trudno dostać,czy prace nie mówiąc już o uprawnieniach...trzeba było najpierw znaleźć prace,potem ślub,mieszkanie,pójście ew.na jakieś studia i na końcu dziecko a nie od doopy strony a teraz narzekać...

Gość kljbh
do tego masz dopiero 20lat, caaaaaale zycie przed toba a ty sie tak wypowiadasz jakby swiat sie skonczyl zastanow sie nad soba

Gość kljbh
moj kolega wpadl na studiach no i co z tego 15lat pozniej... on farmaceuta ona lekarz, maja juz dwoch synow, wybudowali dom... uzalaj sie dalej nad soba na pewno daleko zajdziesz :D

Gość kljbh
przeciwny to chyba jest kazdy ale jak dziecko w drodze mozna tak poukladac zycie zeby osiagnac to, co sie chce dziecko nie musi stanowic problemu-ludzie decyduja sie na aborcje bo tak jest duzo latwiej ale ja wzielabym na siebie odpowiedzialnosc za to, co zrobilam i wiem,ze dalabym rade

pierdologia!ja mam dziecko - nie mam meza.mieszkam ze starymi - mam hooyowo platna prace. strasznie drogie studia - na szczescie wlasnie skonczylam i ogromny kredyt do splacenia. i nie narzekam! oczywiscie - miloby bylo poznac faceta do grobowej deski i z nim zamieszkac... ale trzeba miec swoje priorytety... na to wiekszego wplywu nie mam.. ale na to co mam to dzialam. jak bylam w ciazy chodzilam na studium... potem drugie studium jak sie maly urodzil - co by nie wypasc z wiru nauki. maly mial 1.5 roku jak poszlam na zaoczne studia. wlasnie skonczylam. i co? da sie? DA! a od wrzesnia ide sie specjalizowac w innym kierunku zeby poszerzac swoje kwalifikacje. Wieczorami ucze sie jezyka - mam nauczyciela przez skype'a chciec to moc tylko trzeba faktycznie chciec!

Gość Drogee
Po pierwsze Kocham mojego meza i dziecko ponad wszystko i to byla wspolna decyzja o zalozeniu rodziny a nie slub z powodu wpadki. I nie zaluje tego wiec nie wiem Co ma wspolnego zakladanie rodziny do mojego wieku. Chodzi raczej o to ze zawsze mialam wielkie ambicje i nie wystarcza mi to Co mam. Zaczynam od 10 kwietnia prace w firmie komputerowej ale nie jestem z tego zadowolona bo zawsze chcialam byc neurochirurgiem. Moze nie umiem docenic tego co mam, Ale Co w tym zlego ze zawsze chcialam byc KIMS?! Wiem , mozna isc na studia Ale wszystko kosztuje a pieniadze na drzewie nie rosna. Zrobilismy remont, Mamy wspanialego syna, samochod, Ale Co z tego gdy w srodku czuje pustke. Nic mnie nie cieszy...

Gość kosmatybaran
ja mam 30 i jeszcze mniej niż ty więc ciesz się tym co masz zawsze możesz mieć gorzej i mniej!!!

Gość kljbh
Drogee ja na twojim miejscu zastanowilabym sie nad tym co czujesz juz bez opierdzielania ciebie bo to moze byc poczatek depresji nie wiem czy wiesz jak paskudna jest to choroba lepiej trzymaj sie z dala od takich mysli i zlikwiduj wszystko co powoduje uczucie tej pustki, pamietaj ze masz rodzine ze masz dla kogo zyc, a poza tym pieniadze szczescia nie daja wiec nie wiesz jak byloby gdybys miala ta wymarzona prace, nie wiesz bylabym bardzo ostrozna na twojim miejscu z wywolywaniem u siebie samej takich uczuc gdyz moga naprawde doprowadzic do ciezkiej choroby a jesli cie nic nie cieszy-to sa pierwsze objawy

Gość kljbh
innymi slowy-wysokie aspiracje potrafia zniszczyc czlowieka chyba gdzies nastapil blad w planowaniu waszego zycia skoro masz to, co masz i nie jestes wogole z tego zadowolona naprawde uwazaj bo zycie jeszcze cie moze nauczyc ale to bedzie bardzo ciezka lekcja gdyz sprowadzisz na siebie nieszczescie ja nie zartuje-znam zycie jestem od ciebie 15lat starsza

Gość kljbh
dokladnie-moze byc tak, ze bedziesz miec gorzej i mniej ALE nauczysz sie tym cieszyc wierz mi los bywa nie przewidywalny dzialaj bardzo ostroznie i czasem sie wlasnym odczuciom przyjrzyj z dystansem-jako dorosla osoba wiem ze mozesz cos takiego zrobic-ocen sama siebie na chlodno, z gory masz mnostwo czasu do namyslu... jesli nie chcesz tej roboty komputerowej to moze idz w tym do czego czujesz powolanie, przeciez mozna spelnic tamto marzenie