Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość feferfer

Moje 3 miesięczne dziecko je tylko 400 ml mleka, co robić?

Polecane posty

Gość feferfer

juz nie wiem co robić, mała ssie rączke z głodu a jak tylko daje jej butelkę zaczyna wpadać w histerię i nie chce jesc co mam robić?

Gość przez sen karm
j

Gość feferfer
nie chce jesc przez sen

Gość kamila.mb
A czy przy tym ssaniu rączki płacze lub jest niespokojna? Bo moja też w tym wieku non stop ssała piąstki i to nie było z głodu.

Gość Niewidoczny dla innych
A skąd ta pewność, że ssie rączke z głodu ? Powiedziała Ci ? Niemowlęta tak jaką i to że ssie rączke wlace nie znaczy że jest głodna. Moja mała też tak miała.

Gość rękawiczka123456789
mój syn ma 4 m-ce i rączki z buzi to w ogóle nie wyjmuje:) nawet jak go kąpie to rączka w buzi obowiązkowo musi być. ale to nie znaczy że jest głodny. jak miał 3 m-ce też jadł bardzo mało przez pewien okres czasu. średnio jakieś 480 ml na dobę. ale teraz już wszystko wróciło do normy. czytałam że dziecko w tym wieku przeżywa skok rozwojowy i może tak właśnie być że mało je i dużo marudzi. mówiły mi o tym też koleżanki które już przez to przechodziły.

Gość feferfer
no strasznie placze i marudzi. wydawalo mi sie ze skoro tak malo je i ssie ta raczke to glodna jest.:( za 2 dni konczy 3mies mam nadzieje ze bedzie coraz latwiej i lepiej;)

Gość xcsdz
to kolka:) na 100% bol brzuszka, podstawowy objaw,

Gość feferfer
tez mysle ze kolka, mam nadzieje ze minie niebawem bo inaczej oszaleje;)

Gość Niewidoczny dla innych
Podstawowym objawem kolki jest podkurczanie nóżek ;) a nie wkładanie rączki do buzi. Zdarza się też że 3 miesięcznym bobasom zaczynają wychodzić ząbki. Rzadko - ale zdarza się.

Gość Mamaagata
Witam Mój tez tak miał ze nie chciał jesc to podawalam mu lyzeczka i tak jadł przez kilka dni mnie to nie przeszkadzało pózniej wrócił do normy a teraz jak widzi butelkę to leci odrazu do mnie heheheh

Gość xyzzzzzzzzzz
zrób morfologię, może to być anemia.

Gość bvhguhj
pleśniawki moze? obejrzyj buzie. Nie wiem, ale mi zawsze mowil lekarz, ze zmniejszony aoetyt nie jest zlym oznakiem jesli nie placze przy jedzeniu, a jesli placze to do lekarza