Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misia2889

kobietki starające sie o dzidzie:)

Polecane posty

My również i takiego wsparcia w walkach o dziecko , pobytu w szpitach i obecności na każde zawołanie to mogę życzyć każdej kobiecie. I myślę że wiek też ma tu dużo do rzeczy

widzisz jedno szczęście już masz.ZOBACZYSZ będzie drugie też:)trzymam kciuki

Gość kamilka@
Dziewczyny życzę miłego wieczoru ja muszę uciekać pa pa ;*

Mi gin to wytłumaczył tak, że mogę nie mieć owulki albo bardzo rzadko , a bez tego ani rusz. Tu głownie tak mi się wydaje że jajeczko nie pęka i tworzą się cysty na jajnikach.ja na usg miałam ich pełno, normalnie się rozbeczałam jak dziecko jak wyszłam z gabinetu. Ale jak masz monitoring i jajeczko pęka to jestem pewna że jest ok...

Gość Agnes magness
no ja też zmykam, czas zrobić kolację;-)pozdrawiam

Dziękuję, test będę robiła akurat na święta więc zamiast bociana, zając mi coś przyniesie ;-)

Juz ucieklyscie ale przeczytacie sobie jutro:) okres zawsze miałam regularnie,w 2008 roku zatrzymal mi sie na 5 miesiecy. Trafłam do szpitala na badania i wszystkie wyniki miałam dobre-stwierdzono u mnie zaburzenia przysadkowo-podwzgorzowe cokolwiek to znaczy. Lekarz w ramach "fachowego" leczenia przepisal mi tabletki anty i wystawil za drzwi-brałam tabsy jakis rok. Odstawiłam je sama-okres pojawia sie co 30 dni i testy LH wskazuja ze mam owulacje. W sierpniu wychodze za maz i nie wiemy kiedy zaczac sie starac-rodzina mowi macie czas a kolezanki zeby teaz sie starac bo jednej udalo sie po 3 miesiacach a drugiej ponad rok i nic.

mała koleżanki maja racje bo nigdy nie wiadomo jak szybko zajdziesz,ale to Ty musisz wiedzieć czy chcesz dziecko teraz czy pózniej:)

Gość razmama
witam. my planujemy staranka na przełomie maja i czerwca....mamy już 14-letniego synka :) pozwolicie, że będę tu zaglądać ? pozdrawiam

Ja długo nie chciałam bo studia,bo to i tamto itd itp. i pewnym momencie przyszło samo, że to ten czas, tylko że teraz jest problem...

Misia miałam Cię wczoraj zapytać, musiało Cię niesamowicie zaskoczyć że testy na nie, a tu po 6 tyg. jednak fasolinka :-)

doti no zaskoczyło mnie bo tyle testów robiłam i ciągle negatywny wynik,aż wkońcu zaczełam wymiotować no i wyszły 2 kreski.

No własnie tez uwazam ze w sumie to nie ma na co czekac bo mam juz 25 lat. Ale z drugiej strony boje sie czy po urlopie macierzynskim bedzie dla mnie powrot do pracy. I do slubu nie chcialabym isc z brzuszkiem a znajac moje szczescie to nam sie uda za pierwszym razem

Nie jest to łatwe, też nie wiem czy jakbym zaszła czy bym po macierzyńskim miała do czego wracać, ale z drugiej strony na emeryturze rodzić nie będziemy...więc kiedy a nie teraz

Misia. sorki że tak wypytuje, ale cenne uwagi na wagę złota. A @ miałaś międzyczasie?bo ponoć to możliwe

ja zaszłam zaraz po @ bo ostatnią miałam 20 kwietnia a 15 czerwca był już 7/8 tydzień:)

Gość kamilka@
hej Dzisiaj mamy 9 dc i dni płodne. Dzisiaj raczej jeszcze się powstrzymamy od przytulanek ,ale jutro damy czadu hehe :)

Gość kamilka@
misia -cześć ,a dzisiaj z rana małe figle. Teraz czekam na męża z obiadkiem. Może jeszcze jakieś przytulanki na wieczór :) a jak tam u Was ?

No ja mam @ ale już końcóweczka więc jutro będą przytulanki:):)Kamilka działaj działaj;)

Gość kamilka@
misia - ty też dawaj czadu :)

Gość kamilka@
cześć Dzisiaj u mnie 11 dc i przytulanki :) A co u Was ?

Gość Żonkilja
My też zaczynamy :) Ostatnio jak byłam u ginekolog, to stwierdziła, że właśnie jestem na kilka godzin po owulacji. W tym samym dniu wieczorem kochaliśmy się z mężem. jak mylicie, jaka jest szansa, że się udało