Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misia2889

kobietki starające sie o dzidzie:)

Polecane posty

pedagog zgodze się z Toba,że każdy ma kompleksy,ale nikt nie będzie robić uwag mi na temat słowa Dzidzia.Bede używać słow takich jak chce!Ale już zostawmy ten temat bo to bezsensu!

Gość pedagog res
Tak, zostawmy ten temat:) bo dyskusja mija się z celem. Gdybyście miały Panie jakieś pytania do mnie, proszę pisać, odpowiem

Polecam Wam też testy na owulację. Ja miałam takie z Allegro za ok 10zł - 12 testów + chyba 3 lub 4 ciążowe w tym były do kompletu.

cześć kobietki :) Nie udzielam się na razie zbytnio ale was podczytuje. Wczoraj byłam u gina i okazało się, że mam nadżerkę...teraz czekam na wynik cytologii...oby był dobry...jeśli wszystko będzie ok. nadżerkę będę miała leczona po porodzie - tak mówił gin...boje się o wyniki - mają byc za 3-4 tyg. Trzymam kciuki za wasze pozytywne teściki :)

Cześć razmama:)Ja myślałam,że sie dopiero będziecie starać a Ty już jesteś w ciąży?:):)

nie jestem w ciąży :) jeszcze..:-P Byłam na wizycie przedstarankowej, by sprawdzic czy wszystko ok....no i nie jest ok..:(

Gość atka-atka
hej. wczoraj nie mialam czasu zajrzec. Dzis z kawka wpadlam z rana :) Wiecie co ja tez 1 raz uzywalam testow owulacyjnych,ale jestem zadowolona. Bynajmniej wiem ze byla owulacja, bo juz jej nie ma - dzis test negatwyny. razmama- glowa do gory bedzie dobrze.nie martw sie na zapas. wiec trzymam kciuki za dobry wynik cytologii. dlatego wlasnie dobrze zrobic kontrolne badanie przed staraniami. Kto teraz testuje??

Ja jeszcze nie miałam tych testów bo do tej pory moja gin mi mówiła czy była owulacja.Ja miałam problemy z nieregularnymi @,wiec byłam pod stała kontrolą, narazie dostaje o czasie@ ale chyba kupie te testy owulacyjne:)

Gość kamilka@
cześć Dzisiaj mamy 15 dc i ostatni dzień dni płodnych :( Już nie mogę się doczekać testowania ,a to dopiero po świętach.

Gość kamilka@
misia - pewnie tak :) no chyba ,że mąż zaniemoże. A co u Ciebie ? Jak spędzasz święta ?

Gość atka-atka
Kamilka@- a wiec dzialaj jeszcze kochana :)

Kamilka no czasem może tak być ze zaniemoże;)hehe Właśnie z synkiem zjadłam obiadek kapuśniak:) W niedziele jedziemy do babci,a poniedziałek w domku:):) A Ty jak spędzasz?

Gość kamilka@
Cześć Wczoraj dzięki dziewczyną z innego tematu zauważyłam , że u mnie już jest dzisiaj 17 dc . A czemu tak się stało , bo raz ominęłam jeden dzień w kalendarzu ,ale ze mnie gapa :) Ja święta spędzam u rodziców , a tak na prawdę nie mam ochoty tam jechać , bo wszyscy będą się wypytywać czemu dziecka jeszcze nie mamy. A ja nie mam ochoty o tym z nimi gadać :(

Kamilka nie martw sie zajdziesz napewno:)Staracie sie 2 miesiace nie masz czym sie martwic:)Myśl pozytywnie:):)

Gość kamilka@
milaczek - daruj sobie takie teksty misia - wiem ,że mi się uda . :) ale rodzina ma swoje zdanie i mnie drażni :(

kamilka@ - dwa miesiące to bardzo malutko jest. Jesteś na początku - mam nadzieję krótkiej - drogi do maluszka :) Ja daje sobie rok na zajście w ciążę i dopiero po tym czasie zacznę się martwić. :) Najważniejsze jest wyluzowanie. Stawiam na "spontan" nie będę się przytulać z mężem by "zrobić" dziecko, ale tak jak zawsze dla przyjemności bycia z nim ..:) I obiecałam sobie, że zrobię test dopiero po tygodniu od daty @ nie wcześniej.

Gość kamilka@
razmama- dziękuje :) szczerze powiedziawszy to ja tak bardzo nie naciskam , prędzej mój mąż on by chciał już teraz ,a to takie nie jest proste. Zresztą też byśmy chcieli , żeby rodzina na nas ,aż tak naciskała w końcu to nasza sprawa kiedy będziemy mieli dziecko. Dzisiaj u mnie 18 dc . Wieczorem jedziemy na święta do moich rodziców. Jak będę miała dostęp do internetu i komputera to napiszę do was , a jeśli nie to odezwę się dopiero po świętach. :)

Gość atka-atka
wesolych swiat dziewczyny :D upragnionych II kresezek :) Atka

Ja wam również życzę Wesołych Świąt i oby upłynęły w miłej, rodzinnej atmosferze :)

Gość kamilka@
hej U mnie praca i praca.Ostatnio postanowiliśmy odremontować mieszkanko i zasuwamy po pracy. Mamy już pomalowany nasz pokój i łazienkę. Teraz jeszcze pokój gościny (potem dla dziecka) , kuchnia i przedpokój. Dzisiaj skupiłam się na sprzątaniu. Jeszcze 5 dni do @ bardzo się boję , że przyjdzie ,a nie mam jednak jeszcze objawów. Mam tak jakby powiększone piersi ,ale to nie @. Bo jak mam dostać to mnie boli podbrzusze i kolona. A co u Was ?

Ja cały czas czekam na wyniki cytologii...Obserwuję swoje cykle od stycznia i mam równo co 27 dni! Cieszy mnie to, bo łatwiej mi będzie ucelować w ten najważniejszy dzień! kamilka@ trzymam kciuki, by @ nie nadeszła!

Kamilka trzymam kciuki,że @ nie przyjdzie:)Kiedy testujesz??razmama napewno wynik bedzie dobry:)

Gość kamilka@
Dziewczyny dzisiaj testowałam i są II kreski :)