Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misia2889

kobietki starające sie o dzidzie:)

Polecane posty

Gość kamilka@
Dzień dobry :) U mnie 12 dc i przytulanek brak. Stwierdziliśmy , że musimy sobie zrobić przerwę i dać czas żołnierzykom męża na "podbudowanie" Żonkilja - wiesz szansa jest zawsze i trzymam kciuki ,żeby się udało :) aniakinga - jeśli Ci coś się nie podoba to nie komentuj. Ważne , że wszyscy i tak rozumieją przesłanie autorki. A po za tym sporo kobiet mówi dzidzia.

Gość aniakinga
Autorko, a czemu tak się burzysz? Masz wadę wymowy? Na świecie istnieją DZIECI, więc ja się pytam: CO TO JEST DZIDZIA? Masz problemy z poprawnym mówieniem, czy cofasz się do poziomu kilkulatka? Słowo DZIECKO nie jest tak trudne do wymówienia... Dziękuję za uwagę i czekam na oświecenie mnie w tym temacie.

aniakinga widać że z nudów wchodzisz na forum,nie masz innych problemów!!!Jak coś widzisz dziwnego w słowie dzidzia to zostaw to dla Siebie!!

Gość aniakinga
Typowe. Proste pytanie, a zamiast odpowiedzi - atak. Nie widzę powiązania między posiadaniem problemów, a wchodzeniem na to forum, nie Twoja sprawa, dlaczego to robię. Cóż, muszę się z tym pogodzić. Tylko ciekawa jestem, jak Twoje potomstwo ma nauczyć się poprawnego mówienia, skoro widzę, że Ty masz z tym problem?

Tak samo nie Twoja sprawa jakich ja słów używam!!Wchodzisz po to żeby uwagi robić!!Jesteś zakompleksiona!nie jestem jedyna co pisze Dzidzia,Twoja opinia kompletnie Mnie nie interesuje.Może zaczniesz ze słownikiem sprawdzać czy ktoś błedy robi hahaha!!skoro czepiasz sie tego słowa to widocznie Ciebie pytanie nie dotyczy.Sprawdz na forum czy nie ma pytania dla Ciebie związanego z poprawna pisownia bo Ciebie to bardzo boli!!

Gość aniakinga
A co mają kompleksy do prostego pytania? Czytać ze zrozumieniem chyba nie umiesz.

Gość aniakinga
Tylko nie płacz, za kilka lat, że Twoje dzieci będą mieć problemy z ortografią i stylistyką, kiedy, od najmłodszych lat, mamuśki, zamiast uczyć je poprawnej wymowy - ,,ciamkają".

TY NIE JESTEŚ OD TEGO ZEBY MNIE UCZYĆ!!!Co za pani profesor!!!Znajdz ciekawsze zajęcie po nikt cie nie prosił o dawanie rad!!Masz chyba jakieś problemy ze soba!!!

Gość mmmjj
aniakinga - po chu* wchodzisz tutaj? Nudzisz się czy jesteś ta rozżaloną kobietą, która nie może miec dzieci ( albo twój facet nie chce miec ich z tobą) i czepiasz się tych, które się starają...jesteś żałosna... tu masz link do strony, na której dowiesz się co to znaczy DZIDZIA! poczytaj i dokształć się..: http://www.sjp.pl/dzidzia PS .A wy starczki olejcię to indywiduum, bo nie warte jest nawet słów pisanych na klawiaturze...gdy nikt nie będzie odpisywał na jej żałosne wypociny to może sie odczepi...

Gość kamilka@
hej Dzisiaj 13 dc i przytulanki. Coś mnie od wczoraj boli podbrzusze. A jak tam u Was ?

Gość kamilka@
misia - może inne dziewczyny są w pracy ,albo coś ważnego do zrobienia A u mnie tak ogólnie to wszystko dobrze. Mąż w pracy , oboje jesteśmy zdrowi. Dzisiaj na obiad zrobiłam schabowe i właśnie mi się upiekł jabłecznik mniam :) Byłam w aptece po testy owulacyjne i ciążowe. Potem byłam na zakupach i wróciłam do domku. Właśnie włączyłam tv i oglądam "Ukrytą Prawdę". A co u Ciebie?

Gość kamilka@
misia - może inne dziewczyny są w pracy ,albo mają coś ważnego do zrobienia A u mnie tak ogólnie to wszystko dobrze. Mąż w pracy , oboje jesteśmy zdrowi. Dzisiaj na obiad zrobiłam schabowe i właśnie mi się upiekł jabłecznik mniam :) Byłam w aptece po testy owulacyjne i ciążowe. Potem byłam na zakupach i wróciłam do domku. Właśnie włączyłam tv i oglądam "Ukrytą Prawdę". A co u Ciebie?

Gość aniakinga
Posłuchaj, takim tonem, to możesz się wypowiadać do siebie, nie do mnie. Pytanie nie było skierowane do Ciebie, więc nie prosiłam Ciebie o zdanie i o komentarz. Co do posiadania/nie posiadania dzieci - oświecę Cię: mam ich dwoje (i, uwaga, mam MĘŻA), ale dziwię się, jak można zwracać się do nich/o nich, jak o osobach, które nie rozumieją, kiedy mówi się do nich NORMALNIE. Nigdzie się nie czepiałam, tylko zwróciłam uwagę na to, jak część nas cofa się rozwojowo. Aczkolwiek sama nie wiem, po co to piszę, skoro u większości kobiet macierzyństwo powoduje odpieluszkowe zapalenie mózgu i zanik logicznego myślenia. Żegnam Was - Żałosne Indywiduum!

Kamilka Ja też właśnie oglądałam ten program.Wcześniej byłam na spacerku z synkiem:)Mój mąż bedzie dopiero wieczorem z pracy:)Super,że jesteście zdrowi napewno nie długo zajdziesz w ciąże,albo już jesteś:):)

Gość atka-atka
witam dziewczyny. my rowniez z mazem staramy sie o dziecko. wiec postanowilam do was dolaczyc. pozdrawiam atka

Kiedy się staraliśmy to też sprawdzałam różne fora... W sumie to udało się zaskoczyć po 3 miesiącach. Nie wiem czy to miało jakieś znaczenie, ale u nas było tak: często, różne pozycje i "po" ja z nogami w górze :-)

Gość kamilka@
misia - po świętach się okaże atka- zapraszamy ,napisz nam może coś więcej.Może kiedy masz termin najbliższej @ ? Kiedy testujesz ? LadyVaga- ja dzisiaj będę próbować z poduszką pod tyłkiem

Gość pedagog res
misuu2889 niepotrzebnie się unosisz, aniakinga, może zwróciła uwagę na słowo: ,, DZIDZIA" , ale ja nie widzę tutaj żadnej premedytacji. Moim zdaniem kompleksy ma każdy, Ty również, a jeżeli twierdzisz, że ich nie masz, żyjesz w iluzji. Jako pedagog, umiem obiektywnie na to spojrzeć.

Gość atka-atka
wiec tak. nie mam regularnych cykli, ale przecietnie to co 40-45 dni. ile sie staramy - zbyt dlugo. dopiero w tym roku wzielismy sie za siebie. oboje zrobiliśmy badania i okazalo sie ze wyszly male trudnosci ze strony meza. Dzis sie leczy, wiec moze akurat uda nam sie szybciej niz mysle. Jestem w trakcie dni plodnych :) pozdrawiam

Gość Ciutke jakby niedosmazona
Dziewczyny mam klika pytań. Jestem stara baba mam 29lat ale muszę się dopytać! 1. czy po 4 miesiącach prób robić już badania na jakość nasienia itp ?? 2. czy zawsze najlepiej się kochać w "dni płodne" czy np. 2,3 dni przed ?? 3.jakie badanie się wykonuje u kobiety by sprawdzic czy jest płodna ???