Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shrekula brzydula

czy zakladacie cienkie podpaski kiedy nie macie okresu?

Polecane posty

Gość musicie popuszczac
ze wam wkladki potrzebne tylko dni plodne to usprawieliwiaja, jesli miedzy dniami plodnymi masz sluz, cos jest nie tak PS ja odkad nie nosze wkladek nie mam grzybow, infekcji, swedzenia, nic (a nosilam bezzapachpwe, niby air)

Gość shrekula brzydula
kazda ma jakas wydzieline co jakis czas chyba ,ze jestes w menopauzie i masz sucha pipe

Gość Marzanna 24latka
Ja nosze tylko ok 4-5dni w cyklu. Wtedy mam bezwony sluz, i nie czułabym się komfortowo z mokrymi majtkami. Ale noszenie kazdego dnia?! Po co? Chyba macie upławy..

Gość niewiadomkaaaaaaaaaaaaa
Ja pierdole wkładki śmierdzą? Co za bdury! Wkładki przydają się też w końcówce okresu przecież. A to, że jesteście cały cykl suche to nie znaczy, że każda tak ma :o

Gość nERTA
Fuuu przeciez te wydzieline i mokrosc czuc jesli sie chodzi w samych majtkach :o tylko wkladki, a majtki zmieniane codzienne. jak mozna inaczej?

Gość nie nosze na codzien
i tak sie musze z nimi meczyc przez tydzien to w zyciu bym sie nie katowala ani dzien dluzej niz trzeba ;) Nic mi tam nie wylatuje na codzien. A do igraszek "lozkowych" i tak zdejmuje :P W pracy szef nie podnieca mnie na tyle bym miala kisiel w gaciach :D

Gość osunia
kiedyś założyłam podpaskę i dostałam strasznej grzybicy, dopiero antybiotyk pomógł, tydzień męki

Gość shrekula brzydula
nerta zgadzam sie z toba

Gość Marzanna 24latka
Bo faktem jest że noszenie ich gdy ma sie "suche" dni jest zwyczajnie glupie..

Gość niewiadomkaaaaaaaaaaaaa
Marzanna ja nie mam samych bawełnianych majtek, do bawełnianych rzeczywiście nie potrzebuje wkładki, ale do jakichś ze sztucznych materiałów owszem.

Gość szczotkowalnia
a ile kilo tego kisielu nosicie w gaciach? bo ja mam go dużo tylko gdy mnie facet podjara :) ale co tam, żaden papier nie będzie drapał mojej muszelki, a gacie zmieniam wg potrzeby, nawet 3 razy dziennie się zdarzy a wy nosząc jakieś bzdury w gaciach bez potrzeby, dajecie zarobić idiotom, którzy z was leją :D

Gość hanna rianna
niektórym leci więcej to noszą wkładki. Innym mniej to nie noszą wkładek. Proste.

Gość mirroo
moja była mowiła ,ze podpaski always to lipa bo niby nieszczelne czy coś takiego ...To prawda ?