Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość htgrweerw

Czy warto kupic roczniakowi GARNUSZEK NA KLOCUSZEK ??

Polecane posty

Gość htgrweerw

Wiele mam pisało,ze ich dzieci to maja ale czy warto akurat w ta zabwkę zainwestowac??

Gość haHahshsUKADGkashfKAHFD
ja juz teraz woe ze nie ma co inwestowac w drogie grajace zabawki. Na prawde, ale jak to Twoje pierwsze dziecko to pewnie i tak nie posluchasz tak jak ja:) Teraz moja corka ma pol pokoju zabawek a bawi se zwyklymi plastikowymi garnuszkami itp

Mój dostał garnuszek jak miał 6 mies ,zaczął się nim interesować 2 mies później i o dziwo jeszcze się nim bawi,ma 15 mies.

Gość htgrweerw
Chyba wiemy wszystkie,ze dziecko nudzi się zabawkami,i woli zwykłym papierkiem się pobawić :) jednak moje dziecko uwielbia muzykę z płyt cd,ma misia który gra i często go uzywa,majki z melodiami tez przyciągają,więc może ta zabawka tez by byla atrakcyjna??

Gość htgrweerw
maiło byc BAJKI zamiast majki :D ;)

kupiłam młodemu garnuszek na roczek i ładnie się nim bawi. wrzuca sobie klocki i wyciąga, puszcza muzyke. Generalnie nie czarujmy się, nie spędza nad tą zabawką godziny :P ale kilka razy w ciągu dnia się nią bawi, np teraz :D

Gość mamama27
mój zacząć się faktycznie bawić jak miał koło 1,5 roku - wczesniej tylko wciskał nosek i tyle - ale większym hitem jest odkrywczy domek - rewelacja - odkrywcze pudełko też - no i fontanna z piłeczkami - piłeczkowa żyrafa - mula z ikei - no i zwyczajne kręgle które sadzałam synka i układałam wokoło niego a on miał mega frajde przewracać każde

mój dostał jak miał pół roku i dalej się czasem nim bawi (ma 15 miesięcy) - generalnie bardzo lubi tą zabawkę :)

Gość amelkowa mamaaa
u mojej corki to najlepsza zabawka do tej pory. uwielbia sie nia bawic. kuoilam ja jak miala 4 miesiace, dalam do zabawy jak miala 6 miesiecy (frajde sprawialo jej wkladanie raczki do srodka i wtedy zalaczala sie piosenka) i bawi sie nia do tej pory - ma prawie 2 lata.

Ja polecam bez mrugnięcia okiem!!!! fakt dziecko nie spędza godzin nad tą zabawką ale chętnie się nią bawi. Ale ma inną zaletę garnuszek kupiłam prawie 6 lat temu, bawił się nim starszy syn, potem dwoje dzieci brata, obecnie jest u mojej przyjaciółki i za jakieś 3 miesiące znowu do nas powróci ;-) jest to trwała zabawka (dodam, że wylądowała już nie raz ze stołu na podłodze i nadal działa) :-) ma fajne melodie (można je ściszyć) itp.

Gość hyregtwrfahbtwg
up

Gość Hahalolha
Haha,myślałam,że to temat o NOICNIKU,lol