Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LaQueSabe000

Imię "Michalina" dla córki

Polecane posty

Gość LaQueSabe000

Dzień Dobry :) Co myślicie o tym imieniu? Ja co prawda osobiście nie znam żadnej osoby o tym imieniu, imię to mam wybrane od kilku miesięcy (jestem w 7mym miesiącu ciąży) i prawie nikomu się ono nie podoba z mojego otoczenia :) Pytają jak damy na imię, i kiedy mówię że Michasia, zalega cisza i jakieś niewyraźne mruki zazwyczaj :D I że im się kojarzy z Michaliną z Top Model, ale to co? Zapewne spodziewają się Noemi, Nadii, Viktorii, Oliwi, Vanessy ale nie ma mowy o takiej opcji :P Moją Michaśke wytrzasnęłam z bohaterek paru książek które przeczytałam, a poza tym podoba mi się że nikogo nie znam o tym imieniu i nie ma mi się z kim kojarzyć :) A co Wy osobiście myślicie o imieniu Michalina? Zdrobnienia: Michasia, Miśka.

Mnie sie podoba :) Kilkanaście lat temu to imię było bardzo modne, teraz zdarza sie sporadycznie.

Gość alabala
Bardzo fajne, Michalina, Michasia, Misia.. :)

Gość moja corka ma na imie michalin
michalina a dostala je po mojej mamie

Gość LaQueSabe000
O, to dla mnie nowość :) , w moim otoczeniu reakcje na to imię jest trochę odmienne, ale w sumie im się nie dziwię bo są przyzwyczajeni do czegoś innego. Mój partner powiedział mi ostatnio że gdybym mu od początku nie "nakręcała" tego imienia to nie wie czy by mu się podobało, a teraz mówimy o dziecku Miśka i koniec :P