Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matylda56

Czy normalni faceci istnieją?

Polecane posty

Gość Matylda56

Ciągle spotykam się z historiami o zdradach, oszustwach itp. Mężczyźni nie są coraz częściej wierni, szukają kochanek, nie kochają żon, dziewczyn, narzeczonych. Czy są jeszcze normalni faceci dla których liczy się uczucie i związek na całe życie? Tracę wiarę w mężczyzn i coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że lepiej być samotną :(.

Matylda56 Ciągle spotykam się z historiami o zdradach, oszustwach itp. Mężczyźni nie są coraz częściej wierni, szukają kochanek, nie kochają żon, dziewczyn, narzeczonych. a kobiety to co?? zawsze wierne i kochajace?:classic_cool:

Gość sebasia
hm... jesli facet z dradza to na pewno z jakas pania same zdradzacie i jest to tak 50 na 50

Gość Matylda56
Nie twierdzę, że kobiety są idealne. Jednak spotkałam się z takimi historiami dotyczących właśnie mężczyzn. Nawet w moim otoczeniu pełno takich zdrad. Skoro ani kobiety ani mężczyźni nie umieją dochować wierności, to czy warto szukać prawdziwej miłości?

Gość Matylda56
Czyli mogę utwierdzić się w przekonaniu, że w dzisiejszym świecie wyższe wartości oprócz seksu się nie liczą.

Gość Weronika_Rossati
Masz rację, seks dziś żądzi i nic nie można z tym zrobić. Też nie wierzę w prawdziwą miłość, bo prędzej czy później ktoś kogoś zdradzi

Gość WożnyZumba
W Twoim wieku już tak

Gość Weronika_Rossati
Czyli miłość to tylko złudzenie, a szkoda...

Gość mam spodnie na szelkach
Matylda56 istnieją tacy ale sa juz zajeci :)

Matylda56 Nie twierdzę, że kobiety są idealne. Jednak spotkałam się z takimi historiami dotyczących właśnie mężczyzn. Jeszcze nie zaczęłaś a juz sie martwisz jak się skonczy :classic_cool: to jakby martwić się o śmierć tuż przed porodem 😴 idiotyczne, niepotrzebne marnowanie energii :P

Gość Matylda56
Czyli samotnym dziewczynom szukającym prawdziwej miłości nie pozostaje nic innego jak pogodzić się z tym faktem i bawić się w wolny seks, bo skoro już "co lepsze to zajęte" to nie ma co czekać

Gość Matylda56
Spróbowałam i też zostałam zdradzona, więc może powiem tak,że nie tylko o takich historiach słyszałam ale także przeżyłam

Matylda56 Spróbowałam i też zostałam zdradzona, więc może powiem tak,że nie tylko o takich historiach słyszałam ale także przeżyłam i teraz wszystkich pod jedną krechę?:P

Gość Matylda56
Nie pod jedną krechę. Pytam tylko czy fajni wierni faceci jeszcze istnieją?

Podam swoj przyklad, mam piekna kobiete, z ktora jest mi bardzo dobrze pod kazdym wzgledem wiec po co zdradzac? kocham = nie zdradzam :)

Czy równanie to jest przechodnie? Innymi słowy, czy wynika z niego, że nie zdradzam = kocham ?

Gość Samotnik3546677777
Miłość to pojęcie względne w tych czasach. Teraz tylko wygląd, jeśli chodzi o jakiekolwiek uczucia związane z miłością.

Stary satyrze masz iq rozwielitki ze podajesz takie przyklady? mistrz troll forumowy :classic_cool:

Gość sebal
istnieja wierni faceci i to oni najczesciej sa zdradzani wiem to po s woim przykladzie Czasem musle ze nie warto byc wiernym by nie miec zalu do kogos..

Samotnik3546677777 Miłość to pojęcie względne w tych czasach. Teraz tylko wygląd, jeśli chodzi o jakiekolwiek uczucia związane z miłością. Jasne!! powinna poszukać brzydala :classic_cool: wtedy wykluczy potencjalnie zainteresowanie innych kobiet nim jako obiektem seksualnym :D:D:D

Gość Jajacek***
Nie,nie istnieją a teraz spierdalaj kurwo

Nie ma takich , albo są seksoholikami , albo mają za duże mniemanie o sobie jaki on nie jest świetny