Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poratujcie i powiedzcie

czy z pożądania może zrodzić się milość?

Polecane posty

tak zamierzam zrobic :) zasluguje na to mam nadzieje, ze uda mi sie spotkac kogos normalnego :) a jak nie to bede sama i juz! :)

bez komentarza osobo wyzej sie rozwiazala sprawa - nie odp mu, ze sie zgodze na seks z nim i sie kontakt urwal od razu Jak widac - mala strata Ale faceci to ....... :(:(:(

Gość zeby sie nie okazalo
ze z tym nowym, jesli sie zwiazesz, zamieszkasz (i zostawisz obecnego!!! zanim do czegolwiek dojdzie) tez po czasie bedzie lipa. co innego zauroczenie, spotykanie sie raz na jakis czas a co innego powazne, dorosle zycie we dwoje-do ktorego nie doroslac, patrzac na to, co wyprawiasz.

jeszcze nic nie nawyprawialam :) z tym obecnym jestem 6 lat, zle jest od 3-4 wiec nie odpuscilam tak szybko, skoro nadal z nim jestem Ale zwiazek to starania obojga a nie jednej osoby z nowym nic nie bedzie, bo ja nie chce seks ukladu A on nie chce zwiazku Wiec nam nie po drodze :)

faceci to... kto? a Ty kim jestes? Masz kogos, a pozadasz innego, liczysz ze nowy cie pokocha a dalej masz kogos. zostaw obecnego, nie badz tchorzem i potem laduj sie w nastepny zwiazek... chociaz, widzisz, po co temu nowemu potrzebna jestes-a ty juz cala ideologie dorobilas :P Jak to babami mozna manipulowac....Kilka komplementow, zwierzanie sie, wysluchanie i laska juz wpada w sidla! Bo mezus/partner nie jest taki-ojej :P bo nad zwiazkiem trzeba pracowac, nie zawsze jest kolorowo. A nie damulki maja dziwne swoje wyobrazenia na temat faceta, oczekiwania z komedii romantycznych, a potem placz, bo facet jest odrebnym czlowiekiem-ze swoimi zaletami i wadami-i albo sie to akceptuje albo nie. A wystarczy, ze sie nowy pojawi, posciemnia i laska cala happy. Wciskac kity kazdy umie, zareklamowac siebie tez. ale sek w tym, zeby taki zamieszkal z toba autorko, snul plany na przyszlosc i je realizowal-a nie puszczal denne komplemenciki, tylko po to, zeby zadupczyc i podniesc sobie samoocene :P

Jedna strona sie stara...taaak jasne. to laski maja wymagania z ksiezyca, czepiaja sie byle czego, chca na sile faceta zmieniac. Wiec albo akceptujesz faceta albo koniec zwiazku. Dziewuchy teraz osaczaja facetow, robia z igly widly. I placza, jak im zle. Zycie to nie bajka, zapamietaj to :) I wysune teze-tam gdzie milosc, powinno byc pozadanie :)

jestes zajebiscie niesprawiedliwy!!!!! od 4 lat czekam . czekalam az facet sie poprawi, nie ograniczalam go, nie osaczalam, mial duza swobode, sam mowil , ze jestem jego skarbem, b rzadko zdarza sie, zeby kobieta byla tak wyrozumiala ALE zachcialo mu sie nowych dup, wybaczylam, tlumacyzl sie przepraszal, wyrazal skruche i CO? i ZROBIL TO ZNOWU!!! potem znowu i znowu !!!!!!!! ale Ty najlepiej zjedz mnie, ze sie nie staralam i nie pracowalam nad zwiazkiem Pracowalam, ale okazalo sie, ze on za malo mnie kocha i nie chce mu sie pracowac nad zwiazkiem nawet nie bardzo mam jak sie z nim rozejsc bo go nie ma w kraju Moze smsem? na swieta nie przyjedzie, bo cos mu wypadlo .... na boze narodzenie tez nie przyjechal . bo nie mogl jak chcialam poleciec do niego i zaproponowalam 20.012 to stwierdzil, ze po co tak wczesnie, ze za dlugo :) moglabym tak wymieniac i wymieniac ale sie wkurzylam

Jestem kobieta :) No to masz odpowiedz:facet ma cie w garsci, bo po raz wtory mu wybaczylas zdrade, czuje sie gora w waszym zwiazku. Wiec po co ci taki facet? I tak go nie ma. to zwiazek przez telefon, czy jak? Tak, napisz mu sms-a, przeciez widac po tym, co napisalas, ze ma cie w d... I wtedy szukaj sobie nowego. Chyba nie jestes finansowo/psychicznie uzalezniona od swojego? Tylko tego zajetego sobie daruj. Malo jest wolnych facetow?

Pracowalas nad zwiazkiem? Tego czegos zwiazkiem nie mozna nazwac. Po co w tym tkwisz? Marnujesz swoja szanse na zwiazanie sie z kims, kto cie pokocha naprawde. Nie rozumiem, jak mozna pozwalac sie tak traktowac :(

Nieszczesliwa w zwiazku-ok. A czy nie jej wina? Nie wiem, tkwi w tym przeciez na wlasne zyczenie. Ciagnie cos, czego tak naprawde nie ma.

mysle, ze psychicznie bylam jakos uzalezniona :( wyrobil we mnie myslenie, ze powinnam sie cieszyc, ze mnie zechcial :) a w gruncie rzeczy jestem b atrakcyjna - dopiero teraz zaczynam to zauwazac :) zajetego sobie odpuszczam, myslalam nad tym, ne potrafilabym skrzywdzic kogos ot tak mam tu na mysli jego kobiete Pamietam jak ja cierpialam Po prostu jestem samotna i tak abrdzo chcialabym kogos poznac, zeby sie ulozylo :)

heh tylko teraz znowu sobie wbilam do glowy, ze mam 30tke to juz nikogo nie znajde, bo jestem za stara LOL :)

30-stka i jestes stara? Zmien nastawienie, bo z twoim faktycznie daleko nie zajdziesz i bedziesz nadal uzalezniona od tego zdradzacza-palanta. Chociaz...skad wiesz, ze on uwaza was za pare? Jest daleko, nie przyjezdza, nie chcezebys ty do niego przyjechala... byc moze ulozyl sobie tam zycie, tylko zapomnial Ci o tym powiedziec. Moja znajoma tak zrobila-wyjechala niby na sezon zagranice. W PL zostal jej chlopak, z ktorym 3 lata byla w zwiazku. I co? Po 4 miechach poznala innego, postanowila zostac, a swojego faceta nawet o tym nie poinformowala.

Gość poratujcie i poradzcie
no jestemy para chocby formalnie, bo mamy slub :) on mowi, ze trzyma go kasa za granica Ale ma juz jej sporo, a mimo to nadal siedzi tam Ale mi juz nie zalezy zeby wracal :) niech sobie siedzi :)