Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wózek wózek wózek xxxx

Jaki polecacie wózek do 1500 zł ??

Polecane posty

jw

najlepiej chyba wielofunkcyjny o ile są w tej cenie ? ja zupełnie niezorientowana jestem

Gość mamama27
ja też polecam Tako - tyle że mam jumpera x - jeśli nie mieszkasz na 10 piętrze bloku bez windy ( bo wózek jest dosyć ciężki) to wózek jest rewelacja - mnóstwo kolorów - super cena - i super wygodny- gondola jak gondola - każda podobna ale spacerówka super - dziecko bardzo wygodnie siedzi - dosyć głęboko więc nie wypadnie - synek uwielbia go - a wariorr jest podobny ciut większą ma gondole

ja mam kunerta z allegro. jest wielkofunkcyjny. nie był drogi bo ponad 700zł ale jestem zachwycona. jak dla mnie super. i trzymać też się dobrze trzyma. watro odwiedzić allegro. tam mają duży wybór tanich i fajnych wózków.

Gość kwaadrat
Ceny wózka jak za rower dla dorosłej osoby.Niezle się na tym producenci i sprzedawcy obłapiają ...no ,ale ktos do tego dopuścił .

Gość Utostowana
A to zależy czy wolisz klasyczny czy bardziej sportowy? Ja mam x-landera, najpierw gondolę potem spacerówkę i jestem w gronie użytkowników bardzo zadowolonych. Jeżeli bez fotelika to myślę że na luzie kupisz za 1500 http://www.pierwszyusmiech.com.pl/product-pol-953-Wozek-X-Q-Rocky-II-GATUNEK.html tutaj masz niby 2 gatunek bo jakaś rysa na ramie, ale gwarancja normalnie 24 miesiące. i kosztuje poniżej 1000 zł.