Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednamalpa26

Waśniewscy u Drzyzgi tvn spada na dno

Polecane posty

Gość wrednamalpa26

przeżyłam szok jak to zobaczyłam

Gość hfdbb
to nie ogladaj jest tyle ciekawych programow... najpierw ludzie ogladaja to co ich bulwersuje a potam maja pretensje do mediow :D media beda wam nawijac to, co wan interesuje :) co sie cieszy duuuza ogladalnoscia

Gość Perfumowana rączka
Pajace wzięli udział w tok show, żeby się wzbogacić. Nie wierzę, że robią to za free. Kasia musi mieć kasę na nowe torebki i modne kureczki ze skórki.... Do tego WOLI i TYSIO, Pamiętniki z wakacji, jakiś pieprzony mięsny jeż i inne bzdety w tym stylu. Na znak protestu przestałąm oglądać tv. Teraz puszczam tylko bajki w tv mojemu dziecku - edukacyjne - 20 min dziennie i basta!

Gość wrednamalpa26
tak za taki wywiad dostaje się 200 zł więc duzo nie zarobią ale oni to mają tupet

bede oglądac. Co nie zmienia faktu, że mamy 21 wiek i takie Okna zycia to były dobre, ale w 19 wieku. dziś jak dziewczyna przychodzi do lekarza a on stwierdza ciążę..np 2 tyg 3 miesiące. To przy 1 wizycie powinna usłyszec; chce pani to dziecko? B jak nie to moze pani oddac. Tu jest dokument wstepny. I kobieta ma czas aby sie zastanowic. Potem pytac ja 6 i 9 miesiac. A potem po urodzeniu. W szpitalu powinni byc psycholodzy dla wielu młodek kobiet poród to przezycie..i nie chca dzieci taki szok Po. A tu ani opieki ani nic Masz dizecko do domu i sobie z nim bądz. Nie byłoby tych tragedii ale i MORDERSTW.

Gość lkjio
Kiedy będzie w rozmowach w toku ta morderczyni?

Gość wrednamalpa26
15.55

Dlaczego przeżywacie szok? Przecież takie szoł będzie oglądać większość polski. Ci co im współczują i ci co nienawidza, i ci co bedą w szoku ... wszyscy którzy mają jakiekolwiek emocje. A w mediach nie liczy się rodzaj emocji widza. Liczy się SIŁA emocji. Jestem przekonany że sama autorka wątku zobaczy ten szoł - aby poczuć to obrzydzenie, ten szok, skandal. A ludzie jak dawniej - chcą chleba i igrzysk.

Ponadto nawet jak kobieta chce dziecko i je ma to i tak 2 razy w tygodniu przez pierwsze 3 miesace zycia powinien ktos byc jakas babka u niej- połozna pielegniarka dzieci z psychologią włacznie. Potem co miesiac i tak do 2 lat. Zwłaszcza u młodych. ale takie 25 i więcej to jak same chcą.

Gość utuuty
liczy sie tylko ogladalnosc...czyli kasiora rzecz jasna...

Gość utuuty
niedlugo Katarzyna W. na okładce Playboya lub CKM :) takie rzeczy tylko PL

Gość wrednamalpa26
no właśnie ja nie wiem dlaczego oni sie tak lansują

oprócz nich, co staje sie troche nudne juz, będą inne..np ta co tłukła głową dziecka o podłogę...i scierała krew chusteczkami gdyby ktos jej rzekł u ginekologa 21 wieku. Ma pani papiery moze pani oddac dziecko, wybrac mu rodzine. Nie byłoby tego. Ona z tego co widziałam, nie chciała go. Opieka czas z dzieckiem, moze to ze gruba była hormony spowodowało to co spowodowało. Moze nie powinna karmic piersia to kolejny obowiazek dla kobiety. Moze maz, matka mogla karmic dziecko butelką nie czułaby sie taka uwiazana do tego dziecka. A tak wszystko na nią. Jak niewolnica. za młoda. I nie miała wsparcia.

Jelsi katarzyna W udusiła dziecko powinna tak odsiedziec jak ta ruda co uderzała głowa o posadzke;/ jelsi nie, rudą tez powinni zwolnic. prawo ma byc równe.

Popatrzcie na Jerrego Springera w USA. To jest niezły odlot. Kiedyś widziałem jak półnaga (topless) karlica naparzała się z jakimś transseksualistą. Jak to oglądam to po ok 5 minutach jestam tak wykończony i tak przekonany o niedługim upadku USA, że przełączam. Naprawdę smutny dokument rozkładu emocjonalnego widowni.

Gość wrednamalpa26
Ja jak oglądam Springera to nie mogę uwierzyć że to się działo naprawdę

JacekJ..to jest grane na emocji ludzi. zapros do programu ludzi co sie nienawidzą..np on i ona i zdrada. To jak ich troche powkurzasz to nie wydrapia sobie oczu na wizji? a ty na tym zarobisz. Głupi program jak dla mnie

Gość week of view
tam nigdy nie bylo nic madrego, tez mi nowosc

Gość week of view
Perfumowana rączka robię to samo! masakra jakas

Gość wwwwooooolf
minutka_21 masz rację

minutka21 - mądrze piszesz Jacek J. - też czuję się jakaś wykończona jak oglądam Springera :O

Gość tak sobie myśle.
Ze przed tymi rozmowami beda bardzo dlugie reklamy i bardzo drogie ;D w koncu cala polska zna tych adamsow

"ak za taki wywiad dostaje się 200 zł więc duzo nie zarobią ale oni to mają tupet" 200zł może dostaje zwykły obywatel :) Oni dostali dużo więcej.

Gość annia.....................
Waśniewscy jutro będa u Drzyzgi.NIE DZISIAJ.

Gość tak sobie myśle.
Dzisiaj.

Gość nasturcja lis
ktos pisał ze 6 tys.dostaną:O brat tu kogos z forum pracuje w krakowie w tvn