Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariuszsz28

jak ocenicie moją atrakcyjność w skali 1-10?FOTO

Polecane posty

Gość dfgbdfghrfghfgh
fryzura w stylu krzysia ibisza mnie nie przekonuje. ocena 4/10

Gość Mariuszsz28
nie jestem niesmiały,to zdjęcie z zaskoczenia,nie lubie zdjec :D

Gość Mariuszsz28
po co sie golic za czesto:)

Gdzie sie nie pojawisz tam wtracisz swoje 3 grosze w bardzo niegrzecznym i chamskim tonie. Kiedys bylam tu pod innym nikiem i bardzo dobrze mi sie z Toba gadalo, dlatego Cie zapamietalam i to pozytywnie, ale teraz ja czasem widze co wtracasz to jakos tak .... niefajny jestes

Gość zdegenerowanaMaupa
Jesssu jaki jesteś fajny!!! ska jesteś??? 👄

milutki, przystojny i inteligentne oczka aż się moje stare serce raduje \\ 10/10 ważna jeszcze sylweta- lubię dużych chłopaków

Ha jasne fotka z zaskoczenia yhm :P po chuju :L anyway nie moj typ ! Dam ci 1 :) Zarost blee, fryzurka blee ogolnie na pierwszym zdjeciu wygladasz jakbys od trzech miesiecy u fryzjera nie byl. I jakis taki dziwny jestes heh

Gość ftdhfyrtyr
zarost jest bardzo fajny;).nie jestes nieśmiały?wiec poćwicz miny przed lustrem by lepiej wygladac na fotach regres jest fajny nie czepiać się!

swiezalatte - nie czepiam sie zarostu, akurat fajnie jest dopracowany doslownie o to mi chodzi, skoro facet potrafi o sb zadbac, mowi ze nie jest niesmialy, to dlaczego wrzuca zdj na forum i che sie dowartosciowac moze??? nie czepiam sie :) oddalam swoja 9, tylko dlatego ze po 10 by sie rozbestwil :)

Gość aleajhjdvxbjklkjhcv
no pewnie, że możesz sie podobać jeśli masz spoko charakter to nie martw sie :)

Gdzie sie nie pojawisz tam wtracisz swoje 3 grosze w bardzo niegrzecznym i chamskim tonie" wyluzuj trochę i nie traktuj kafe tak zbyt poważnie ;)

Gość balonowa
jeszcze jakieś foto wstawisz :) ja chętnie popatrzę :P

Gość wizażystkaolka
Ja Ci daje 7/10, ale według lat mojej praktyki dotyczącej wizażu, chciałąbym Ci zaproponować lekka zmianę wizerunku. Teraz wyglądasz potulnie, ale pasowało by Ci dodać troche charakteru :) Mianowicie...radziłabym przyciąć włosy na krótsze i zastosować troche zelu i stworzyć z nich "roztrzepanie" :) Zarast w twoim przypadku, dobra rzecz, ale radziłabym się go pozbyć po bokach bo optycznie poszerza twoją twarz. Stosując na podbródku efekt paska albo waskiego zarostu wyglądałbyś młodziej i tak jak wspomniałam dostałbyś takiego pazura :P

Gość dfgbdfghrfghfgh
zgadzam sie z Justyną - Regres to chamidło, jakich mało. dogarduje w ordynarny sposob, kpi z ludzi, jest poprostu zwykłym dupkiem. wydaje mu sie, ze jest w ten sposob atrakcyjny/zabawny, a mnie sie niedobrze robi, jak widze jego nick i wpisy.

Gość Mariuszsz28
heheheh,potulny..:))) wygladam staro? o rany..

"skoro facet potrafi o sb zadbac, mowi ze nie jest niesmialy, to dlaczego wrzuca zdj na forum i che sie dowartosciowac moze???" No właśnie- po co wrzucać zdjęcia na babskie forum? Kwestia dowartościowania się, czy żony szukasz?;] I nie wciskaj, że robisz to "z ciekawości", bo ciekawość może być jedynie powodem nr 2.

Gość wizażystkaolka
Jeśli byś się zastosował do mojej rady, chciałabym zobaczyć efekt :) Pozdrawiam,

Gość balonowa
Regres a to może i Ty wstawisz swoje foto ? ;)

Jej to nie czytaj tego co pisze Regres skoro ci tak nie dobrze .. Jakie ludzie maja problemy ... A Ty Mariuszku tak wygladasz staroo

Oki, spielam sie, bo myslałam ze trafilam tu na chociaz jednego inteligentnego czlowieka... przeciez to temat beka :) Chcesz tu byc poważna i "ą""ę" ? Na jaką inteligencję liczysz w temacie pt "oceńcie moje foto od 1 do 10 " ?

Gość Mariuszsz28
a cos zlego jest w dowartosciowywaniu sie?chce obiektywnych opinii,znajomi mi nie powiedza,zreszta to obcicahc pytac znajomych;-)

Gość dfgbdfghrfghfgh
nie czytam go, po prostu omijam jego wpisy. co nie zmienia faktu, ze jest chamem do kwadratu.