Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinekkrk

niedoceniony typ chłopaka

Polecane posty

Gość marcinekkrk

pytam Was, bo ja już nadzieję straciłem. czy jest możliwe spotkanie dziewczyny, która będzie chociaż trochę zainteresowana spokojnym chłopakiem, domatorem, nie imprezującym, nie korzystającym z byle okazji do przespania się z dziewczyną, atrakcyjnym fizycznie, dbającym o wygląd, kulturalnym i studiującym ciężki, ale przyszłościowy kierunek? większość dziewczyn w moim wieku interesuje balanga, najlepiej 2-3 razy w tygodniu, używki i flirt z byle nowym chłopakiem. żadna nie myśli o poważnym związku, tylko o dobrej zabawie i lansie. znam wielu takich jak ja i większość ma problem, żeby spotkać podobną dziewczynę do siebie..

Gość srednia i kac
Pomyliles epoki chyba. Sam zobacz ze zadna nie jest tu nawet zainteresowana. xd

Raczej minimalne są szanse na to aby jakaś dupcia byla zainteresowana takim gościem no ale do odważnych świat należy dzialaj próbuj może coś wskurasz:)

Gość marcinekkrk
zależy jakie masz na myśli. szukam podobnych raczej, no ale nie spotkałem..

Gość marcinekkrk
ale jest szansa wg Ciebie spotkać taką dziewczynę jednocześnie dbającą o siebie i atrakcyjną? bo szczerze, to ten wizerunek nie pasuje mi do tego typu dziewczyn coś..

Gość facet taki jaki
FIKU ZJADŁAŚ JUŻ DZISIEJSZY PRZYDZIAŁ KUPY ??? BO WIELKI BRAT PATRZY!!!

zalezy co rozumisz przez zadbanie, jezlei to tipsy, makijaz etc, to nie masz szans. Świadoma swej kobeicości i wdzięku kobieta szuka mężczyzny. dyskotekowa lala szuka przygód. Niesmiała dziewczynka (ładna ale nie emanujaca swą kobiecością) szuka dobrego chłopca. Proste.

Gość armataaaaaaa
jestes pusty i dlatego zadnej nie dostaniesz. bo na dyskotekowe jestes za nudny a dla wartosciowych za pusty

Gość armataaaaaaa
ja nie jestem pusta! ochroniarze z disco wypełnili mnie spermą

Gość marysiaczeladz
Ja bym byla takim zainteresowana. Tez nie specjalnie ciągnie mnie na imprezy. Ale oczywiscie Trzeba sie lepiej poznac, zeby moc to lepiej ocenic:)

Gość marcinekkrk
armataaaaaaa, przykro mi jeśli uraziłem wasz krąg imprezowiczów. nie miałem takiego zamiaru. rozglądam się po prostu za dziewczynami, dla których główną atrakcją nie jest dyskoteka i podobnych do mnie pod względem charakteru i wyglądu. ale albo mam pecha i w złych miejscach szukam, albo takich już po prostu nie ma.

Gość marcinekkrk
marysiaczeladz, szkoda, ze kawał drogi dzieli nas od siebie. ;p o ile dobrze rozpoznalem miejsce zamieszkania po nick'u.

Gość Łodzianka on.a
Marcinku może poprostu budujesz w niedobrych dziewczynach? :) bo są takie normalne, tylko ty pewnie na nie uwagi nie zwracasz. Tak jak te niedobre na Ciebie...

Gość marcinekkrk
akurat tak się nieszczęśliwie składa, że wiele tych imprezowiczek zwraca na mnie uwagę. ale nie gustuję w takich po prostu. z resztą na dłuższą metę bym z taką się nie dogadał, tylko one może nie wiedzą o tym po prostu. może nie tyle nie dostrzegam, ale w złych miejscach pewnie przebywam. ostatecznie chyba mogę zaufać przypadkowi, bo nie widzę szans, przynajmniej na razie, na pojawienie się możliwości trafienia na takie dziewczyny, jakie szukam. :)

Gość magda anna
jesteś z Krakowa? I ile masz lat?

Gość marcinekkrk
tak. 22. zdarzyło mi się kilka razy nawet, że dziewczyny same o numer mnie prosiły, ale zawsze nie takie, jakie bym chciał w ogóle spotkać w swoim życiu. po prostu bardziej ułożone.

Gość magda anna
ufff, to dobrze, bo myślałam przez chwilę że to mój kuzyn! Powodzenia. Cuda się zdarzają i na forum można poznać swoją pokrewną duszę.

Gość magda anna
ale jak masz 22 lata, to nie pisz o sobie Marcinek :D

Gość marcinekkrk
niepokoi mnie, że spotkanie takiej dziewczyny graniczy z cudem i każdy tak uwarza... ale ok, będę się starał. :)