Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dxaom

Dieta 1000 kcal, realne schudnięcie 15-20 kg w 3 miesiace?

Polecane posty

Gość dxaom

tak jak w temacie?

Jak dołożysz ruch, jakieś ćwiczenia - najlepiej codzienie, to może 15 kg schudniesz. Zależy od Twojego organizmu.

Gość dxaom
z ćwiczeniami póki co kiepsko bo jestem po cesarce. na razie spadło 3 kg w tydzien nie wiem czy to z kolei nie za dużo?

Gość zależy
pierwsze kg zwykle szybko się traci,potem moze byc trudniej

Gość dxaom
domyślam się, chciałabym żeby udalo mi sie schudnać te 15 kg, ale i z 5 kg i z 10 kg bede zadowolona.

Witam! Z góry przepraszam Was że nie w temacie, jednak potrzebuję Waszej pomocy. Jestem studentką i razem z koleżanką realizujemy baaardzo ciekawy projekt. Proszę wejdźcie i zobaczcie! Bardzo byłabym Wam wdzięczna za poświęcenie choć chwili czasu na to.. Wejdź i polub! www.polskiemiliondolarow.pl Z góry ogromne dzięki Pozdrawiam www.polskiemiliondolarow.pl Pomózcie i polubcie!!

Gość nimma
a dlaczego tylko 1000 kcal?

Gość dxaom
kolezanka mi poleciła 1000kcal sama ladnie schudla 4 kg, ale ona tylko tyl epotrzebowala, ja po ciazy musze zrzucic duzo duzo wiecej

Gość nimma
a ja proponuję zmianę nawyków na zdrowe. sama zrzuciłam kilka lat temu 18 kg i mimo ciąży po drodze nie utyłam na powrót.

Gość dxaom
a ile czasu zajelo ci zrzucenie 18 kg?

Gość kjaka
a co stosowalas

Gość nimma
aha ale ja chudłam powoli -zajęło mi to jakieś 7mies. ale z dobrym skutkiem bo jedząc normalnie (ale zdrowiej niż kiedyś) w ciągu 2,5 roku (w międzyczasie ciąża -ok. 3mies. temu urodziłam) w tej chwili do najniższej wagi po diecie mam jeszcze 4kg. Ale jestem już o ok. 1kg poniżej wagi przed ciążą. a nie odchudzam sie bo karmię.

Gość nimma
a co stosowałam -najpierw leciałam na diecie niełączenia ale jakoś mnie to znudziło. lubię chleb z wędliną. hehe potem już tylko skupiłam się na regularnych posiłkach -koniecznie śniadanie zaraz po wstaniu, do tego zrobiłam odwyk od słodyczy (z doskonałym skutkiem gdyż potrafiłam kiedyś zjeść naraz całą czekoladę). Aha i liczyłam kalorie -wtedy tak przeważnie wychodziło mi jakieś 1500kcal na dzień. wieczorem starałam sie jeść białko a do tego ćwiczyć. bardzo fajne są ćwiczenia na dvd z Shape'a program Bikini. teraz chcę znów zacząć ćwiczyć. :)

Gość kjaka
ładnie wolno i zdrowo- dziekuje a co polecilabys mi na schudniecei 5 kg?