Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarno białyy

Mam depresje :(

Polecane posty

I nie mam nawet za co iść do lekarza :( a i on pewnie by mi nie pomógł. Nie mam z kim porozmawiać, nie wiem co robić, czuje się coraz gorzej :(

Gość locitan
Nie jesteś ubezpieczony?

Gość wwwwooooolf
idz do lekarza pierwszego kontaktu!

Gość kdbfdf
Wszyscy teraz mają depresje ;/

Gość wwwwooooolf
bo z depresja nie ma zabawy, moze sie poglebic, ale mozesz sobie poradzic. Zalezy od osoby,

Gość week of view
Taaa gowno prawda. Wiekszosc tych co mowi ze ma depresje nigdy jej nie miala....depresja to nie jest zly humor czy gorsze samopoczucie

Gość depresja wiosenna
ja tez mam depresje z powodu przesilenia wiosennego. Tez probuje sobie z tym radzic. A jak sie ona objawia u ciebie??

Gość witaj w klanie
ja też,mam myśli samobójcze,chwilami chcialabym w ogóle się nie narodzic,albo pójśc przed siebie byle gdzie,zostawic wszystko w tyle,nie daję rady tym moim problemom,jest mi zle ,cholernie zle

Gość a masz dziewczyne??
??:)

Gość guyy
tez mam i to niemala:(

Gość a masz dziewczyne??
bo ja też mam ale jestem na lekach :) zreszta wg lekarzy to chyba 30 procent ludzi ma depresje

Ja bym do niej pieszo przeszedł te pół Polski tyko żeby być przy Niej :( Ona mnie tylko rozumiał i pomogła mi jak nikt :(

Gość a masz dziewczyne??
skąd jestes?:) moze sprobujcie najpierw naturalnych metod np. ruch :) np 20-30 minut dziennie tuz po obudzeniu sie , potem zdrowe odzywianie się czyli warzywa, ryby i oleje lniany czy rzepakowy ,kakao i czekolada gorzka depresja bierze sie z nic nie robienia , albo odwrotnie :z nadmiedrnego przeciazenia i przewleklego stresu

Gość a masz dziewczyne??
wiec u Ciebie pewnie to jest głowna przyczyną , masz taka jakby" załobe" jak wszyscy ludzie ktorzy utracili bliska osobe ale skoro tak bardzo Ci na niej zalezy to może np poszukaj pracy w miejscu jej zamieszkania? odległosc jest gówna przyczyna rozstania czy tez chcieliscie/ ona chciala od Ciebie odpoczac?

Nie to nie tak, ja wiem że ona mnie dalej kocha, tylko tej odległości nie wytrzymała i ciągłej rozłąki :( ale obiecaliśmy sobieże wrócimy do siebie jak ja sobie wyszstko poukładam i wtedy u niej zamieszkam

Gość a masz dziewczyne??
tzn co masz sobie poukładać ?

Gość a masz dziewczyne??
no to skup sie na tym teraz zeby sobie poukladac to co masz do poukladania , wrócisz do dziewczyny i bedzie lepiej ;D

Gość a masz dziewczyne??
:) no to masz jakis cel i wsparcie w kims ,to dobrze :D powodzenia :D a ta "depresja "to pewnie chwilowe smutki

Aż mi ludzie żal waszego prostackiego,prymitywnego podejścia...Ciemnota. Myślicie,że jak się będziecie faszerować jakimś psychotropowym gównem to wam coś da?Owszem,da-zjebany mózg i zjebany żołądek. A psychaitrę ciężko znaleźć dobrego,poszłam do takiej kurwy,że do dziś jej rzycze żeby zdechła.Złodzieje jebane. Psychiatra z tej szmaciary jak ze mnie kurwa dres.

Gość a masz dziewczyne??
masz złe doswiadczenie dlatego tak uważasz, trzeba trafic na dobrego psychiatre, psychologa czy w ogole lekarza zreszta nikt tu nie radzil lykania psychotropow :)

Gość a masz dziewczyne??
ale jesli to trwa az poł roku to może sprobuj sie wybrac do psychologa na nfz? poszukaj takiego który ma dobre opinie

Idz do swego lekarza moja przyjaciolka popadla w depresje poszla do lekarza dostala leki i jest z nia dobrze byla w takim stanie ze bala sie byc sama w domu za duzo brala do glowy a teraz po ponad mies moze wiecej widac spora roznice i jest ok