Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarno białyy

Mam depresje :(

Polecane posty

Gość dhdgeh7777777777777*******
tez to przechodziłam i chyba nadal na to choruję. bylam juz chyba u 10 psychiatrów, kazdy przypisywał pigułki. podczas mojej ostatniej terapii chodziłam do lekarza ponad rok, myslałam ze juz sie wyleczyłam, lekarz zmniejszał ilosc tabletek, wreszcie przestałam brac. depresja wróciła po 1,5 roki :-) chyba juz ja zaakceptowalam, zrozumialam ze leki w moim przypadku nie pomagają. kiedy duzo pracuje, mam mnostwo spraw do zalatwienia jest lepiej, gorzej jesli praca zajmuje wiekszosc mojego dnia- rodzi sie napiecie a potem czuję jak moja wieloletnia" pzryjaciólka" obejmuje mnie...non stop płacze, mam problemy z podniesieniem sie rano do pracy, z ubraniem sie, moglabym lezecgodzinami, plakac i patrzec w sufit. do prochów juz nie wróce- za bardzo oglupiaja, po odstawieniu jest najgorzej-brr

Gość a masz dziewczyne??
kazdy by chcial chociaz na tydzien zrzucic z siebie wszystkie problemy i mysli ,ale tak sie nie da :( idz do jakiego lekarza, porób wyniki , może za malo spisz? za malo sie ruszasz ? żle sie odzywiasz? moze chociazby kilkudniowe spotkanie z dziewczyna zrobiloby Ci lepiej ? piszecie w ogole do siebie? kontaktujecie siejakos? ja tez jestem na lekach i jest lepiej niz bylo :D

gothicshop zgadzam sie! Leki wspomagają leczenie,ale niszcza organizm i psychikę,można sie uzaleznic. Musisz miec wsparcie rodziny,przyjaciol to by wzmocnilo efekty! Zacznij od dobrego psychologa,bo psycholog inaczej traktuje osobe ktora do niego przychodzi niz psychiatra!

Tarja666 zgadzam sie, lepiej pogadac z psychologiem zamiast od razu do psychiatry. ludzie- leki nie załatwia wszytkiego! byc może problem autor/ki polega na tym, ze nie ma z kim porozmawiać. uwazam, ze psychotropy to ostateczność, pisze o tym z wyzyn mojego wieloletniego doswiadczenia, nie twierdze ze sa zle i ze nie pomagają ale gdybym mogła cofnac czas to pierwsza wizyta byłaby u psychologa.

Czarno białyy nikt z rodziny ani znajomych nie zrozumie Twojego problemu, jesli sam na to nie choruje, nawet jesli beda miec dobre chce zeby ci pomóc. bardzo dobrze cie rozumiem, wiem jak bardzo cierpisz i jak bardzo spala sie towja energia. ile masz lat?