Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blahblahblah2

mam19 lat i miałam ponad 10 partnerów

Polecane posty

Gość blahblahblah2

co o mnie myślicie? poważnie pytam

Gość blahblahblah2
chodzi o partnerów seksualnych.

Gość lkjasdfaas
zajebista jesteś nie ma co :O

Za chwile rzuci się na Ciebie stado szalonych dziewic :) Co myślę ? Ja osobiście nie lubię jednorazowych numerków i nie praktykuję, ale jeżeli Ty jesteś wolna i masz na to ochotę to czemu nie. Śmieszy mnie to, że zaspokojony facet uważany jest za maczo a zaspokojona kobieta za dziwkę.

Gość hahahahahaaaaa
dumny pustak z pizdą rozjebaną jak placek, ciekawe... a może to prowo?;)

Gość blahblahblah2
sisi, właśnie byłam ciekawa ogólnj opinii. też uważam, że kobieta ma takie samo prawo do seksu jak facet i nie powinna być za to tępiona, też mamy swoje potrzeby. pewnie większość powie że dzi*ka. ale ja pytam z czystej ciekawości jak to jest teraz postrzegane.

Gość ygyuhyuhyuh
że masz gościnną waginę

Gość ygyuhyuhyuh
a no i, zę jesteś łatwa, czyli byle kto jest u ciebie mile widziany

Gość mojewymiarysathebest
jeśli było to 10 kolejnych to jesteś dla mnie szmatławcem i bym się ciebie wstydził na mieście. Jeśli miałaś jednego albo 2 stałych, a po zerwaniu 2 układy grupowe - ty sama i 4 kolegów to jeszcze bym to zniósł i zaakceptował.

myślę, że jak idziesz ulicą to co drugi myśli sobie, że uprawiał z Tobą seks i opowiada to do tego z boku który JESZCZE nie miał okazji...;-)

Gość fakasmy
no odbiegasz od normy :P nie, wcale nie jade po tobie, sama mam 17 lat i 5 partnerow za soba ja uwazam ze kobieta ma prawo do seksu jak i mezczyzna, nawet jesli na koncie maja po 50 partnerow. ich zasrane zycie i ich wybor, bo przeciez nie zmuszali do seksu ? wiec gowno nam do tego czy ktos lubi sex czy tez jest dziewica

Gość Berbec
weście nie przesadzajcie jak facet zalicza co dzień inna to nic nikt nie powie ale jak kobieta dwóch innych w miesiącu to już dzi... To jest chore. 10 partnerów to i tak mało znam lepsze rekordy i mnie to nie dziwi

Gość jasne że
masz prawo do szybkich numerków i nie jesteś dziwką tylko zacofańcy twierdzą że jak kobieta ma wielu to jest gorsza Ale może jednak powinnaś nieco bardziej szanować Twoje ciało, pomyśl, że jest wartościowe i nie byle komu się należy:)

Gość jasne że
pomyśl także że możesz się kiedyś zakochac w takim co nie uzna tego i pojdzie sobie

Gość Scsfgvdgh
10 to idzie 1 na rok albo 10 w rok czyli tak czy siak normalny facet tego nie tknie

Gość hej srej
a ja mam 19lat i 0 partnerów :) ale jakoś nie widzę powodu dla których można by cię potępiać, lubisz to się bawisz :P

to taka niby niezależność, kobiety coraz częściej biora sprawy w swoje ręce, nie czekaja jak biedne zwierze az facet je wypatrzy niesmiałe, teraz same decyduja i wykorzystuja nawet facetów, hehe a potem sie dziwic że co drugi tutaj wystawia zdj na ocenę bo czuje sie nie dowartosciowany, albo ma depresje lub w wieku 25 lat jest w celibacie 3 letnim....

Gość sfrgb
malpka ... a co mnie obchodzi ze jakis koles ma jakas depreche bo my kobiety zaczynamy byc coraz bardziej odwazniejsze? jak dziewczyny cierpialy i cierpia to bylo ok? dziwny tok myslenia

Gość Brooke. Logan.
Trzeba iść za głosem serca:)

Gość o masz! dobrze że mnie
"co o tym myślicie?" A co można o tym mysleć, to powód do wstydu, który był , jest i będzie postrzegane źle. Czy myślisz, że jak komuś sie do tego przyznasz to pochwali cię za to buahhahaa no niezłe :D

Gość a staru jużtaki trochę
Nie wiem ale dziewczyny z wieloma partnerami jawiły mi się jako kłębki kompleksów

Gość Drbeidhdsjdwjjksjd
Ale nie potępiajcie jej ponieważ: Ona jest przebrzydłym pasztetem i jak po dyskotece jakiś najebany biedak chce zaruchać to jest jej jedyna okazja :-) A Laseczki ładne z kolei tego nie robią bo mają partnerów jakich tylko sobie wybiorą :-) Aleeeeee, ale laseczki niestety wybierają czasem życie w burdelu i to już jest inna bajaka...niestety...aczkolwiek dla niektórych jedyna szansa w życiu na atrakcyjną kobietę :-)

Gość upupuppup
a jak faceci ruchają to co? o nich się nie gada! wszędzie jest seks, to czemu by go nie uprawiać i się nim nie cieszyć? :)

"a jak faceci ruchają to co? o nich się nie gada!" nazwać dziwkarzem takiego i kopnąć w jaja nie potraficie tylko do łóżka się z nim pakujecie...

Gość fiutow4
A z kim to robilasz, byly to rownowiesnicy czy zonaci?