Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna z...

prawdziwi faceci zaczynaja sie od 190cm

Polecane posty

Gość martyna z...

rszta to nic nie warte scierwo

Gość wróżka eulalia
widzę przed toba szybki rozwód :D

Gość ccdfd
kobiety również :classic_cool:

Gość jada3832538295
od zawsze powtarzam to samo. faceci bedacy mniejsi od idacych obok nich lasek to nie faceci a peeezdy tyle

Gość ranyyyy!!!!!!!!!!!!!!!
toż to jakieś monstrum:( nie chciałąbym takiego suchostoja:(

Gość facetnizszy
a kobiety od 110 cm. w klacie :classic_cool:

Gość prawdziwy facet to :
-dba o rodzinę -szanuje żonę -zarabia -nie naduzywa alkoholu -jest spokojny i wyrozumiały to jest prawdziwy facet dzieciaczki

Gość Serafina_90
Dla mnie facet kończy się na 190 cm, bo powyżej tego to kolos z zaburzonymi proporcjami ciała.

Gość martyna z...
faceci ponizej 190 nie zasluguja na kobiete nawet ta 160 cm

Gość Samotnik3546677777
Najlepiej to sobie weźcie kobiety takiego murzyna co ma ponad 2 metry wzrostu...

Gość Lorelie_90
Taa... pewnie. Jakby każda tak myślała to ludzki gatunek już dawno by wymarł.

Gość martyna z...
tylko prawdziwe kobiety maja wysokich facetow reszta to takie same scierwo

Gość Samotnik3546677777
Bo teraz to facet musi być wysoki, przystojny itp itd... Inaczej nie ma szans.

Gość martyna z...
wyobrazacie sobie zycie z takim 180 albo 170? hahahahhahahaha

Gość gość
Rany boskie 190cm? A gdzie wy takich znajdziecie? Toż to raptem garstka, do tego w przeważającej większości są to brzydkie, nieproporcjonalne patyczaki

Gość gość
widać nie wszyscy złapali prowo

Gość gość
bzdura; mam 193 cm i normalną, proporcjonalną sylwetkę, choć relatywnie szczupłą. Wg większości kobiet jestem bardzo przystojny i widzę to w spojrzeniach na ulicy, którymi mniej lub bardziej ukradkiem mnie obdarzają. Oczywiście wiem, że nie każdemu się muszę podobać, więc możecie sobie odpuścić zjadliwe komentarze. Zaburzone proporcje pojawiają się u wyższych, tak powyżej 2m, choć i wśród nich bywają zgrabni, proporcjonalni faceci

A to prawdziwy facet nie zaczyna się od sześciu zer na koncie? Ja już tej Kafe nie poznaję :D

Gość prawictwo pospolite 152
jesli laska ma 180 cm to ma prawo interesować sie kolesiem 190 cm Natomiast jeśli ona ma 160 cm ,a on 190 cm to mi pachnie kompleksami .. Facet 190 cm który bierze sobie taką 160 cm ma kompleksy !! On boi sie wyższych dziewczyn , bo wie , że wyższa widziałaby jego wady typu paskudny ryj jak u shreka , a ta niziutka podnieca sie jego wzrostem zachowuje sie jak mala 12 letnia dziewczynka , która szuka sobie opiekuna , a nie partnera !! .Chce sie poczuc taka malutka przy nim - TAki przypadek też kwalifikuje sie do psychologa .. I teraz pytanie czy facet 168 cm ma prawo interesować sie dziewczynami 180 cm ? Odpowiedz brzmi tylko na obrazkach playboya .. Bo takie pary nie mają sensu w realnym życiu JAk baba ma 180 cm to niech bierze sobie faceta 180-190 a nie próbuje podkradać tym niższym dziewczynom co mają 160 cm facetów o wzroscie 170 cm To samo dotyczy tych malych panienek co mają 160 cm i podkradają wyższym dziewczynom facetow 190 cm Przez nie te 180 cm chodza samotne , bo brakuje facetów 190 cm przez te niskie złodziejki

Gość prawictwo pospolite 152
panna 160 cm może mieć faceta 160-180 cm ale laska 160 cm bierze sobie kolesia 190 cm to jest zwykłą zakompleksioną malą k***wkąą

Gość gość
Tez mnie w*****a ze faceci 185-190 chodzą z takimi karakanami z 150, a takie nienaturalne zestawienia spotykam coraz częściej. Nie bóldupię rzeczjasna bo sam ma te 185. Poprostu w stricte społeczny sposób ta patologia stwarzająca problemy niskim facetom i wysokim kobietom mnie irytuje. Sam nie wyobrażam sobie dziewczyny niższej niż 170 bo to zwyczajnie niepraktyczne a i lubie mieć więcej do kochania. Tacy faceci faktycznie muszą mieć jakieś niedostatki w innych dziedzinach skoro to akceptują.

Gość gość
190? Chyba 180 Po co komu taki mutant?

Gość gość
jakaś laska "martyna z..." zrobila prowo i miała pewnie niezłą bekę a ludzie się napinali, pewnie komuś żyłka poszla. :)

Gość gość
A prawdziwa głupota zaczyna się od ciebie autorko = pustaku.

Gość gość
Facet zaczyna sie od 180. Pow. 190 ma niewielu, i zazwyczaj wyglądają jak poleski

Gość gość
Czemu aż 190? Kto wogóle tyle ma? W sród dziesiejszch 20-kilku latków tylko maksymalnie 20%. Większosć chłopaków oscyluje wokół 180. Wsród starszych roczniów jeszcze mniej.

Gość gość
Czemu aż 190cm? Jeszcze troche a dobijecie do 250 w tych kretyńskich wymaganiach. Większośc 20 kilku latków oscyluje wokół 180cm. Powyżej 190cm ma maksymalnie 20% a to i tak najwyzsze pokolenie. W starszych rocznikach jest jeszcze mniej.