Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 29, 2012 mogę się założyć o wszystko że po dojściu do władzy tego nie zrobi:D ale na pewno ta reforma zwiększy szansę pisu na wygranie kolejnych wyborów (pod warunkiem jednak polączenia się tzw prawicy , czyli powrót ziobrów i innych do pis) choć coś czuję że kolejne wybory i tak wygra PO :D historia pokazała że w polsce ludzie mają krótką pamięć hahahhaha i za 3 lata przed wyborami tusk zafunduje jakąś porcję populizmu , jakieś fajerwerki:D i i tak wygra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bmblondyn 1 Napisano Marzec 29, 2012 cofka, to sie zdarza, ale na Bałtyku, buhhahhahhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ludgah Napisano Marzec 29, 2012 Kocham Kaczyńskiego i będę tylko na Niego głosować , To zacny Polak i prawdziwy patriota :D On kocha swój naród i Ojczyznę !!!!!!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 29, 2012 jarka szlag trafi choć z drugiej strony ja myślę że dla niego to wystarczy w zupełności bycie liderem opozycji, mieć immunitet itd... rządzenie to problem, raz sie przejechał i lepiej mu chyba w opozycji:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość save our rents Napisano Marzec 29, 2012 !Go YareK Go! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Marzec 29, 2012 ale ludzie wierzą że cofnie bo taki wydzwięk ma jego wypowiedz:D choc to zwykla ściema...anulowac to moglby jakby doszedl do wladzy teraz czy za miesiac a za 3 lata to juz za późno będzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość go speed racer go Napisano Marzec 29, 2012 Only Yarek can save our retirings! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Retired Napisano Marzec 29, 2012 Wolę to niż "drugą Irlandię" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bmblondyn 1 Napisano Marzec 29, 2012 wystarczy przeanalizować jak dział opozycja w Niemczech, czy w USA. Kaczyński i jego partia, nie jest w opozycji, tylko stara sie o to by uzyskac kolejne cztery lata na zatrudnienie, jako etatowi posłowie. Jest to bardzo miła i intratna posadka, aby w wieku 67 lat przejsć na zasłużona emeryturkę. A Polska, ludzie, dadzą radę, w Angli na zmywaku.....czy Irlandii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolega ,zx Napisano Marzec 29, 2012 Jarek w Tobie jedyna nadzieja !!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tusk wyleci Napisano Marzec 29, 2012 PO może i wygra, ale już bez Tuska! Tusk nie ma prawa być premierem po 2015 roku! Ile można, to niedopuszczalne aby w kółko w Polsce był ten sam żałosny denny i głupi premier!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach