Dyziolina 0 Napisano Marzec 29, 2012 Mam pewną sprawę, dla wielu z was pewnie dosyć banalną. Otóż pierwszy raz w życiu się zakochałam, ma na imię Bartek i jest ode mnie stary o 3 lata. Zawsze było tak, że gdy podobał mi się jakiś chłopak, to tylko ja znałam jego imię i się starałam, ale teraz tak nie chcę. Ten chłopak często się do mnie uśmiecha , czasami bardzo długo na siebie patrzymy usmiechając się. Póżniej on zaczął mówić do mnie cześć. Ostatnio rozmawiał z dziewczynami ze swojej klasy , stał tyłem, byłam przekonana że jest całkowicie zaaprobowany rozmową i mnie nie zauwazy, przechodząc obok niego usłyszałam ' Cześć Daria". Wtedy wszyscy znajomi taki na mnie look, i na niego. Wygladało tak, że jakby specjalnie się od nich oderwał żeby mi tylko powiedzieć cześć. Bardzo mi na nim zależy, ma bardzo fajny charakter. Co mam zrobić, żeby coś z tego wyszło. Żeby mnie zauważysz, zagadał... Ale żeby on się starał, bo powinnien :) Uśmiechac się ? czy coś jeszcze ? Z góry dziękuję za pomoc . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach