Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma mnie nigdzie

No i stało się ...

Polecane posty

Gość nie ma mnie nigdzie

Zrobiłem badania i okazało sie ze jestem bezpłodny :( Teraz juz rozumiem dlaczego zadna dziewczyna nie zaszła ze mna w ciaze. Pierwsza zaszła z innym , druga równiez, trzecia tez. Zostane sam bez potomstwa. Dodatkowo moge smiało powiedziec ze jestem ze tak powiem "kastratem". Dziewczyny sie ze mnie smieja a faceci sie nade mna lituje :( :/

Gość tip top secret
to poszukaj dziewczyne, ktora nie chce miec dzieci. Ile masz lat?

Gość nie ma mnie nigdzie
dziewczyny do mnie lgneły ale jak tylko zabaczyły ze strzelam slepakami zachodziły odrazu w ciaze z innym

Gość nie ma mnie nigdzie
"to poszukaj dziewczyne, ktora nie chce miec dzieci. Ile masz lat?" mi jest dobrze samemu, zadnej nie byłem potrzebny bo byłem ze tak powiem "mqało wydajny" ciesze sie ze tamte maja dzieciaki i fajnych mezów

Gość tip top secret
a niby jak miały zobaczyc, ze strzelasz slepakami? dlatego, ze po miesiacu nie byly w ciazy?

Gość nie ma mnie nigdzie
pierwsza mi odrazu powiedziała ze sie pomylila a propo mnie i ze tak naprawde woli tamtego i z tamtym byc w ciazy ...wiec odeszła ode mnie a ja wróciłem do siebie moja bezpłodnosc jest ze tak to ujme "trwała" a druga no cóz ... zaszła z innym w ciaze... ma swojego wymarzonego dzieciaczka i jest szczesliwa

Gość nie ma mnie nigdzie
"a niby jak miały zobaczyc, ze strzelasz slepakami? dlatego, ze po miesiacu nie byly w ciazy?" kobiety maja jakis szósty zmysł a poropo tego... ja wkoncu nie wytrzymalem i zrobiłem badania i okazało sie ze miały one racje estem bezpłodny i one to juz od samego poczatku wyczuwały i wiedziały dlatego wybierały innych tzw samców alfa.... ja jestem samcem zeta

Gość tip top secret
możesz jeszcze poszukać dziewczynę/kobietę z dzieckiem :) a ta druga jest sama z dzieckiem?

Gość nie ma mnie nigdzie
"możesz jeszcze poszukać dziewczynę/kobietę z dzieckiem " i co jeszcze? moze jeszcze trójkacik zorganizuje co? Niech ten co zmiastrowal dzieciaka sie nim zajmie a nie ja. Ja jestem bezpłodny, dzieci nigdy nie bede miec wiec czemu nie dosc ze bezpłodny kastrat to jescze ma m z siebie zrobic Łosia??? oO "a ta druga jest sama z dzieckiem?" ma jakiegos faceta ma tez dzieco...pierwsza równiez...wiec one wiesz jakby dały mi a reczej popchneły mnie ku temu bym sie zbadał i sie okazało ze rzeczywiscie miały racje a jak miałem je za głupie.Teraz widze ze madre dziewczyny. Zamiast marnowac sobie zycie z bezpłodnym kastratem wybrały sobie samcow alfa. Ale tak własnie jest w przyrodzie. Słabe geny sa eliminowane.

Gość nie ma mnie nigdzie
ja swoich dalej nie puszcze bo niby jak miałbym to zorbic? a wykonalne. Jestem ostatnim w mojej lini.

Gość tip top secret
no to nie wiem... skoro tak ci dobrze, to nie narzekaj :D przerzuc te swoje geny na inne tory np. sport :)

Gość tosia:):)
a jakie badania robiles? i jakie masz wyniki? bo moze je po prostu blednie interpretujesz....

Gość nie ma mnie nigdzie
"no to nie wiem... skoro tak ci dobrze, to nie narzekaj " ja poprostu chciałem tylko to oswiadczyc :) złozyłem oficialne oswiadczenie i stwerdziłem fakt po przeprowadzonych badaniach i uzyskaniu wyników "przerzuc te swoje geny na inne tory np. sport" oO mam spróbowac zaplodnic sport oO ... sport zawsze lubilem nawet zamin sie dowiedziałem o bezpłodnosci...wiele rzeczy lubie wiec nic sie tak naprawde nie zmieniło tylko to ze jestem bezpłodny i nic wiecej to baby maja jakies zajebiste parcie na dzieci a nie mezczyzni

Gość nie ma mnie nigdzie
wiec jak tak bardzo pragna dzieci to alez prosze je bardzo...samców alfa chetnych by rosiac swoje potomstwo jest bardzo wielu to zostawiam im

Gość fraglesowa ona
jakie badania robiles? napisz cos wiecej...

Gość miewiórka
uważam, że duzo jest kobiet które nie chcą dzieci i trudno im właśnie znaleźć faceta który tez nie chce/nie może Poza tym zawsze zostaje adopcja, która jest świetnym wyjściem, bo: - możesz wybrać zdrowe dziecko (brzmi okrutnie, ale ja się strasznie boję że urodziłabym chore) - dajesz jakiemuś dzieciakowi dom, zamiast sprowadzać kolejnego dzieciaka na świat

Gość zobacz i dobre strony
na bank nie zaplodnisz laski przypadkowo spotkanej gdzies na delegacji, kolezanki, zony przyjacielamozesz uprawiac "bezpieczy sex" a swoja droga, co za dziwny z ciebie facet, chcesz ,miec potomstwo co raczej facetom przeszkadza

Gość jest wiele kobiet
Ktore nie chca miec dzieci lub sa gotowe any adoptowac dziecko Widzisz Ty nie mozesz miec dzieci, a mnie i moja corke jej ojciec zostawil. Znajdziesz swoje szczescie, kobiete, ktora to zaakceptuje i bedzie z toba szczesliwa mimo wszytsko:)

Gość zarnaja
Przez twoje posty przemawia żal i smutek...po prostu umiem czytać między wierszami. Przypomniała mi się sytuacja, która miała miejsce 2 lata temu. Ja i mój chlopak bardzo chcieliśmy mieć dziecko, mimo prób nie zachodziłam w ciążę. Przebadałam się- byłam zdrowa. On zrobil badania...okazalo sie,że jest bezplodny. Załamał się, chciał mnie zostawić. Nie pozwolilm mu, za bardzo go kocham:) Nie wyobrazam sobie zycia bez niego, bez mojego kochanego. Powiedzialam mu, ze dla mnie jest 100 procentowym mężczyzną, a bez dziecka się obejdę, ale bez niego nie. Dzisiaj jesteśmy rok po ślubie. Staramy się o adopcję pewnej maleńkiej dziewczynki i jej starszego braciszka... Nieważne jest czy dasz życie dzieciom, ale ważne jest to, że pokochasz i wychowasz jak swoje:) W naszym przypadku miłość zwyciężyła, a już niedlugo będziemy z naszymi dzieciakami. Życzę Ci szczęścia i milosci z całego serca, niech moja historia doda Ci otuchy i wiary w miłość. pozdrawiam

Masz wielkie wyzwanie teraz - żyć dalej z tą świadomością. Los Cię testuje i sprawdza. A wiesz, że są na świecie kobiety które absolutnie nie chcą mieć dzieci? I nie mówię tutaj o 18-20 latkach - tylko takich które są pod 30 i już na 99% nie zmienia zdania.