Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxxcxzcxcxzc

Nie podoba mi się moje ciało

Polecane posty

Gość zxxcxzcxcxzc

Przy odpowiednim ustawieniu na zdjęciach wyglądam jak wyjęta z okładki gazety, ale na codzień wyglądam inaczej... Po pierwsze, małe piersi... Po drugie, niski wzrost (choć na zdj wyglądam na wysoką) Po trzecie, zbyt małe wcięcie w talii Zbyt szczupłe, nie super proste nogi... Wystający brzuch (nie wiem dlaczego)... Tak bardzo chciałabym mieć ciało np Megan Fox :(

megan fox jest po niezliczonych operacjach... a cialo mozesz sobie ladnie wymodelowac dobierajac odpowien trening

Gość zxxcxzcxcxzc
Myślisz? Jestem szczupła i drobna, nie wiem co i jak ćwiczyć, żeby mieć np ładne nogi. Większość dziewczyn ma fajne nogi bez zadnych ćwiczeń: są kobiece, a ja taka chłopięca

Gość Frrrrrrrrrrr
Ile wazysz i podaj swoje wymiary:)

Gość zdobądź dwa podpisy
widziałaś jakie nogi ma megan fox???? chyba nie..... ma niskie podwozie jak doda tłuste i krótkie niewysportowane nogi, daj se spokój z porównaniami jak nie znasz obiektu

Gość zxxcxzcxcxzc
Ważę 48 kg, mam jedynie 158 wrostu :(

mi tez sie moje nie podoba, ale nic nie poradze, bo jestem zbyt leniwa zeby cwiczyc i stosowac diete. Pozostalo mi tylko pogodzic sie samej ze soba.

Gość zxxcxzcxcxzc
Do dobra, rzeczywiście, Megan Fox jest fajna od pasa w górę, ale i tak piekielnie mi się podoba (śliczna twarz - wiem, że po operacjach, ale jednak). Na dodatek kiedy kupuję sobie pończochy czy cokolwiek takiego, to po max naciągnięciu na nogę kończą mi się tuż pod pośladkami, zamiast jak u normalnej, wysokiej kobiety - w połowie uda :O

Gość Frrrrrrrrrrr
BMI masz w normie! Mam wiele kolezanek Twojego wzrostu i sa drobne jak Ty:DPare jest tezszych ale potrafia sie genialnie ubrac:) Dopbrze odpowiednie ciuchy do swojej sylwetki i bedzie super! Poza tym najpoerw popracuj nad swoim mysleniem a propos swojego ciala