Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rolwta tajska

Myślicie ,że puszysta kobieta może być seksowna?

Polecane posty

Gość rolwta tajska

Strasznuie mnie to zastanawia np. czy ubranie seksi bielizny w rozmiarze xl to pośmiewisjko czy fajna rzecz.No i ogólnie czy duży tyłek może być fajny, czy fajne są raczej male okrągle pupki;pCzekam na opinie;)

Gość Łooooooo fujjjjjj
Qrwa to pośmiewisko z kabaretem jakiego jeszcze nie bylo ha ha ha ha fujjjjjj te zwały sadła :-(

wiesz mówi sie że każda potwora znajdzie swego amatora więc pewnie niektórym sie to podoba... ja jestem szczupła i nie wysoka wiuęc są sytuacje że faceci na ulicy mnie podrywają i walą jakieś testy....

Gość 55553422
W życiu, dla mnie puszysta kobieta = nieatrakcyjna i kropka

Gość rolwta tajska
ogolnie jest przyjete rozumiem ,ze seksowna bielizna może być zalozona przez szczuple kobiety;) czyli puszystym Paniom pozostają reformy;p;p

Gość rolwta tajska
a w sensie nie erotycznym.Może być atrakcyjna?

Gość rolwta tajska
dieta swoja drogą;) ale uważam ,że jesteście troszke ograniczeni;)

Gość fdsdgsdgv
W ubraniach, jak są sobrze dopasowane - tak, ale jak sie rozbierze to i wszystko sie wyleje - nie.

Zależy jak puszysta. Jak nie chorobliwie otyła, tylko z nadwagą to jak najbardziej. Co do bielizny- śmieszy mnie strasznie jak kobieta ze sporą dupą zakłada majtki które wżynają się w ciało i tworzą 4 pośladki :D O wiele mniej śmieszne są stringi XXL...

Gość mietek podnietek
co wy gimnazjaliści wiecie o kobietach dla was 30 lat to stara baba świetne są kobitki które mają troche ciała

Gość rolwta tajska
ja nie mówię ,że wszyscy muszą tu lubić ,ale naprawde znam ładne kobiety z nadwagą ,które są bardzo atrakcyjne nie wiem czy erotycznie;) Jeżeli chodzi o mnie to owszem mam sporą nadwagę.Bielizny nie noszę za malej przynajmniej jeli chodzi o majtki, co do stanika to bywa roznie bo mam jakies dd/e wiec zależy;) nie uważam się za zaniedbaną kobietę, ale owszem ze swoją wagą walczę już długo z mniejszym lub większym rezultatem

to masz nadwagę czy jestes puszysta?? bo to jednak znaczna róznica ;)

Gość rolwta tajska
nie jestem pewna ;) ale chyba puszysta

jesli masz faceta to dla niego zapewne bedzie odlotowo :P i wcale się nie krępuj ;)

Gość rolwta tajska
ja się nie krępuje,przed moim mężem tylko przed innymi;):):) żartuje ciekawi mnie ten temat jak sprawa wyglada z perspektywy obcego faceta

puszysta to taka, która jak się kładzie to się nie rozlewa zwiększając 2 razy zajmowaną przestrzeń bądźmy poważni - kobieta tzw. "przy kości" czyli mająca odrobinę więcej ciała tu i ówdzie może być cholernie pociągająca, ale taka, która ma poważną nadwagę (powiedzmy ważąca 100 kg przy 170 cm wzrostu) będzie zwyczajnie odpychająca

Gość rolwta tajska
czyli nadwaga może być seksi? puszystość nie?:)

napiszę prościej - jak masz tylko kilka kilo nadmiaru - ok jak jesteś wielkości humbaka - sio, bo Greenpeace będzie cię do morza próbował zepchnąć

To zalezy jak bd jestes puszysta ale sobie musisz przede wszystkim sie podobac i temu jedynemu a dla przykladu jestem kobieta przy sobie a jednak sa faceci ktorym sie podobam

Gość montgomery ale on
oczywiscie ze moze byc, sa tez tacy ktorym podobaja sie tylko kobiety wieksze:-)

W którymś odcinku "rozmów w toku" były grube prostytutki. Wyszło że zarabiają więcej od chudych i zgrabnych i mają zawsze klientelę. Zamiłowanie do chudości jest na pokaz. Tak naprawdę większość facetów lubi mieć się do czego przytulać.

Gość prawdziwy man health
Oczywiście że taka kobieta jest seksi

Gość bez jajek?
Puszysta czy gruba? Bo jeśli obstajesz przy puszystej to musi być jakaś owłosiona strasznie. Zacznijmy nazywać rzeczy po imieniu.

Gość sebal
hm... puszuste dziewczyny moga byc sexi No nie wszystkie ale te co maja troche wiecej cialka ze tak powiem Dla mnnie zalosne sa jedynie tz. wieszaki zachaczajace o bulimie i anoreksje

Gość Dawidstooo
ja bym swojej kraglej kobiety nie zamienil na zadna inna piekne duze piersi i wyrazisty tylek nic tylko piescic i pakowac :)

co to znaczy puszysta? 5kg nadwagi czy 110 kg wagi? Moja pani ma kilka kg nadwagi i nigdy nie pozwole jej tego stracić? Jędrne laski są megapodniecające a kościste wieszaki z wybiegu zero sexapilu