Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idicoicici

Prawdziwa głodówka to niejedzenie i zero wody !!

Polecane posty

Gość idicoicici

Wy sie paplacie w wodzie prawdziwa glodowka to brak lub minimalna ilosc wody (czlowiek potrzebuje 1litr dziennie a nie 3-4 :O) ,zero mycia sie,wlosow, zebow,twarzy to jest prawdziwa glodowka

Gość ladnre
jest takie spa w jastrzebiej gdzie za aka glodowke placi si e 3tys i kretynki tam jezdza.

Gość hahahaha tja pertole
3tys za leżenie w spa ,głodzą cie, nie myjesz sie i jeszcze za to placic:D ?

Gość ta tak taaak
kazda glodowka to głupota dla eko pojebów i hipochondryków

Gość hm..nie ciekawe to wygląda
wole głodówke sobie zrobicb niz zeby mi gni,lo w dupie i fermentowało

Gość lalalalalalal
u mnie w bloku tak kobieta się zalatwiła. wyczytała w necie ze tarczyce można wyleczyć głodówką. nie jadła i nie piła; po 2ch tygodniach jej mąż na pogotowie zadzwonił, ale była już nie do odratowania :( szkoda jej ale widać taka jest cena głupoty :((((

Gość dokąłdnie tak jak piszesz
pierdol pierol ja sie drzemne

" lalalalalalal u mnie w bloku tak kobieta się zalatwiła. wyczytała w necie ze tarczyce można wyleczyć głodówką. nie jadła i nie piła; po 2ch tygodniach jej mąż na pogotowie zadzwonił, ale była już nie do odratowania szkoda jej ale widać taka jest cena głupoty " Ale jak nie była chuda to nie mogła przez tyle czasu umrzeć z głodu:O.

Gość deedeeeeeeef
bez wody mozna przezyc od 4 do 7 dni (srednio 5-6). Byłam odwodniona ,nie piłam 4 dni (nie pytajcie czemu :O) zemdlałam 3razy, mialam drgawki,bylo mi zimno, tępy pusty umysl nie myslalam, zupelnie jak roślina, spuchnięty jezyk, skora jak pergamin, rzygałam dwa razy niczym...resztkami wody z zoładka. Dzien i bym zmarla. 2tyg bez jedzenia i picia? Niemozliwe.

Gość lalalalalalal
jej mąż twierdził że to był 11 dzień głodówki, że mówił jej że tak nie można, zdziwiło mnie też bo wiem że zawsze mówią ze do 7 dni ona z tego co mówił jej mąż wyciągnęła o 4 dłużej ;/