Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frodo the niziołek

Powiedzcie mi dziewczyny

Polecane posty

Gość Frodo the niziołek
Pinky -wiesz, że dla Cienie wszystko : Kolo żali się koledze, że się moczy w łóżko. Ten proponuje mu terapię. Po jakimś czasie się spotykają. - I jak, byłeś na terapii? - Byłem. - Pomogło?Nie moczysz się już? - Moczę, ale teraz jestem z tego dumny!

jestem maly ale az tak sie tym nie przejmuje faktycznie ogranicza to pole manewru wszystkie laski powyzej 170 nie chce mnie

Gość Frodo the niziołek
yyughiuh Bo te poniżej 170 sikają za Tobą po nogach :D:D:D

Gość Frodo the niziołek
Ma 170

Gość Frodo the niziołek
Taa nie przejmuje:D Poczytaj inne tematy z nim w roli głównej. Nawet nagie foty dawał:D

Gość Frodo the niziołek
Widać jaszcze nie wie, jakie są tego wzrostu konsekwencje...

Gość Frodo the niziołek
No na mnie też pora. Papaty🖐️

w sumie to nie wiem bo nie gadam z byt czestop z dziewczynami od 1,5 roku z rzadna te ponizej 170 wcale mnie nie chca ale nie koniecznie wszystkie przez wzrost ale te powyzej to juz wszystkie mnie nie chca juz przez sam wzrost niezaleznie od innych wad

Gość 176 i przegralem zycie
Ja mam 176 cm wzrostu i mogę potwierdzić że wzrost jest jednym z najważniejszych kluczy do wszystkiego. Niby mierzę w okolicach średniej ale na fajną dziewczynę nie mam żadnych szans bo w ich oczach jestem kurduplem. Ja bym mógł umrzeć w wieku 40 lat byleby tylko mieć te 10 cm więcej. A wzrost to nie jedyna wada. Ogólnie to przegraliśmy i o dziewczynach które nas interesują możemy pomarzyć. Zostaje nam oglądać tych co to się urodzili i już wtedy było wiadomo że będą wysocy. Zresztą to co się dzieje to dowód na to, ze boga nie ma, a jak jest to nie jest dobry, bo co to znaczy jednym dawać wszystko i ci sobie żyją w szczęściu, a innym gówno dawać i powodować że cierpią przez całe życie mimo że niczemu nie zawinili? Karma to też mit dla dzieci. Stworzony przez tych co się im powodzi żeby marni i gówniani ludzie nie rzucili wszystkiego i nie zaczęli z nimi wojny. Ich desperacja i świadomość że nie mają czegoś bo... bo nie dostali tego w chwili poczęcia mogłaby wiele w ich szczęśliwym życiu napsuć. Podsumowując jak ktoś nie ma co najmniej 185 cm wzrostu to dla kobiety (z wyłączeniem desperatek) jest się bezwartościowym kurduplem.

Gość czarodziejka z marsa
jak ty wciaż będziesz widział swój niski wzrost i to inni też tak Cię będą postrzegać.' jesli dostrzega :P