Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oiknfpwfnp

czy mieliscie kiedys mysli samobojcze?? z jakiego powodu?

Polecane posty

Gość oiknfpwfnp

oczywiscie tylko mysli

Gość spoko loko
Miałam. Z powodu bezsensu życia, braku pracy.

Gość tytytytyt
Miałam, w sumie nie wiem z jakiego powodu :P Wtedy mi się wydawało, że mam mnóstwo powodów ale teraz się żadnego dopatrzeć nie mogę :D Ale generalnie nie ma i nie było takiej opcji w moim życiu, po prostu czasem wymyślam jakieś żenująco-dramatyczne bzdury i przeżywam to strasznie głęboko :D

w czasach liceum kiedy nie dogadywałam się z koleżankami w nowej szkole, byłam chyba zbyt wrażliwa. teraz mam twardą d.. i nie przejmuję się takimi akcjami np w pracy :)

Gość Niezdecydowanyyy.
Z powodu brzydkich zębów. Ale to jak miałem doła. I też właśnie brak sensu życia.

Gość Niezdecydowanyyy.
Kiedyś myślałem że to głupie ale teraz wiem co to znaczy. Ale i tak bym tego nie zrobił bo po co .

Gość Ajdmjapt
Tak:( a co ty masz problem z tym?

Gość rrreeryt
Miałam. Powód? Jestem lesbijką. Rodzice dowiedzieli się i wysypali tuzin słów ostrych jak sztylet, próbowali "karać" a do tego jedyna dziewczyna, która pokochałam odrzuciła mnie. Przy okazji bezrobocie i brak perspektyw na zmiany na lepsze.

Gość Ajdmjapt
Wiesz jest jedna zasada!pan Bóg dał nam życie i tylko on może je nam odebrać! Nie radze Ci popełniać samobójstwa bo trafisz po śmierci tam gdzie nikt by nie chciał trafić! Czytałam na ten temat.

Gość milion razy
z byle powodu 🖐️

Gość rrreeryt
"trafisz po śmierci tam, gdzie nikt by nie chciał trafić"-- nie prosiłam ani Boga ani nikogo o to, by mnie powołał na ten świat. Tym samym już trafiłam tam, gdzie nie chciałam trafić. Argument bezsensowny. Mieszkańcy dzikich zakątków Afryki, Ameryki Pd czy AUstralii nie mają pojęcia o istnieniu Boga. Oni tez mają się go słuchać?

Gość Ajdmjapt
A jesteś katoliczką? No właśnie! I d i o t k a

Gość rrreeryt
A Ty jesteś katoliczką? No właśnie. Więc powinnaś wiedzieć, ze takie określenia, jakich używasz nie są zgodne z nauką Twojego Boga. Czy to nie Twój Bóg kazał Ci miłować bliźniego a grzesznikom wybaczać, nauczać i nawracać? :)) Ot i cała hipokryzja nawiedzonych pseudochrześcijan.

Gość ja mam,
z bardzo poważnych powodów. Jeśli będę znimi dalej prawie sama, na pewno ze sobą skończę.