Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jogggaaaaaa

Czy są na allegro takie ,,KAPCIE,,dla rocznych dzieci ?

Polecane posty

Gość jogggaaaaaa

a jak sa to pod jaką nazwa szukałam i nie znalazłam ,w ogóle moze wiecie gdzie znajde takie niby buciki dla niechodzacego roczniaka ze ,,skarpeta,, do kostki ?

nie wiem jak na allegro ale ja takie kupowałam u "chińczyka" :) czyli w sklepach z ciuchami sprowadzanymi z chin za śmiesznie nieskie ceny i takie kapcie za 9,99 były

Gość jogggaaaaaa
dziekuje bardzo za pomoc :)

Gość aska vcxz
Dziewczyny, a czy jest coś takiego dla dzieci uczących się chodzić? Czy raczej się nie poleca? Bo wiem, że najlepiej to w ogóle na boso, ale u mnie w domu są strasznie zimne podłogi.

Gość jogggaaaaaa
ja wlasnie chce je dla dziecka niechodzacego dziecko wstaje przy meblach

Ja mam właśnie takie dla Zosi (uczy się chodzić) Kupiłam jedne tańsze i były ok do pierwszego prania, potem się gumki rozciągnęły i spadały jej z nóżki. Natomiast kupiłam w HM takie i po praniu są ok, gumki dobrze trzymają. Wydaje mi się ze są ok bo są miekkie i można w nich swobodnie stawiać nóżkę, Natomiast czesto się przekręcają i podeszwa się zsuwa ze stopy. Najlepsze są moim zdaniem zwykle skarpetki z takimi gumeczkami pod spodem coś w tym rodzaju http://allegro.pl/yorker-yo-skarpetki-abs-antyposlizgowe-80-86-m-i2215573984.html Mam dokładnie takie dla Zosi (pepco- 2,9zł) i nic się z nimi nie dzieje złego, nie zsuwają się i są wygodne a ta gumka powoduje ze dziecko się nie ślizga na gładkiej podłodze.

Gość 2 lata i ma Micro G-bike Plus
Ja polecam Paputki z miękkiej skóry, albo Soxo jak w pierwszym linku, albo skarpetki z antypoślizgiem z H&M z podwójnym wykończeniem za kostkę, które się nie zsuwają

Gość mama sama w domu...
dla dziecka które uczy się chodzić jak najbardziej dobre, ja swojemu nakładałam takie kapcie a czasem skarpety ułatwia ładna pogoda jeśli na dworze lato to dziecko bez kapci noga nie może być skrępowana więc zaleca się puszczać bez kapci lub na boso.

Gość jhbjjlllllllll
up

Gość wlasnie takie butki
są niedobre dla dziecka ktore uczy się chodzic, dziecko nie stawia stopek prawidłowo, najlepsze są skarpetki z tzw abs-em, tak na marginesie jestem rehabilitantką i wiem co piszę.

zgadzam się wypowiedzią wyżej ,to nie są dobre kapcie dla dziecka uczącego się chodzić ,one się przekrzywiają nóżka będzie się ślizgać ,mój starszy nosił takie skarpeto-kapcie ale miał z trzy lata a że nie nie lubi kapci kupowałam właśnie takie skarpeto-kapcie ,już lepiej zakładać zwykłe skarpetki z ABS. Młodszy jak uczył się chodzić to na początek w skarpetkach ,lub w miękkich bucikach też z podeszwą antypoślizgową ale one też nie są dobre bo nóżka się przekrzywia,potem kupiłam befado i myślę że takie kapcie sztywniejsze są najlepsze .