Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Anka. .28.

Problem z mężem w ciąży

Polecane posty

Gość .Anka. .28.

Witajcie, Nie mam już siły do swojego męża i muszę się wygadać. Jestem w 2ciąży ( w pierwszej pracowałam praktycznie do samego końca) Teraz ciążę przechodzę fatalnie, jednak do mojego M wcale to nie dociera. W 8 tyg dostałam luteinę (2x2) i no spe (2x1)ze względu na byt twarde podbrzusze. Do tego lekarz zdiagnozował tyłozgięcie macicy i jakieś nieprawidłowości w ułożeniu szyjki. Dostałam zakaz przemęczania się, seksu i nakaz leżenia. Do tego doszły wymioty praktycznie po wszystkim. W 4tyg schudłam z 54kg na 49 a mojego męża to rybka. W domu mam żywego 2 latka nie mam czasu nawet 5min odpocząć a mój mąż woli pójść na basen lub z kolegami na piwo niż pomóc mi w domowych obowiązkach czy opiece nad dzieckiem. Ostatnio 2tyg prosiłam go by detergentami umył łazienkę bo ja niechciałam tego wąchać a skończyło się na tym że i tak musiałam sama się tym zająć gdy dziecko poszło spać. Jestem zmęczona i mam serdeczne wszystkiego dość.

Gość kikukikiu
wykop dziada na tydzień z domu

Gość nie wiem co ci napisac
ale bardzo wspolczuje... Na dluzsza mete to zadne rozwiazanie,ale moze ktos inny Ci pomoze (mama, tesciowa?)?

Gość ...siukssiuks...
mam podobnie... czuje sie tak sobie, mam lepsze i gorsze dni, ale z przewaga tych gorszych, jestem w 11 tyg, poki co chodze do pracy, dzis np. bolalo i klulo mnie caly dzien dosc nieprzyjemnie podbrzusze i mowie mu o tym, na co on: aaaa, ciebie wiecznie cos boli... :(

Gość kjkjdksdj
Oj to współczuje takiego mężusia. Radze ci olać w takim razie obiadki dla męża a do tego przeprowadź z nim ostrą rozmowę i jakieś ultimatum by się przydało bo nie może być tak że ty w takim stanie będziesz ryzykować swoje i dziecka zdrowie bo on czuje że musi wyjść z kumplami na piwo, no bez jaj.

Gość nastolatkamama
Ja to bym im kazała z tydzień ponosić brzuch i do tego... mdłości z rana,a niech mają :P

Gość .Anka. .28.
już była nie jedna rozmowa, próbowałam po dobroci, po złości nic nie działa. Obiady tak czy siak dla dziecka muszę gotować choć nieraz robię to ratami bo w trakcie jak mi jakiś zapach niepodejdzie to kończy się rzyganiem. Mąż uważa że przesadzam, że ciąża to nie choroba bo a opieka nad dzieckiem i domem to "nic nierobienie" jego zdaniem powinnam być wypoczęta i pełna sił

Gość no ja też....
współczuję Ci mężą....

Gość bo takich sobie baranów
bierzecie, jak czytam o niektórych mężach tu na forum to stwierdzam że mało który jest normalny, większość to niedorozwoje i pieprzeni egoiści widziały gały co brały

Gość mi_zielone
Oj bo najpierw gracie Zosie Samosie a potem tu jedna z druga jeczy. Przyzwyczailyscie facetow do tego, ze ze wszystkim sobie swietnie radzicie i takie sa efekty. Nadgorliwosc gorsza od faszyzmu.

Gość pot
predzej jej wpierdoli jak wróci po tym tygodniu

Gość bhbhbhbhb
Skad Wy bierzecie tych mężów? Spod budki z piwem??????????????????????

Gość oj kurrrde kurrrde
Ale przynajmniej jeden dzien mialas puchata biala kiecke. Oplacalo sie!

Gość pot
pewwnie zaciążyła i złapała go na dziecko,

Gość pot
i zdjęcia na nk pt moja kochana rodzinka i mó wspaniały mąż :)

Gość .Anka..28.
mąż lubi sobie wypić i bywa agresywny

Gość bhbhbhbhb
Jak się czyta takie posty to od razu widac, ze to albo jakieś niedorozwoje albo ... juz sama nie wiem. :) To jakas patologia :) I jeszcze strzelić sobie z takim gosciem dzieciaka :) Gratulacje :)

Gość .Anka..28.
do tego pali przy mnie papierosy nie zwraca uwagi,że jestem w ciąży i nie powinnam wachać tego świństwa

Gość .Anka..28.
doradzcie coś

Gość grzechuwarta
zastanów się dobrze nad tym czy twojemu mężowi w ogóle na was zależy... zrób rachunek sumienia - przede wszystkim jego, i coś postanów. Wydaje mi się, że raczej nikt tutaj Ci nic mądrego nie poradzi, bo chyba nie weźmiesz sobie do serca uwag jakiejś forumowiczki, że się powinnaś rozwieźć, zostawić go (jeszcze nie daj boże z dzieckiem) albo przestać gotować ... bez jaj. Spróbuj najpierw pogadać. Z tego co piszesz, że pali przy Tobie wynika również, że pali również przy Waszym pierwszym dziecku? to też powinnaś przemysleć.

Gość draka24
Daj mi jego adres Najebię mu Będzie chodził jak w zegareczku, bo będzie wiedział że drugiego wpierdolu mógłby nie przeżyć To jest dobry pomysł p.s współczuje ja to bym na rękach nosił kobietę która miała by urodzić mi potomka

Gość Makabraa
No, widzisz - to Ty..

Gość kjijijjj
Nie wiedzialem, ze faceci moga byc w ciazy.

Gość merkury
wcale mu na Tobie i dzieciach nie zależy, rozwód to najlepsze wyjście, watpię żeby się zmienił

Ja to bym takiego udusiła!!!!!W życiu bym z takim nie byla!!! I dlatego 6rok żyjemy ze sobą bez ślubu bo jakby mi takie cyrki odstawiał to bym go kopneła w d.... I teraz jak czytam wasze wypowiedzi to naprawdę dziękuję Bogu za swojego faceta!!! A zrobi w domu wszystko i robił to nawet gdy nie byłam w ciąży!!! Kobieta też ma prawo do odpoczynku a w ciąży to już wogóle!!!

Gość pimejkaaa
Radziłabym Ci udać się do specjalisty psychologa. Może nie jesteś konsekwentna, zbyt uległa. A małżeństwo warto ratować. Mi w tym pomogła Pani psycholog z http://psycholog-ms.pl/poradnia/ a miałam podobny problem, który masz Ty. Kosztowało nas z mężem sporo pracy, aby doprowadzić nasz związek do takiego stanu jak jest teraz, ale warto było!

Gość gość
Mąż jest w ciąży?