Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madagaskarkaa

SZYKOWANIE NA WIECZOR - jakie macie rytuały? Ja juz zaczełam :)

Polecane posty

Gość madagaskarkaa

-Na twarz polozylam gruba warstwe kremu nawilzajacego, -na wlosy olej kokosowy - paznokcie juz pomalowane -wczoraj zrobiłam peeling kawowy Planuje na dzis jeszcze - duzo balsamu do ciala, peeling twarzy i maseczke.

Gość srali muchy bedzie wiosna oja
a kupe juz zrobilas?

a to dzisiaj jakiś szczególny wieczór? ja swój dzisiejszy wieczór spędzę w fotelu z wysoko uniesionymi nogami, więc szykować się specjalnie nie muszę :D

Gość madagaskarkaa
nie szczegolny, po prostu wychodze i chce sie czuc dobrze:) Kupe zrobilam i pewnie zrobie jeszcze wieczorem, wyprozniam sie regularnie :)

Gość a gdzie sie wybierasz???
?

Gość madagaskarkaaa
do filharmonii a potem na drinka

Gość możesz mi polecić
producenta tego oleju kokosowego? jak ja sobie nasmarowałam to włosy wyglądały jak połamane patyczki. Może miałam jakąś podróbę...

Gość madagaskarkaaa
najprosciej dostac chyba efavit, moze zle zmylas? ja uzywalam roznych olejow i wlosy zawsze dobrze wygladaly

Gość możesz mi polecić
Dobrze zmyłam.

Gość możesz mi polecić
a jeśli chodzi o przygotowania, jak mam jakies wyjście to robie to samo co na co dzień: myję się, uzywam dezodorantu, nakładam lekki makijaż i zawsze się podobam, nie muszę wystawać przed lustrem godzinami :)

Gość Pani Ciapata-banned//
-gorąca kapiel lub długi prysznic -na włosy maseczka/odzywka -na twarz tez maseczka -balsam na ciało -perfumy -malowanie paznokci -depilacja ale to dzien przed -na oczy zaparzone torebki z czarnej/zielonej herbaty -przemywanie skóry naparem z zielonej herbaty-super odswieza -makijaz -układanie fryzury -ciuchy -wypicie kawy lub czegos mocniejszego [w małej ilosci] i sru.

Gość gość
Przekonałam się na własnej skórze że prawdziwa magia istnieje. Dzięki niej odzyskałam chłopaka ale osoba która wykonywała urok chce pozostać anonimowa dlatego nie mogę o tym pisać publicznie. Mogę Wam opisać jak to dokładnie wyglądało na meila, jakby co piszcie na paulina87@interia.pl