Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konewka5

Nici z normalnych świąt!... RATUNKU

Polecane posty

Gość konewka5

Hej dziewczyny, mam problem. Jestem z Puław, ale na co dzień mieszkam z moim facetem w Warszawie. Co roku chodzimy do jego rodziny na śniadanie Wielkanocne. Wczoraj Paweł strasznie poklócil się ze swoim ojcem. Doszlo nawet do tego że jeden uderzył drugiego :( Kiedy wrócił do domu, powiedział, ze w tym roku, w żadnym wypadku nie idziemy do nich na Wielkanoc, bo on z tatą rozmawiać nie zamierza. Jesteśmy już długo razem, wiec wiem ze jest uparty i zdania nie zmieni. Nie wiem co robić w tej sytuacji. Co sadzicie?

Gość El Doopa
Sądzę że jak bije ojca to niedługo będzie Ciebie napierdalał.

Gość Pomoge
jedźcie do twoich rodziców ^^

Gość Nasha
daj mu spokoj, niech ochlonie :P nie ma co go teraz draznic, jak już mu troche przejdzie to sprobuj go przekonac żeby pogadał z ojcem. nie wiem o co poszło, ale może uda mu się to załagodzić. a jak nie , to zaplanujcie cos innego na weekend wielkanocny. sporo jest miejsc do wyboru. ludzie wyjeżdżają na święta i też nie narzekają - polecam super artykuł w temacie http://interia360.pl/artykul/goraczka-wielkiejnocy-leczenie-kompleksowe,52924 dawaj znac jak wyszło z facetem i jego ojcem. a jak nadal bedzie spinka do wsiadajcie w pociag i w polske.