Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chyba nienormalna

Nie lubie dzieci a zakochalam sie w facecie ktory ma dziecko

Polecane posty

Gość Chyba nienormalna

Od 2 lat pracuje z facetem ktory wychowuje dziecko.Czesto nasza praca pochlania nam dodatkowe godziny i po pracy rowniez musimy sie ze sobą spotykac czy to w biurze czy w domu czy w kawiarni, to juz obojetnie,a czy sie bysmy lubili czy nie to jzu nie am znaczenia, taka praca i tyle, naszcescie fajnie ze sobą nam sie zawsze pracowalo w pracy jak i pogodzinach.Niekiedy coraz czesciej zaczelismy spotykac sie przyjacielsko (teorytycznie zaden zwiazek w gre nie wchodzil)czysto towarzystko na lampce wina, na kawie ,kino.Coraz bardziej plomyczek rosł.Zakochalam sie w nim, on jakis czas temu tez wyznal mi ze mnie kocha i chcialby aby wprowadzila sie do niego ,abysmy sprobowali jak nam sie razem mieszka, czy damy rade i to bedzie sprawdzian naszych uczucu do siebie.Niestety jak w tytule pisalam, on wychowuje corke 11 letnią, a ja obiektywnie patrząc nie lubie dzieci,bardzo mnie irytują, dzialają na nerwy,nie pojmuje ich swiata ich zachowania ich rozumowania, tej upierdliwosci,tej zlosliwosci, pyszczenia,to mnie odpycha od nich,przeraza i piekielnie absurbuje.Jak wczesniej przeokropnie dzialaly mi na nerwy gdy znajome przyszly ze swoimi dziecmi do mnie i juz po godzinie gotowalo mi sie wszystko przez ich dzieci to teraz sobie nie wyobrazam dzien w dzien pod jednym dachem zyc wspolnie z dzieckiem.Przerasta sama mysl,absolutnie nie chce wyjsc na wredną i jakąś socjopatke ale nie umniem sama siebie oszukac ze mam paranoje/childfobie na punkcie dzieci niestety w tą niefajną strone.To mnie dobija.

Gość Chyba nienormalna
Jak najbardziej wiem ze dziecko dla rodzica ZAWSZE powinno byc na I miejscu i to jest prawidlowe , tak powinno byc, z tym nie mam problemu,ale sam fakt, ja i dzieci w jednym domu to mnie przerasta.Nie widze siebie ani w roli matki, ani macochy, ani kolezanki,ani przyjacoilki, ani wroga ani intruza, zadna rola do mnie nie pasuje ?

Gość tak idziemy
wiec bądz kochanką i nie mieszkaj z nimi

Gość merkury
interpunkcja !!!!

Gość rozarozana
11 lat to już wielkie dziecko pewnie też już nie takie dziecinne itd. może spotkaj się razem w 3 i zobacz , a jak nie to powiedz że jeszcze nie jesteś gotowa na taki krok jak przeprowadzka razem i już :)